Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bezoek Barcelona nog voor renovatie van Camp Nou. Kaarten al vanaf 99 euro!

Laatste update:

Zondag 28 mei speelt Barcelona haar laatste wedstrijd in het Spotify Camp Nou. Wegens renovatie zal Barcelona haar thuiswedstrijden in 2023/24 afwerken in het Olympisch Stadion Lluís Companys. Dit is tevens het stadion waar Lionel Messi zijn debuut maakte voor Barcelona. Het stadion ligt zo’n 4 kilometer van het Spotify Camp Nou en heeft plek voor ruim 55.000 fans. Barcelona keert na één seizoen terug naar het eigen stadion, waarna het stadion slechts voor 50 procent gevuld wordt. Vervolgens zal de gehele derde ring worden vervangen, waardoor er na renovatie plek is voor zo'n 105.000 fans!

Bekijk hier het aanbod van de wedstrijden in het Spotify Camp Nou!

Barcelona speelt haar laatste thuiswedstrijd tegen middenmoter RCD Mallorca. Het team van Xavi is op dit moment koploper in LaLiga en lijkt hard op weg om kampioen van Spanje te gaan worden. Het gat met nummer twee Atlético Madrid is op dit moment dertien punten en dat betekent dat ze aankomend weekend tegen Espanyol kampioen kunnen worden. Mocht dat niet gebeuren, kan Barcelona zich in eigen stadion alsnog van het landskampioenschap verzekeren. Dit zou zondag 21 mei in de thuiswedstrijd tegen Real Sociedad kunnen plaatsvinden, of ze bemachtigen de titel tijdens de laatste wedstrijd in het Spotify Camp Nou tegen Mallorca.

Ben je benieuwd naar het totale aanbod? Bekijk dan hier de ticketshop!

In de ticketshop is het mogelijk om kaartjes te kopen voor wedstrijden van Barcelona. Geniet je nog één keer van dit oude stadion en bewonder jij je favoriete spelers dit seizoen nog? Klik dan op deze link en bestel je kaartjes voor Barcelona!

Thuiswedstrijden Barcelona
Zondag 21 mei Barcelona - Real Sociedad
Zondag 28 mei Barcelona - RCD Mallorca

Voor welke speler kom jij naar het stadion?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Reacties zijn niet zichtbaar.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren