Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Bij ons krijg je een soort HBO-opleiding tot het echte profvoetbal’

Laatste update:

FC Dordrecht promoveerde het voorbije seizoen met bescheiden middelen naar de Eredivisie. De afgelopen jaren zat het stadion aan de Krommedijk nooit helemaal vol, maar dat is wel anders nu de club in de Eredivisie speelt. Volgens directeur Marco Boogers heeft FC Dordrecht tegenwoordig weer de gunfactor. Voor spelers is de club een ideale club om zich te ontwikkelen.

/

“Bij ons krijg je een soort HBO-opleiding tot het echte profvoetbal, zeg ik wel eens”, aldus Boogers in gesprek met Staantribune. “We behandelen iedereen hier met respect en geven spelers het vertrouwen dat ze nodig hebben. Komen ze een keer te laat op de training? Jammer, dan trainen ze maar wat harder. Maar we gaan ze geen boetes opleggen, schei eens uit. Het moet gezellig blijven en dat kan hier.”

FC Dordrecht staat momenteel zeventiende in de rangschikking en het doel is en blijft degradatie ontlopen. Als de club als vijftiende eindigt, is er volgens Boogers ‘geweldig’ gepresteerd. “Door de promotie is alles hier fantastisch, maar het kan zomaar omslaan. Dat heb ik wel geleerd na dertig jaar in de voetballerij. De ene dag is de andere niet, maar dat maakt het ook zo mooi.”

Denk je dat FC Dordrecht in de Eredivisie blijft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vind persoonlijk beetje dat hij altijd zegt wat mensen willen horen , zelfde als Henk de jong , wel respect voor die gasten overigens.

23 oktober 2014 om 12:06

Het klinkt misschien allemaal een beetje fake soms, maar bij Boogers komt het echt uit het hart. Die man is niet technisch directeur van Dordt voor het geld, maar puur om de club waar hij jarenlang heeft gespeeld vooruit te helpen. Het is grappig want die instelling die die aanhaalt van het te laat bij de training komen valt ook terug te leiden naar het transferbeleid, door voetballers een tweede kans te geven waar ze eerder geflopt zijn, zoals Ojo en Koolwijk. Het komt allemaal op een ding neer; je haalt zoveel uit je carriere als je er zelf instopt.

23 oktober 2014 om 12:16

Ik heb niet het idee dat het een act is bij De Jong en Boogers, die gasten zijn gewoon zo. Als het een act was prikte iedereen er zo doorheen, zeker de spelers.

Vervolgens kan je, na deze Bachelor, bij Ajax doorgaan voor je Master en Universitaire diploma

Dord gaat lekker hoor, veel beter dan iedereen gedacht had. Mede door het aanblijven van een paar sterkhouders ook op niveau gebleven.

23 oktober 2014 om 12:07

Het niveau tussen de Jupiler League en de onderste regionen van de Eredivisie ontlopen elkaar dan ook niet zoveel tegenwoordig.

23 oktober 2014 om 12:26

Dord staat 17e met maar 5 punten, vind je dat 'lekker'? Ze begonnen erg goed met meteen die winst op Heerenveen, maar de laatste tijd verliezen ze eigenlijk alles, vaak ook met dikke cijfers.

23 oktober 2014 om 12:34

De resultaten zeggen niet alles. Ze spelen fris, gedurfd en aanvallend voetbal. Het probleem is dat de kansen niet worden afgemaakt. Als er dan veel ruimte ligt, en je maakt zelf de kansen niet af, dan krijg je inderdaad een keer een goeie veeg uit de pan.

23 oktober 2014 om 12:46

Ze spelen dus naief want ze halen geen punten. Als ze volgend jaar weer in de Jupiler spelen dan kan niemand zich dat frisse voetbal nog herinneren hoor.

23 oktober 2014 om 13:01

Ze proberen het publiek te vermaken zelfs met al hun beperkingen, ik kan hier alleen maar respect voor opbrengen.

23 oktober 2014 om 14:00

Leuk dat ze het publiek vermaken, maar daarmee zorgen ze er wel voor dat ze ongelooflijk veel onnodige tegengoals krijgen. Iets realistischer spelen mag wel, want op deze manier is Dordt gewoon kansloos om de nacompetitie te halen. En aangezien Heracles ook slecht draait wil dat wel wat zeggen ja. Komt ook doordat het verrassingselement maar erg kort duurde. Gaan erg weinig punten halen omdat zelfs de mindere ploegen waartegen ze de punten zouden moeten halen gaan profiteren van de gigantische ruimtes achterin(zie wedstrijd tegen Nac).

23 oktober 2014 om 14:19

Wacht maar zodra korte weer terug is dan komen de punten weer

23 oktober 2014 om 14:59

@keizerstad,

NAC had in die wedstrijd helemaal niets te vertellen. Ze hadden geluk dat Dordrecht die kansen niet afmaakte. De enige wedstrijden waar ze echt kansloos waren, was tegen AZ, Vitesse en Cambuur. Tegen Utrecht hadden ze ook kunnen winnen als ze een normale scheidsrechter hadden.

23 oktober 2014 om 15:11

Het feit dat ze zowel tegen Zwolle als tegen NAC wedstrijden spelen die je niet lijkt te kunnen winnen(door vele gemiste kansen of weet ik veel wat) alsnog verliest zegt wel vrij veel. Dat is een stukje professionaliteit, kwaliteit maar ook een groot gedeelte naïviteit, want als je ziet dat NAC een paar minuten voor tijd bij een gelijke stand met een(!) pass een speler in een straal van weet ik veel hoeveel meter vrij voor de keeper zet.....

Dordt verdedigt gewoon naïef. 0-2 van Utrecht afgelopen zondag ook weer als 'goed' voorbeeld. Kan je nog zo leuk voetballen, maar dan ga je niet veel wedstrijden winnen. Ook omdat Heracles weer een beetje op lijkt te krabbelen en Dordt wedstrijden, i.t.t het begin, nu wel vrij duidelijk aan het verliezen is zie ik Dordt als degradatiekandidaat nummer 1. Misschien als Heracles weer helemaal inkakt of als Dordt het op z'n heupen krijgt dat daar verandering in komt, maar op dit moment zie ik het somber in voor Dordrecht, terwijl ik in het begin wel had gedacht dat ze misschien Heracles onder zich hadden kunnen houden.

23 oktober 2014 om 13:00

Master en Universitaire diploma zijn hetzelfde

Ik vind ook dat dordt het prima doet. Ze lijken "proberen te voetballen" belangrijker te vinden dan puur resultaat en spelen dan ook heel open. Dit is gewoon een snoep jaartje voor Dordt en als ze het overleven is dat een dikke vette kers op de taart. Aanhaken in de eredivisie zonder geldschieter is toch bijna onmogelijk, zie ook de verschillen in de JL nu met Roda en Nec. Voetbal is niet altijd geweldig, maar alles is zoveel groter bij die twee.

Dordt ga lekker zo door en verloochen je eigen ideale niet voor het geld!

23 oktober 2014 om 13:51

@rickv

Het is duidelijk dat rickv zowel geen master heeft behaald of ooit een universitaire studie heeft gevolgd. Ter illustratie; Een diploma voor het afronden van je bachelor studie is een universitair diploma maar zeker geen 'master'. Het stellen dat een "master" en een "universitaire diploma" hetzelfde zijn is dus volstrekte onzin.

Daarbij verstrekken hoge scholen tegenwoordig ook master diploma's, echter vaak onder de naam "professionele master".

23 oktober 2014 om 16:11

je hebt een punt. Een universitair diploma kan ook een bachelor zijn.
Maar een master diploma haal je aan de universiteit. Dat hoge scholen tegenwoordig graag de naam master gebruiken en er daarom maar een naampje voorzetten zodat ze die term mogen gebruiken doet daar niks aan af. Dat is vergelijkbaar met dat sommige hoge scholen ook de naam universiteit dragen ook al heeft het niks met een "echte" universiteit te maken.

O ja, jij was toch die voetballer die tegen zijn tegenstander riep ach wat moet je ik ben miljonair!!!
Lekkere baas ben jij hoe laat beginnen de wedstrijden bij jou, als iedereen binnen is?
Fatsoen, respect horen net als normen en waarden thuis bij ieder weldenkend mens. Nu slachtoffer je de spelers die altijd afspraken na komen.
Wat een "n..."mannetje zonder HBO opleiding!!!!!

Dat je geen boete geeft als iemand te laat komt oke, maar als het totaal geen gevolgen heeft geef je als leiding een verkeerd signaal af denk ik.

Nou wat zal het publiek genieten. Nu ze eredivisie spelen krijgt Dordt het stadion nog niet uitverkocht. Denk dat de supporters toch liever punten zien. Voor de rest krijg ik een beetje het gevoel van de olympische gedachte bij Boogers.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren