Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Besiktas pakt drie punten na emotioneel eerbetoon aan Ahmet Çalik

Laatste update:

Besiktas heeft de volle buit overgehouden aan de thuiswedstrijd tegen Gaziantep. Voor eigen publiek won de regerend kampioen met 1-0. Daardoor vestigt Besiktas zich in ieder geval tijdelijk op de zesde plaats in de Süper Lig; Gazientep staat achtste. De wedstrijd stond verder in het teken van Ahmet Çalik, die deze week op 27-jarige leeftijd overleed bij een verkeersongeval.

Gaziantep verdedigde een ongeslagen reeks van vijf competitiewedstrijden. In de eerste helft leek Besiktas niet in staat om een eind te maken aan die reeks. Beide ploegen hadden moeite om uitgespeelde kansen te creëren. De zeventienjarige Emirhan Ilkhan, die zondag scoorde bij zijn competitiedebuut tegen Rizespor (2-2) en nu weer een basisplek had, zag doelman Günay Güvenç in de vierde minuut redding brengen op een schot vanbuiten het strafschopgebied. Kort daarna hield collega-keeper Ersin Destanoglu een inzet van Muhammet Demir uit het doel.

Na zes minuten werd een minuut stilte gehouden voor Çalik, die rugnummer 6 droeg bij Konyaspor. Voorafgaand aan de wedstrijd was er ook al een eerbetoon aan de voormalig Turks international. In de slotfase van de eerste helft kregen beide ploegen nog een kans om de score te openen. Halverwege de tweede helft slaagde Besiktas daarin: Rachid Ghezzal trok vanaf de rechterflank naar binnen en stuitte op Güvenç, waarna Michy Batshuayi de rebound benutte. Diep in de blessuretijd leidde een counter tot een doelpunt van Cyle Larin, maar de invaller bleek buitenspel te staan en dus bleef het bij 1-0.


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het was niet om aan te zien, uiteraard ook dik en dik te danken aan Antep! Wat kwamen die vandaag doen? Man man man!

Scheidsrechter ook comedy hoor moet de regels nog maar es doornemen. Wat te denken van die situatie met Batshuayi., speler staat bewust vol
Op zijn voet! Hallo VAR

Goed, was dramatisch wel 3 punten, batshuayi wees maar niet te blij want jij bent echt niveau ..(vul maar in)

14 januari 2022 om 20:16

Je speelt uit tegen BJK, wat denk je dat ze kwamen doen? BJK is net zo slecht als FB en GS. Wat een niveau weer.

14 januari 2022 om 20:27

Nee Venlo.. wij zijn slecht mede door een lange lijst van blessures maar Fb en Gs zijn nog slechter. Bij ons zie ik nog wel perspectief, bij Fener ook wel maar Gs moet echt oppassen dat ze niet tegen degradatie moeten gaan vechten.

Ik zie ze in Hatay ook niet winnen

14 januari 2022 om 20:29

Venlo27, het is prima als je strijdplan bestaat uit: tegenhouden en counteren, zelfs dat deden ze niet.

14 januari 2022 om 20:33

Carsi1903Ik verbaas me nergens meer over. Die gast trapt gewoon uit irritatie op de voet van Bats, vol in beeld duidelijker kan gewoon niet. Dan weet je dat ze het gewoon bewust niet geven.En wat dacht je van die knie in de nek van Emirhan in de 16?Oplichters zijn het

Gisteren hadden de voorzitter, de (tijdelijke) trainer en de nieuwe technisch directeur een persconferentie van bijna 2 uur waarin er o.a. langdurig werd gesproken over het opleiden van en de kans geven aan jonge spelers. Vandaag waren na een uur voetballen (als je dat al voetbal kan noemen) de 22-jarige Guven en de 17-jarige Emirhan, die het in de laatste wedstrijd zo goed deden, de eersten die er uit moesten terwijl de oudere spelers mochten blijven staan. Turkse voetbal in een notendop dit, hele mooie woorden over de jeugd maar in de praktijk loopt het toch net even anders (lees: compleet anders). Het zal me dan ook niks verbazen als Emirhan volgende week weer plaats moet maken, want zelfs de trainer van de U19 ontsnapt niet aan deze keuzes.

14 januari 2022 om 20:21

Waarom geen Serdar Saatci als verdediger bijvoorbeeld? Die jongen heeft talent. Als we toch geen kampioen worden, kunnen we net zo goed een goed elftal opbouwen met jonge spelers om volgend seizoen met een goed elftal te beginnen. Jonge spelers moeten meer de kans krijgen.

14 januari 2022 om 20:29

Waarom niet inderdaad. Dat bedoel ik, als zelfs de trainer van de u19 het niet aandurft terwijl hij 100% niet ontslagen zal worden tot de zomer, komt het er toch nooit van? Ze willen zo hoog mogelijk eindigen, maar dat kan je ook doen door de jonge gasten te laten spelen.

14 januari 2022 om 20:53

Wel makkelijk oordelen. We weten niet hoe er getraind is, misschien bakte Serdar er weinig van op de training.

14 januari 2022 om 21:04

Sergen10,

Serdar heeft meerdere wedstrijden gespeeld en deed het goed, kreeg complimenten van mede supportere, etc,etc, dus wat zou een training uit moeten maken? Men weet wat zijn kwaliteiten zijn.

14 januari 2022 om 20:25

Clutch, Ersin,Ridvan,Emirhan,Guven is in eerste instantie echt wel prima. Ze kunnen moeilijk alle 11 uit jonkies bestaan. Emirhan heeft vorige week 90min volgemaakt en Guven net zo, vandaag spelen ze 60min is toch prima. Laten we eerlijk zijn, beide speelden ze niet best. Emirhan komt er wel. Als je er elk jaar 2 door laat stromen komen je al een heel eind. Ik verwacht alleen nog wel de spits van o19 op de bank ipv karaman, dat vind ik dus echt een fiasco

14 januari 2022 om 20:31

Ik zeg ook niet dat 4 jongens in de basis niet genoeg is, ik heb het over het feit dat de jongeren weer de eersten zijn die opgeofferd worden als het even niet loopt. En als straks iedereen weer terug is, zullen zij de eersten zijn die weer op de bank plaats moeten nemen. Maakt geen moer uit hoe slecht hun concurrenten het doen.

3 punten zijn binnen tegen een afschuwelijke tegenstander. Met weer een in elkaar geknutselde 11 waren we verre van goed, maar iedereen streed met hart en ziel voor de ploeg. Wel jammer dat Serdar niet speelt ipv Welinton of Necip. Die 2 speelden overigens wel sterk.Batshuayi die altijd keihard werkt maar veel kansen mist staat toch alweer op 8, en ik zie hem nog topschutter worden ook.Het is voor ons zaak om in de top 3 te eindigen en de beker te pakken, dan hebben we na de triple van vorig seizoen toch weer een prijs en kunnen daarna de supercup winnen tegen Trabzon. 5 prijzen in 2 jaar, toch niet verkeerd.Motm Souza. Wat een strijder.

14 januari 2022 om 21:03

Aboubakar is helemaal geen garantie voor goals, sterker nog ik denk dat Batshuayi er meer gaat maken dan Aboush. Bats staat altijd op de goede plek maar tot nu toe heel ongelukkig met afmaken. Toch heeft ie er al 8.

Aboubakar veel meer dan een goalgetter. Hij is een speciale speler die heel de verdediging bezig houdt, sterk aan de bal, dribbels, acties, en soms onnavolgbaar.

Jammer dat hij weg is maar hij koos voor de oliedollars ipv legende bij Bjk te worden.

Die situatie van Dogan gebeurde in een duel met Ghezzal waar de scheids niet eens voor floot maar er was totaal geen opzet maar een vrije trap was wel op zijn plaats.

Deze arbitrage is gewoon een stel oplichters. Djilibodji springt met zijn knie in de nek van Emirhan, en Batshuayi wordt gewoon gestampt op zijn enkel.. beide in de 16 overduidelijk te zien. Geen fluitje, geen VAR, geen pingel, niks..

Schandalig

Heb de wedstrijd helaas niet kunnen zien. Zag een aantal jonkies staan. Dat deed me iig goed. Enkel geen begrip voor Necip of Wellington maar goed zij hebben de nul gehouden. Hoorde wel dat Batman wederom veel kansen nodig had. Dit is echt zijn grote mankement. Voetballen kan ie wel maar scoren… pfffff

14 januari 2022 om 21:36

Nee vandaag niet veel kansen hoor. En Necip was heel goed haha

14 januari 2022 om 23:36

Als Necip heel goed was. Dan was het de juiste keuze van de trainer en moeten we niet al te veel zeiken .

15 januari 2022 om 04:46

Ik was altijd van mening dat Necip allang weg moest en niet het niveau heeft van Besiktas maar na zijn heldenrol vorig jaar ga ik hem niet meer bekritiseren.

Die jongen leverde salaris in om bij te tekenen, is een kind van de club en geeft alles en zou zelfs gaan keepen als het moet.

En daarnaast is het een hele nette jongen.

15 januari 2022 om 12:59

Voetballend heb ik weinig spelers meegemaakt, die zo slecht is als hij maar zijn drive en mentaliteit is voorbeeld voor vele profs. Zeikt nooit. Elke keer als hij aan de bal is of hij achter zijn speler loopt, hou ik wel mijn hart vast. Of een foutieve pass of een harde tackle (met een kaart als gevolg)…

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren