Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bij NEC overbodige doelman meldt zich vandaag bij Arsenal

Laatste update:
/

Guy Smit hoopt deze maand een contract met Arsenal in de wacht te slepen. Volgens de Gelderlander meldt de twintigjarige doelman zich vandaag bij Arsenal, waar hij twee weken met de beloftenselectie van de Londenaren gaat meetrainen.

Smit was afgelopen seizoen even reservekeeper bij NEC, nadat Marco van Duin rond de winterstop naar voren werd geschoven. Smit, die een amateurcontract had, speelde zijn wedstrijden echter in Jong NEC. De doelman maakte de voorbereiding bij de Nijmeegse club tot nu toe mee, maar is transfervrij. Een eerdere stage bij Brighton & Hove Albion liep op niets uit. Wellicht komt hij in aanmerking voor een plek in het beloftelelftal van Arsenal.

Volgens de Gelderlander staat Hannes Halldórsson voor een vertrek bij NEC. De 32-jarige doelman, die met IJsland actief was op het EK in Frankrijk, geniet interesse van Engelse clubs én het Deense Randers FC, dat zich al in Nijmegen heeft gemeld.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haldarson en Smit weg. Ook Jones gaat weg. Blijft er uberhaupt wel een keeper over voor volgend jaar?

5 juli 2016 om 08:43

Ze gaan gewoon zonder keeper spelen

5 juli 2016 om 08:51

Vliegende keep

5 juli 2016 om 09:18

Haldarsson is nog niet definitief weg toch?

5 juli 2016 om 09:21

Ze hebben Joshua Smits. En die paes. En halderson heeft gewoon nog een contract. En van duin nog dus keepers zat.

Het gaat hier om jeugdkeeper Smit die geen nieuw contract heeft gekregen. Joshua Smits zal als Haldorson vertrekt eerste keeper worden met daarachter Paes als groot talent. Dus er is niet zo'n groot keepersprobleem.

Als NEC nu Piet Velthuizen vastlegd haha.
Ondanks zijn Vitesse verleden voor NEC denk ik wel een goede optie.

5 juli 2016 om 09:47

Jaa ik dacht precies aan hetzelfde

5 juli 2016 om 09:52

Piet is ook gewoon een Nijmegenaar, dus zou prima kunnen.

5 juli 2016 om 10:43

prima kunnen? Dit komt hier niet eens het stadion in...

5 juli 2016 om 12:58

Zou het liefst gwn josua smit in het goal zien maar als alternatief die schele piet kunne we die vitesse suporters ook nog pesten doen hun oook met nava

5 juli 2016 om 13:04

Haha nou pest ons maar met Piet hoor!

5 juli 2016 om 15:26

Nee gewoon niet, al kreeg je er geld bij dan is Piet nog geen optie. Die gast wordt uitgekotst in Nijmegen. Geen enkele NEC-er wil hem in de heilige 3-kleur zien. Hij is verder ook helemaal niet nodig want met Smits en Paes heb je 2 talenten die ook een keer de kans moeten krijgen. Vooral Smits die nu echt moet gaan spelen wil het nog iets met hem bij NEC worden.

Geen piet bij nec aub! Toch wss te veel salaris

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren