Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Bij Ajax zie ik ook kansen hoor, wij doen voor weinig ploegen onder’

Laatste update:

Gévero Markiet miste dit seizoen nog géén minuut van FC Utrecht in de Eredivisie. De 23-jarige centrale verdediger, die dit seizoen nog geen enkele kaart ontving, is hard op weg zijn persoonlijke record van twintig competitieduels in één seizoen uit de boeken te spelen. Als het even kan, zet FC Utrecht de komende weken een mooie serie neer, zegt Markiet.

“Van SC Cambuur moeten we in ons eigen stadion gewoon winnen”, vertelt Markiet via de officiële kanalen van FC Utrecht over het duel van zondagmiddag. “En daarna ook uit bij NAC Breda en thuis van Heracles Almelo. Dat zijn we aan onze stand bijna wel verplicht. Daarna spelen we uit tegen Ajax. Daar zie ik ook kansen voor ons, hoor. Wij hoeven voor weinig ploegen onder te doen.”

Dat alles moet gebeuren als collectief, stelt de centrale verdediger van FC Utrecht. “We hebben een goed voetballende ploeg, maar zijn op ons best als we met z’n allen heel hard werken. Er hoeft er maar één te verzaken om de angel uit ons spel te halen. Gelukkig is iedereen in de kleedkamer zich daarvan bewust.”

Plaatst FC Utrecht zich voor Europees voetbal?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

FC Utrecht haalt zeker wel linkerrijtje, met wat geluk subtop.

23 november 2014 om 11:49

Subtop? Droom lekker verder, de ploeg is daar veel te wisselvallig voor. Zelfs het linker rijtje is voor FC Utrecht nog geen zekerheidje.

23 november 2014 om 13:13

inderdaad te wisselvallig gepresteerd tot nu toe. Hier zijn echter wel 2 goede redenen voor: nieuwe speelwijze en (zoals altijd bij Utrecht) heel veel blessures.
Er zijn een aantal wedstrijden gespeeld waarin de aanval bestond uit spelers van 18 en 19 jaar oud.
Nu komen er weer een aantal spelers terug. Barazite staat vandaag weer basis en ook verbeek en duplan zijn er weer bijna bij.
Nu is het aan de ploeg om te laten zien dat ze zijn gegroeid en het wisselvallige eruit te halen.

Ik vind dat er een prima ploeg staat, mis alleen wel een linksbenige speler in de verdediging. Nu staan er 2 rechtspoten centraal en een rechtsback op links. Dat is wel 'slordig' geweest tijdens het samenstellen van de selectie

Utrecht eeft een paar aardige spelers zoals Oar en Booymans, maar zo'n Markiet is toch gewoon heel matig. Die vent is hartstikke traag. Schat ploegen als Groningen en Heerenveen toch wat hoger in.

23 november 2014 om 12:16

Haha het lijkt net of je wil zeggen dat Sergio Ramos en de Vrij van hetzelfde niveau zijn. Ik mag toch hopen dat dat niet zo is. De Vrij zit dichter bij het niveau Markiet dat het niveau Ramos. Maar ik ben van mening dat Utrecht toch ook wel iemand kan vinden die beter is dan Markiet.

Markiet is weer terug op aarde na de pandoering gekregen van Cambuur.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren