Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Bij Arsenal past hij niet, maar United en Benítez, dat is een goede match'

Laatste update:

Manchester United besloot dinsdag om afscheid te nemen van David Moyes en Ryan Giggs maakt het seizoen als interim-trainer af. Inmiddels hebben al veel personen uit de voetballerij United advies gegeven over wie de nieuwe hoofdtrainer moet worden en Dietmar Hamann komt met een wel heel opmerkelijke naam op de proppen: hij denkt dat United eens moet nadenken over Rafael Benítez.

/

De komst van de Spanjaard zou gevoelig liggen, omdat Benítez in het verleden vaak ruzie had met Sir Alex Ferguson en nog jarenlang werkzaam was voor Uniteds aartsrivaal Liverpool. Met the Reds won hij in 2005 nog de Champions League. "Maar hij is zeker iemand over wie United moet nadenken", zegt Hamann. "Ze hebben iemand nodig die met grote spelers om kan gaan en die weet wat er nodig is om in de Champions League te komen en om weer een grote rol te gaan spelen."

"Benítez werkt momenteel in Italië, bij Napoli, maar zijn gezin woont nog in het noord-westen van Engeland", weet Hamann. "Hij heeft duidelijk gemaakt dat hij graag nog eens in de Premier League wil werken, maar een terugkeer bij Liverpool zit er niet in, nu het daar zo goed gaat. Ik denk niet dat hij bij Arsenal zou passen, maar United en Benítez, dat lijkt me een goede match."

Rafael Benítez zou een goede coach zijn voor Manchester United

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk niet dat Benitez dit de LFC fans aan kan doen.

23 april 2014 om 20:19

wij willen hem ook niet, hij denkt te behoudend.

23 april 2014 om 20:21

Ik heb laatst nog een herdenking gezien waarbij Rafa aan het huilen is als het Ynwa wordt gespeelt.. Hij is volgens mij voor veel supporters van LFC een bijzondere man. Dus hopelijk zit die Hamman maar wat onzin te verkondingen hier..

"ze hebben iemand nodig die met grote spelers om kan gaan en die weet wat er nodig is om in de Champions League te komen en om weer een grote rol te gaan spelen."

Ga dan niet naar United, want ze hebben: a) geen grote spelers en b) geen Champions League voetbal de aankomende jaren.

23 april 2014 om 20:35

Geen grote spelers ; Rooney, Rvp, Mata, De Gea, Carrick, Nani zijn zeker geen grote spelers, en mag ik jouw glazen bol ook lenen. Ben erg benieuwd wie het WK gaat winnen, welke speler de winnende scoort, wat het temperatuur is die dag en hoeveel toeschouwers er zullen zijn bij de finale. Alvast bedankt.

23 april 2014 om 20:39

Rooney, Rvp en Mata zjin de enige '' grote '' spelers. Rooney en Mata doen het dit seizoen aardig en RVP is dramatisch. Peins ook dat hij weg gaat maar denk dat het wel goed zal zijn voor Utd; blijft een irritant ventje als het niet werkt en Utd heeft besloten om met Rooney verder te gaan dusja...

23 april 2014 om 20:44

De Gea, een van de beste keepers van de PL, Carrick en Nani zijn ook zeker geen kleine spelers.

23 april 2014 om 22:12

Carrick haha, die is al lang over zijn top heen. Die kan nog maar net met het niveau meekomen tegenwoordig. Helaas is het geen type Gerrard die nooit oud word naar mijn idee. Met De Gea als beste keeper ben ik het wel met je eens. Ik denk als Man U hem niet had gehad misschien nog lager had kunnen staan. Hij hoort zeker bij de topspelers van Man U!

23 april 2014 om 23:38

Ja hoor allang, beetje last van korte termijn geheugen misschien. Vorig seizoen nog erg belangrijk op het middenveld van United en toen nog genoemd als een van de beste mids van de premier league. Dit seizoen speelt heel united inconsistent en bagger en nu is die natuurlijk allang over zijn top.

24 april 2014 om 09:22

Wat heeft Nani nou gepresteerd in zijn tijd in de PL? Hij is in jouw ogen waarschijnijk een grote speler omdat hij Ronaldo achterna ging.
Carrick volgt zijn topjaar van vorig seizoen op met een onwijs bagger seizoen.
De andere namen zijn zeker grote namen en jammer dat je het sarcasme niet in mijn opmerking zag.
Ik kan je dan ook geen antwoord verschaffen op bovenstaande vragen, maar suggereer dat United veel moet gaan investeren wil het weer aanhaken bij de top 4.

24 april 2014 om 00:55

Wauw ff serieus Lfcwarri0r.

Jij bent een liverpool fan.
Kom dan niet praten.
Liverpool topspelers. suarez, sturridge en gerrard.
United topspelers. rooney, van persie, mata.
Liverpool die pas na een aardig aantal jaren pas weer CL speelt.
Die na meer dan 20 jaar weer een echte kans heeft op de titel.

Toevallig precies het jaar dat united niet loopt.

En zou over united niet zo snel zeggen dat ze komende jaren geen CL spelen.
met een goede opvolger is top 4 met de huidige selectie al haalbaar.
Versterking word er sowieso wel gehaald. Dan is de titel ook mogelijk.
Ook al ga ik daar voor volgend seizoen nog niet van uit.

Zou wel vet zijn. Eerst Liverpool.. dan naar Chelsea gaan en nu naar Utd. Misschien naar Arsenal zodra Wenger weg gaat? dan is de rijtje compleet.

Benitez? Doe maar niet. Ik zou eerder voor een Van Gaal gaan, zodat ie Giggs en Scholes kan opleiden tot coaches(gevalletje Mourinho).

Arsenal heeft een type Martinez nodig. Zou perfect zijn om Wenger te vervangen.

Dit gaat natuurlijk nooit gebeuren die man is op ze hoofd gevallen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren