Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Bij FC Twente zagen ze Cabral en mij als probleemjongens, onterecht’

Laatste update:
/

Kyle Ebecilio speelt vrijdagavond met ADO Den Haag tegen de club die hem dit seizoen verhuurd heeft: FC Twente. De 22-jarige middenvelder hoopt een doelpunt te maken. “Ik hoop dat ik scoor. Ik wil laten zien dat ze het daar mis hadden," zegt Ebecilio vrijdag in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Ebecilio staat bovendien tegenover een goede vriend: Jerson Cabral. De aanvaller doet het tegenwoordig uitstekend in Enschede. “Jerson en ik hebben samen veel meegemaakt bij FC Twente. Daar zagen ze ons als probleemjongens. Onterecht. Ik weet precies wat Jerson voelde, want dat voelde ik ook. Nu ben ik trots op hem dat hij het zo goed doet.”

Ebecilio speelde eerder met Twente tegen een andere ex-werkgever, Feyenoord. “Scoorde ik nog ook. Dat bracht extra emotie met zich mee, al was het voor Luc Castaignos nog aparter, omdat hij in het eerste van Feyenoord heeft gespeeld.”

Wie eindigt hoger dit seizoen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Je was een 1 van de grootste talenten van Nederland in de jeugd. Je hebt een paar ton verdiend in Engeland. Nu zit je bij Ado. Daar ben je niet bepaald de speler waarom het draait....
Zou er iets, maar dan ook iets kunnen zijn in je eigen inzet of instelling die beter kan? Iets wat niet bij anderen ligt? Waar jezelf invloed op hebt en kunt veranderen?

4 maart 2016 om 10:55

Iets met spijker en kop, als ik kon plussen op de mobile app had ik het gedaan.

4 maart 2016 om 11:02

Hij zou die eeuwige bescheidenheid en ingetogenheid eens kunnen laten varen.

4 maart 2016 om 11:08

@clarkkent2, dit type spelers zou er verstandig aan doen eerst eens goed en indringend in de spiegel te kijken. In plaats van de club, trainer of medespelers de schuld te geven van je mindere functioneren. Gelukkig zijn Jerson Cabral en Kyle Ebecilio spelers die het, zeker gezien hun leeftijd, in zich hebben het voetbaltij op tijd te keren. Kortom, doe iets goeds met de talenten waarmee je gezegend bent. In plaats van ze te verkwanselen!

4 maart 2016 om 11:15

pslko dat is het ergste. Ze hebben kwaliteit, maar als je wekelijks bij ado al moeite hebt en je grijpt dan het puur toevallige opleving van je mattie Cabral aan om direct de schuld bij anderen te leggen....dan vrees ik dat het nooit meer goed komt.

Cabral is ook wel het voorbeeld van veel talent en lang de verkeerde mentaliteit gehad. Denk dat hij nu anders best op een wat hoger niveau had kunnen voetballen

laat hem eerst maar eens goed gaan voetballen,net als cabral dan mag je pas rancune hebben en hopen op een goaltje maken.

Ondanks dat ik iedereen zijn succes gun, hoop ik wel dat dit soort spelers wel een voorbeeld zijn voor al die jonge talenten die hun geluk gaan beproeven in Engeland.

Spelers als stefan de Vrij en Bruno Martins Indi hebben wellicht in de vroege dagen van hun carrière niet zo gecashed, maar spelen nu toch wel mooi europees voetbal met teams die daar ieder jaar voor meestrijden.

Van de jongens die op jonge leeftijd zijn vertrokken, lijkt eigenlijk alleen Bruma zich enigzins tot een topper te hebben ontwikkeld.

4 maart 2016 om 11:19

Ik snap dat hele 'vroeg cashen ten koste van je carriere' ook niet zo. Als je maar genoeg in jezelf investeert door hard te trainen en jezekf te ontwikkelen dan komt er vanzelf een mooie club langs. Dan verdien je zelfs nog meer dan met zo'n veredelde jeugdcontract en je maakt carriere. En als je mazzel hebt kun je nog die mislukte spelers uitzwaaien die weer in de Eredivisie belanden en weer van voor af aan moeten beginnen. Maar hey, die zijn wel financieel onafhankelijk (voor 6 maanden)

4 maart 2016 om 11:56

Ik denk dat jongen spelers vooral moeten kijken naar de mogelijkheden tot spelen bij zo'n club. Als jij zoals Clasie en Depay als begin twintiger naar een club als Southampton of Man United vertrekt heb je echt nog wel voldoende tijd om je ook financieel onafhankelijk te voetballen, als je dat al niet bent!

Ik ben in die zin ook wel benieuwd wat we terug gaan zien van een speler als Frenkie de Jong. Zou hij bij Ajax net zoveel kansen krijgen als bij Willem ll? Een speler als Daley Sinkgraven lijkt inmiddels alweer helemaal afgeschreven....

Ik denk dat veel van de jonge spelers nogal "primitief" denken over hun carrière. het geld wat je nu kunt vangen lijkt belangrijker te zijn dan een langlopend contract bij een europese subtopper

Je mentaliteit buiten het veld weet ik niets van. In het veld liet hij, buiten het eerste seizoen, zien dat hij geen harde werker is en een echte dromer is. En juist met dit soort teksten bevestigd hij het beeld wel enigszins.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren