Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Besiktas levert ondanks knappe comeback dankzij ex-PSV'er dure punten in

Laatste update:
/

Besiktas heeft dure punten laten liggen in de strijd om de Turkse landstitel. De Zwarte Adelaars werkten in de slotfase een 2-0 achterstand weg bij nummer drie Medipol Basaksehir, maar leveren met het 2-2 gelijkspel twee punten in ten opzichte van lijstaanvoerder Fenerbahçe. Er is echter nog geen man overboord: Besiktas heeft weliswaar een achterstand van vier punten op Fener, maar nog wel twee wedstrijden tegoed.

Besiktas ging ondanks een bekernederlaag van afgelopen week met vertrouwen van start. De club uit Istanbul won de laatste vijf wedstrijden op rij in de Süper Lig en begon ook nu goed. Mario Gómez miste echter een goede kans om de score te openen, waarna de thuisploeg wel toesloeg. Edin Visca brak de ban voor de thuisploeg, die na rust nog verder afstand nam. Na negen minuten spelen in het tweede bedrijf was het Mahmut Tekdemir die er op aangeven van Doka Madureira 2-0 van maakte.

Basaksehir stevende daarmee af op een comfortabele zeg, maar een treffer van Cenk Tosun bracht twaalf minuten voor tijd weer nieuw leven in de brouwerij. Besiktas kreeg hernieuwde moed en ging vol op jacht naar de gelijkmaker. Die viel al snel: zes minuten na de 2-1 tekende ex-PSV’er Atiba Hutchinson voor de 2-2. De thuisploeg leek daarmee rijp voor de genadeklap, maar een derde treffer wisten de bezoekers niet meer te forceren.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

S/o naar BJK voor het verkopen van de titel. Voor 7 miljoen hebben jullie de titel verkocht.
Istanbul had hier met 2-1 moeten winnen, maar de voorzitter van de Turkse bond is helaas een ex-BJK voorzitter, dus logisch dat ze met een buitenspel doelpunt alsnog de gelijkmaker maken.

14 februari 2016 om 20:09

Welke buitenspel?? atiba offside als jij dat zegt ben je of dronken of niet goed met je hoofd

14 februari 2016 om 20:12

Mijn tip aan jou: bezoek de site van Lig TV (daar kan je alle samenvattingen van de wedstrijden terug zien). Je klikt op de wedstrijd: Basaksehir - Besiktas. Als het goed is (ik weet niet of je goed kan zien) zul je merken dat minstens 1 doelpunt van Besiktas dik buitenspel was. Zie je dit niet of wil je dit niet inzien, dan betekent dat maar 1 ding: je bent te verliefd op je eigenclub.

Fijne avond nog.

14 februari 2016 om 20:22

Ga jij ook naar ligtv kijk wat mehmet bahdal heeft gedaan en zeg me dan of hij geen 2 de geel verdiend (het was toen 1-0 en hadden we meer kansen om de wedstrijd te veranderen) kijk naar hoeveel spelers voor tolga zijn gekomen wanneer hij de bal in het spel wilde gooien 2 of 4 keer geen kaarten dan nog spelers die zoveel overtredingen maakten van basaksehir die geen geel kregen. Ik ga zeggen dat cenk zijn goal net offside was maar als we zo gaan zeggen dat de scheids dat had moeten zien ( kijk naar de bekerwedstrijd van besiktas waar marcelo eruit werd gegooid omdat hij een speler stopte die offside was). ik denk dat jij een fener supporter bent kijk naar je eigen club eerst en vertel me is de 1 ste goal van fenerbache tegen kasimpasa de opbouw van dat hasan ali geen fout maakte en zo de goal kwam. Jullie hebben confortabel gewonnen maar msschien ging dat niet gebeuren als die goal niet vroeg kwam

ik dacht dat die zei dat atiba offside was daarom had ik een reactie geplaatst maar hij bedoelde cenk zo te zien

14 februari 2016 om 20:32

Broeder, beide doelpunten van Besiktas waren GEEN buitenspel. A.u.b wees eerlijk en objectief...

14 februari 2016 om 21:04

Beko jij moet objectief zijn want de 2-1 van bjk was zeker wel buitenspel.

14 februari 2016 om 21:33

Bij Maraton zeggen ze net 35 cm niet offside, dus ja. Onzinnige discussie ook.. paar cm wel of niet kan je missen.. Vorige week tegen Antep lieten ze Habibou gewoo doorspelen tegen ons terwijl hij een meter buitenspel stond en afgelopen woensdag tegen Konya ook een halve meter buitenspel, dan heb je recht van spreken..

14 februari 2016 om 20:34

Als ik 1 euro krijg voor elke keer dat jij FB word kampioen zegt in elke Turkse topic word ik serieus miljardair, wat ben jij een vervelende mannetje zeg. On: goede comeback van Besiktas, ze konden vandaag het spel niet echt maken zoals ze afgelope wedstrijden wel deden, Besiktas gaat nu een extra boost krijgen vanwege dure puntenverlies, mijn club is afgeschreven maar ik ga wel met jullie mee juichen als Besiktas kampioen word

14 februari 2016 om 20:44

Robinruiter ik denk toch dat je naar de opticien moet gaan vriend. Bij beide doelpunten was er geen buitenspel en dit zeg ik als FB supporter.

Je bent alleen maar aan t provoceren en dat heeft echt geen zin.

Ontopic: İk ben blij met de uitslag en hoop dat we deze week Lokomotief ook verslaan.

14 februari 2016 om 21:00

Ach laat die jongen hij is blij dat hij weer zo laat op mag blijven, niet serieus te nemen..

Die goal van Cenk was gelijke hoogte maar die van Atiba buitenspel noemen wahahahah

15 februari 2016 om 00:56

@robinruiter je bedoelt kopen inplaats van verkopen. Hou op met Turks praten.

15 februari 2016 om 14:02

Haha, heb je het serieus over Adem Gulum. Dat was een zeer beperkte speler, die net een miljoen waard is. Dat noemt men handel, want een club moet naast sportief succes ook financieel-economisch winst kunnen realiseren. Bovendien heeft BJK twee degelijke centrale verdedigers gehaald de afgelopen transferperiode.

Heerlijk dit. Ik rijk de kampoensschap al steeds beter. Afz. Fener supporter

Wat een scheids man durft gewoon niet om geel te trekken tegen mehmet bahdal dan rood en is die weg. Zelfs de trainer van basaksehir wist dat bahdal moest uitgegooid worden en haalde hem in de helft van het spel schandalige scheids, dan waren er overtredingen waar basaksehir spelers fouten maken ze verontschuldigen ze zich tegenover onze spelers die ze een fout op begaan en geeft die geen fout de spelers zelf wisten dat ze overtredingen maken wat een joke is die man 4 keer hebben spelers van basaksehir tolga in de weg gestaan om de bal te geven en dan doet die niks. We hebben ons best gedaan maar we zullen het moeten doen met 2-2 goeie comeback we hadden de kansen maar we kunnen het niet afmaken. Quaresma was geweldig en veranderde de wedstrijd. Goed gespeeld van basaksehir maar we verdiende het om te winnen maar op naar de volgende wedstrijd hopelijk meer geluk

14 februari 2016 om 20:09

Serieus? vond jij dat Batdal een rode kaart verdiende? Wss moet je de beelden terugkijken.
Rood was absoluut te zwaar geweest..

14 februari 2016 om 20:12

Hij had al een geel daarna nog een geel en geel plus geel is rood

14 februari 2016 om 20:15

Geen rood, tweede geel. Een paar minuten daarvoor had hij namelijk geel gekregen voor dezelfde overtreding.

14 februari 2016 om 20:40

klopt.. maar zoals je ziet was zijn eerste overtreding een iets zwaardere dan de 2de. İk snap dat als je dit een aantal keer in de wedstrijd doet dat het steeds zwaarder zal tellen. Als je eerlijk bent weten jullie ook dat je niet zo snel een 2de gele kaart trekt voor zo een overtreding. De pech die Batdal heeft is dat hij 1.96 is dus als hij omhoog springt komt hij al ver boven Necip.

Nee eerlijk Batdal had nog geen rode kaart verdiend. Maar had zelf ook verwacht dat het in de 2de helft wel zou gebeuren.
Abdullah Avci heeft goed gehandeld en hem er uit gehaald.

14 februari 2016 om 21:18

Je hebt een punt tukker, maar de frustratie komt ook uit het feit dat Besiktas heel vaak wel meteen die 2e geel kreeg.. Vorig jaar bij beide derbys in Olimpiyat remember?

14 februari 2016 om 22:45

Ja helaas fluiten de scheidsrechters niet altijd op niveau. İk snap jou ook wel. Maar we weten beiden dat rood te zwaar zou zijn. Hoop gewoon dat er bij wedstrijden van Fener en bjk zo min mogelijk fouten worden gemaakt en dat we aan t einde van t seizoen tevreden zijn.

14 februari 2016 om 23:01

Daar teken ik voor kardesim

14 februari 2016 om 20:10

En jawel, een BJK fan die over de scheids zeurt. Jij mag blij zijn dat de scheids al een dikke vette buitenspelgoal liet meetellen, anders was BJK hier met 0 punten huilend naar huis gestuurd. 2-2 goeie comeback? Je bedoeld: een goeie comeback van de scheids.

Als ik de fans moet geloven zijn jullie de beste van Turkije en spelen jullie ook het beste voetbal, maar ik zal is wat zeggen: Met dit voetbal krijg je gegarandeerd 4-0 pakslaag in Kadiköy. BJK moet nog 2 wedstrijden inhalen met deze trieste verdediging en moet nog langs Kadikoy. Dat maken ze nooit meer goed. Fenerbahçe, kampioen 2015/2016. Thx BJK bestuur.

14 februari 2016 om 20:12

Maar blijven aanwijzen.
En maar niet toegeven dat juist jullie dankzij de scheids een puntje hebben gepikt.
Eerste doelpunt was overduidelijk buitenspel.

15 februari 2016 om 02:56

Ik zou volgende keer voor je iets schrijft wachten of de goal echt offside is en daarna spreken robinruiter heb je naar ligtv gekeken want dan konden jullie allebei zijn dat het geen offside is cenk zijn goal. 2 fenerbache supporters die de wedstrijd nog niet eens hebben bekeken en zeggen dat we de scheids zomaar aanwijzen.

Denk wel een terechte uitslag. Basaksehir tot de 80ste minuut heel geconcentreerd gevoetbald. Daarna viel het uit elkaar. Mss ook wel na de wissel van Emre. Jammer voor ons dat besiktas toch een punt heeft overgehouden aan deze pot.

Waar was die scheids mee bezig? Je geeft Batdal een gele kaart omdat hij zijn elleboog gebruikt. Een paar minuten later doet hij hetzelfde, maar nu durf je geen kaart te trekken. Wat was het verschil tussen beide overtredingen? Het zegt ook genoeg dat Batdal er in de rust gelijk werd uitgehaald. Vervolgens geeft die Doka zomaar een gele kaart, om het zogenaamd goed te maken. Doka maakt daarna nog twee overtredingen die een kaart waard zijn, maar hij krijgt geen tweede geel. Een van die overtredingen was een penalty, hij haalt Cenk Tosun neer in de zestien.

We speelden niet goed, maar nog steeds hadden we in de eerste helft 3 grote kansen, alle drie voor Gomez. Het is leuk als je de 3-0 en de 4-0 maakt, maar wij verwachten van zo'n speler dat hij de 0-1 of de gelijkmaker maakt. Basaksehir heeft twee kansen en allebei zitten ze er in, kan ook niet anders als je centrale duo niet meer bestaat. Tegen Gaziantepspor gaven ze ook veel kansen weg, dit gaat nog wel een tijdje zo door denk ik. Alexis en Marcelo moeten heel snel aan elkaar wennen.

Quaresma en Cenk komen er in, en de doelpunten vallen gelijk. Die twee brengen vuur met zich mee, heel de ploeg leeft weer op. Töre en Olcay mogen lekker opdonderen naar de bank als ze zo blijven spelen, het sloeg nergens op wat ze lieten zien. Ook Oguzhan moet even wakker geschud worden, het speelt al langer dat hij de bal niet passt naar Quaresma, Günes moet hem even duidelijk maken dat hij moet stoppen met die grapjes.

Basaksehir is een van de best georganiseerde ploegen in de Süper Lig. Als je tegen zo'n team ondanks je slechte spel nog steeds zoveel kansen creëert en je scoort er twee in de laatste periode, dan zegt dat genoeg over je aanvallende kwaliteiten. Maar dat is het probleem niet, het probleem ligt achterin. En zolang de kansen er niet in gaan, kan je zo op achterstand komen, want we gaan sowieso doelpunten weggeven.

14 februari 2016 om 20:15

Was jij geen ''fan'' van Olcay? Hopelijk zie je nu dus eindelijk in wat een flop speler dat is. Leuk dat hij zoveel rent en doet, maar hij voegt aanvallend helemaal niks toe. Zodra je achter staat heb je niks aan een bolle Olcay die zelf niet eens vooruit kan dribbelen.

Na die 2-0 had denk ik niemand zo'n onverdiende comeback verwacht. Ik zou zeggen: wees blij BJK fans en mondjes dicht. Ja de scheids had rood moeten trekken voor Basaksehir, hij had ook 1 doelpunt van jullie niet mee moeten tellen, dus ssst.

14 februari 2016 om 20:23

Vriend, die rode kaart zou dan in de eerste helft vallen. Basaksehir zou een helft lang met 10 man spelen met een 1-0 voorsprong. Dus voordat je zegt dat deze comeback onverdiend is, denk even drie keer na. Of denk na, want blijkbaar heb je dat niet gedaan.

Olcay heeft de laatste jaren aanvallend meer toegevoegd dan een groot deel van de competitie. Kijk maar naar zijn statistieken. Alleen is het probleem dat als hij een slechte wedstrijd heeft, hij echt een slechte wedstrijd heeft. Dan is die gewoon onzichtbaar. Maar heel vaak heeft hij een doelpunt of assist geleverd in een slechte wedstrijd.

14 februari 2016 om 20:33

Idd 2e geel, idd penalty.. Als je deze penaltysituatie vergelijkt met alle penalty's van Fener de laatste weken weet je genoeg. Wij zullen niks kado krijgen

14 februari 2016 om 20:49

Al dat gelul over de penalty's van fener, bi susun mk

14 februari 2016 om 21:08

Ja jullie zijn barca jullie kunnen nooit punten verliezen. Zodra er punten worden verloren is het de scheids. Praat dan ook over de 2-1 man is gewoon paar cm buitenspel.

14 februari 2016 om 21:22

Ik dacht dat het gelijke hoogte was maar paar cm kom op.. gaan we daar nou over discussieren?

Logisch toch als Fener 3 gratis pingels krijgt in de laatste wedstrijden en Cenk vandaag niks krijgt bij een veel duidelijkere fase, dat mensen daar over gaan beginnen?

14 februari 2016 om 21:52

Hoezo Fener erbij betrekken? Elke club is benadeeld dit seizoen, net als dat elke club de scheids mee had. Ook jullie hebben een aantal zeer makkelijke penalty's meegekregen. Hoor je ons dat elke week erbij betrekken? Kijk gewoon naar je eigen team en wees maar gerust dat geen enkele team zeker is met de hulp van de scheids, want wat zijn die drama dit seizoen. Overigens baseer ik dit niet op je reactie van alleen deze topic, maar elke keer betrek je Fener erbij.

14 februari 2016 om 22:54

dikke piel gratis..

Het is knap dat we hier nog een gelijkspel uit hebben weten te slepen. Dat had ik echt niet meer verwacht na die 2-0. Maar we hadden vandaag gewoon moeten winnen in de eerste helft hebben we zoveel kansen gehad Mario Gomez had er op zijn minst eentje moeten afmaken en dan win je hier gewoon een zeer lastige uitduel.

Onze gehele centrale verdediging van voor de winterstop is er niet meer. Het zou echt een wonder zijn als we kampioen worden met deze verdediging, maar ik geef de hoop nooit op. Maar mochten we geen kampioen worden dan zal het bestuur onder grote druk komen te staan, want achteraf gezien had je Ersan nooit weg mogen doen.

Al met al staan we 4 punten achter op fb en hebben we twee wedstrijden nog te goed. Dus als we die winnen staan we weer waar we horen te staan.

14 februari 2016 om 21:08

Ja ze hebben 1 centrale verdediger te veel weggedaan.. Maar vergeet ook niet dat Ersan zelf het bod niet kon weerstaan. Dat dan meteen de 1e wedstrijd na de winterstop Rhodolfo zwaar geblesseerd raakt kan het bestuur ook weinig aan doen, maar ik had Ersan ook pas weggedaan aan het einde van het seizoen..

Gezien het feit dat we na 75 min nog 2-0 achter stonden is dit een gewonnen punt tegen een hele vervelende en linke tegenstander.. Uiteindelijk was het een geweldige wedstrijd en een clash van stijlen tussen een combinerend en aanvallend Besiktas en een ultraverdedigend Busaksehir..

Eerste helft speelden we gewoon goed en hadden we dik voor moeten staan maar gingen we rusten met 0-1 omdat Basaksehir bij hun enige kans nog scoorde ook..

De 2e helft was nog maar net bezig en de 0-2 viel uit een stilstaande fase.. Hier werd pijnlijk duidelijk dat we onze grote centrumverdedigers Rhodolfo, Ersan en Marcelo misten.. Na die goal waren we het echt een tijdje kwijt maar je weet als je die aansluitingstreffer maakt dat er nog van alles kan gebeuren..

Quaresma en Cenk werden veel te laat gebracht, anders hadden we hier zeker gewonnen.quaresma stichte bij elke actie en voorzet gevaar en met een prachtige buitenkantvoet voorzet die we van hem kennen gaf hij de assist op de 1-2 van Cenk. Daarna kopte de altijd goed spelende Atiba de verdiende 2-2 binnen en hadden we zelfs nog kunnen winnen..

Ik hoop dat Senol Gunes uit deze wedstrijd een paar conclusies heeft getrokken..

Het niveauverschil tussen Quaresma en Olcay was immens groot, en in de 2e seizoenhelft moet Quaresma er altijd instaan want hij heeft iets extra's.

Alexis vond ik een sterke indruk maken, echt een strijder.. Jammer van het puntverlies maar Fener moet hier ook nog naar toe en die win je gewoon niet zomaar.. Ook Ismail zette zijn goede vorm voort, een genot om hem die flank te zien bestrijden

Voortaan gewoon zo spelen:

Tolga/Boyko
Beck
Alexis
Marcelo
Ismail
Atiba
Oguzhan
Tore
Sosa
Quaresma
Gomez

Ik heb de wedstrijd niet gezien. Mijn reactie gaat dan ook niet over de wedstrijd, maar over Mr Krabs Fiko. Hoe durf je nou de beste verdediger van de Turkse competitie te verkopen, midden in een seizoen terwijl je koploper bent ? Er was niet eens een topic over het verkoop van Ersan geloof ik. Voetbalzone, dit was de topic waarin we konden praten over het weg gooien van de kampioenschap. Je kunt na 7 jaar weer kampioen worden, wat doet mr. krabs ? Verkoopt z'n absolute zekerheid achterin. Mr. Krabs dacht vast dat ze elke game zouden domineren, niet beseffende dat ze nog naar dit soort uit duels moeten waarin je een beer als Ersan goed kan gebruiken.

Besiktas wordt echt niet kampioen. Galatasaray - Fenerbahce wordt alles beslissende duel. Als Fenerbahce ons daar verslaat, dan laten ze geen punten meer liggen en gaat Besiktas pas echt poepen.

14 februari 2016 om 20:44

Ik ben het eens met je dat Ersan achteraf(!) nooit verkocht had mogen worden. Maar als Rhodolfo aan de andere niet zo zwaar geblesseerd was geweest en Marcelo geen (onterechte) rode kaart had gekregen dan spraken we daar nu hoogstwaarschijnlijk niet over.

Leuk dat je al weet dat "besiktas echt niet kampioen wordt". En nee Gs-Fb wordt niet een alles beslissende duel. Ik denk dat jij de rol van je eigen clubje in deze situatie veel te hoog inschat. Ze moeten na jullie nog uit naar Konya, die ik op dit moment een stuk hoger inschat dan jullie, Trabzon, Ibb, die weliswaar uit een hoop fb spelers bestaat en Sivas, die tegen degradatie strijdt en een kat in het nauw maakt rare sprongen.

En nee wij gaan niet poepen nee. Er is op dit moment maar 1 club in Turkije die zwaar aan de diarree zit en we weten beide heel goed welke club dat is

14 februari 2016 om 20:50

Je vergeet de allerbelangrijkste wedstrijd. Jullie komen nog naar Kadikoy. Remember? Persoonlijk vind ik Basaksehir de moeilijkste uitwedstrijd. De derby in TT Arena kan ook alle kanten op. Dat is voor Cimbom de wedstrijd om er nog wat van te maken dit seizoen.

14 februari 2016 om 20:52

Juist vandaag was een voorbeeld dat wij helemaal niet bang zijn.. Terugkomen van een 0-2 achterstand tegen Basaksehir en zelfs nog kunnen winnen is daar het bewijs van.. Nooit opgeven en strijden naast goed voetbal spelen kunnen we dus ook..

Die mensen kunnen zich beter zorgen maken of hun ploegje wel in het linkerrijtje eindigt..

14 februari 2016 om 20:57

Darkeagle

Het heeft niks met een rode kaart of blessure te maken. Wie verkoopt nou z'n beste verdediger terwijl je nu de grootste kans hebt om na zeven jaar kampioen te worden ? Dat zie ik Galatasaray of Fenerbahce echt niet doen.

Jij weet duidelijk niet hoe Fener in elkaar zit. Als Fenerbahce Galatasaray verslaat, dan is het vuur aangewakkerd bij de spelers, fans en bestuur. Dan gaan ze net als Gs al hun laatste wedstrijden winnen. Je hebt duidelijk geen benul wat deze derby bij Gs of Fb te weeg kan brengen. Maar goed als jij Konya uit als de key game beschouwt, wie ben ik dan om jou tegen te houden ? : )

Vier sterren op onze borst, ik poep met plezier vloeibare stront. Maar jullie zijn al zeven jaar geen champ, misschien dat jullie kabız zijn wehehe.

14 februari 2016 om 21:00

Ik baseerde mij vooral op de uitwedstrijden na de wedstrijd tegen gs. Maar inderdaad onze wedstrijd in Kadikoy is natuurlijk ook erg belangrijk, waar de ene club de andere een zware klap kan uitdelen. Jullie hebben nog best wel een zware speelprogramma eerlijk gezegd. Die twee wedstrijden tegen L. Moskou zullen ook nog een hele klus worden, waar ik jullie uiteindelijk wel zie doorgaan. Maar dat betekent dat jullie weer twee EL wedstrijden moeten spelen.

Edit: Deze was voor Forzafener bedoeld.

14 februari 2016 om 21:05

Leuk dat jezelf dingen leest die er niet staan. Ik zeg alleen dat ik verwacht dat ze het tegen Konya moeilijker zullen hebben dan tegen jullie. Dat jij dan gelijk roept dat het de "de key game" is, slaat nergens op. Om je tevreden te stellen: Ja, ik hoop dat jullie die derby zullen winnen

Heb je trouwens al roodgele slingers, kraaltjes, armbandjes, sjaaltjes, mandjes en stickers gekocht?

Edit: En deze is voor Gangster bedoeld.

14 februari 2016 om 21:14

Mensen denken echt dat hun club nog iets voorstelt.. Fener gaat simpel winnen in de Arena want Gs stelt geen ene .. meer voor.. Dat ze vorig jaar door vieze spelletjes de titel hebben gewonnen door financial fairplay regels aan de laars te lappen en op alle fronten vals te spelen vergeten ze even.. Ze kunnen er werkelijk geen hout van, terwijl hun selectie 3x zoveel verdient als die van Bjk..

Binnenkort dikke straf van de Uefa, en lekker met Umut Bulut in de spits.. Hou je daar maar mee bezig zou ik zeggen..

Ze weten allemaal dat wij door iedereen geprezen worden om ons huidige voetbal en beleid en straks met een eigen stadion gaan we pas zien wat 'poepen' is..

Koop nog een polsbandje

14 februari 2016 om 21:23

Darkeagle

Je zegt dat je Konya hoger inschat dan Galatasaray, noemt eerst Konya en daarna pas andere uit duels, klinkt toch heel erg als iemand die Konya uit blijkbaar als key game beschouwt. Dat je iets niet zegt, wil nog niet zeggen dat je het niet insinueert güzelim.

Nee. Ik heb alleen roodgele ballonnen in mijn woonkamer. Was vorige week jarig en mijn vrouw heeft ze nog niet weg gehaald. Goed dat je het zei.

14 februari 2016 om 21:33

Gefeliciteerd nog! Leuke verjaardag gehad? Wat heb je allemaal gekregen? Begint hier wel op VI te lijken ondertussen, die veranderen ook om de minut van onderwerp

14 februari 2016 om 21:41

Sheva

Thanks mate. Hehe ja man was leuk. 27-jaar waarvan er 11 op Voetbalzone. Misschien moet ik toch maar een gevoelige overstap naar VI overwegen hehehe.

14 februari 2016 om 21:45

Hahaha, ik zie je al zitten met Genee, Rene, Johan en Johan, ben bang dat ik dan aan de beademing moet door al het lachen

14 februari 2016 om 21:52

Gangstarr

Ooit aan gedacht dat ik die wedstrijden in chronologische volgorde heb neergezet?

14 februari 2016 om 22:01

Sheva

Die Boskamp moet eens proberen mij een tik te geven hehe. Turkse platte hand schlagggh.

Darkeagle

Het is al goed jonge, genoeg woordenwisseling : )

14 februari 2016 om 20:45

Denk dat als Fenerbahce de 2 volgende wedstrijden tegen Bursaspor en Besiktas wint, dan pas gaat Fener het niet meer uit handen geven..

14 februari 2016 om 21:02

Fener heeft veel meer ervaring in dit soort battles. Die poepen niet zo snel. Besiktas heeft jaar in jaar uit bewezen niet opgewassen te zijn tegen de druk. Laatste keer dat ze champ werden, was in een alles beslissende strijd met.......sivas.

15 februari 2016 om 01:17

Hoezo Mr Krabs?
voor de rest begrijp ik je standpunt, want ik zou het ook niet zo hebben aangepakt. ja wie zijn wij he?

15 februari 2016 om 08:17

Mr Krabs is die gierige krab bij Spongebob die alleen maar denkt aan geld.

De Kraaien die hier zitten te schreeuwen dat Mehmet Batdal rood had moeten krijgen aan hen wil ik de elleboog van Gomez herinneren (wedstrijd tegen Genclerbirligi, weekje voor dat Besiktas - Fenerbahce werd gespeeld, wenkbrauw van de tegenstander lag helemaal open en z'n gezicht zat helemaal onder het bloed). Gomez had toen direct rood moeten krijgen en zou dan de wedstrijd tegen Femerbahce geschorst zijn. Iedere week maar zeiken op de scheidsrechter. Weer vanuit buitenspel gescoord en nog zitten huilen dat een andere speler z'n 2e geel had moeten krijgen.
Walgelijk clubje zeg! Maar wees niet bang, in plaats van 3e zullen jullie een keer 2e eindigen! zit progressie in, van eeuwige 3e naar de nummer 2 positie! Wellicht over 10 jaar weer een keertje kampioen!

Ik lees hier en daar rood voor Memo, ik lees hier en daar 1e Bjk doelpunt buitenspel. Het grappige is dat de ene partij het ander niet toegeeft en de andere partij doet hetzelfde. Kortom: Turks voetbal zoals het is. Ik zal morgenochtend even een samenvatting checken.

14 februari 2016 om 20:51

ik heb de wedstrijd gezien en het was echt geen 2de geel voor Batdal. Wss zou hij in de 2de helft wel zn 2de gele kaart krijgen maar toch.. Zou veel te zwaar zijn geweest.
Eerlijk gezegd twijfel ik nu over het buitenspel doelpunt wat veel mensen hier nu beweren. Straks dan maar nogmaals op TRT de samenvatting bekijken en dan weer reageren.

14 februari 2016 om 20:53

Broeder ik kan daar dus niet over oordelen. Moet zelf ook nog kijken maar ga dat echt morgen doen. Teveel andere voetbal afleiding voor mij.

14 februari 2016 om 21:57

Heb je Bjk vs Trabzon gezien? Dezelfde scheidsrechter verpest heel de wedstrijd voor ons door Quaresma een hele gemakkelijke 2e geel te geven omdat hij de vrije trap snel nam voor dat het fluitsignaal..

Dan doet hij dapper maar nu doet hij niks, dat is waar mensen zich aan irriteren dat gevoel is niet zomaar snap je?

Besiktas lijdt puntverlies en bepaalde mensen kruipen weer onder hun steen vandaan terwijl ze nooit reageren na een goede wedstrijd en overwinning.. In ons geval dus bijna elke week..

Beter houden ze zich bezig met het kopen van polsbandjes van hun eigen failliete clubje..

14 februari 2016 om 20:52

Zegt degene met Mario Gomez in zijn naam? Die dit seizoen voor Besiktas speelt?

14 februari 2016 om 20:58

Jij weet goed genoeg wat ik bedoel Forza

14 februari 2016 om 20:56

Zelfde geldt voor de Besiktas supporters! Jaren lang de nummer 3 en een seizoentje goed presteren en jullie doen alsof jullie de grootste club van Turkije zijn en gaan overal reageren. Jaren hiervoor waren jullie ook bijna nooit actief!

14 februari 2016 om 21:16

Nee hoor ik zie hier al jaren dezelfde mensen, en we hebben de laatste jaren niet veel gewonnen..

Ik doel op bepaalde jaloerze misgunners die alleen komen reageren in Bjk topics bij puntverlies terwijl bij al die andere wedstrijden ze nergens te bekennen zijn..

Jaloezie is een....

14 februari 2016 om 21:40

Grappige is dat de helft pas sinds 2015 lid zijn en doen alsof ze iedereen al jaren kennen, of zijn het leden die al gebanned waren maar een nieuwe account bij hun vriendjes hebben gemaakt? VZ was veel gezelliger voorheen het is een chaos geworden door provocerende gasten zoals jou en robinruiter, enige leden waar ik respect voor heb zijn , Gangstarr, Forza, Clutch Efsane, Bkorkmaz, die zijn hier al jaaaaaren erg actief en 9 van de 10x objectief, types zoals jij verpesten het alleenmaar.

Waarom heeft Besiktas nog twee wedstrijden in te halen? Bij winst in beide duels zijn ze alsnog stevig koploper.

14 februari 2016 om 22:18

Idd dat vergeten sommige mensen voor het gemak.. Afgelast door sneeuw

15 februari 2016 om 08:08

Stevig? 2 punten met nog een wedstrijd uit bij Fenerbahce noem ik niet stevig!

Oioioi wat een mensen hier op voetbalzone. Omdat wij even gelijkspelen tegen Basaksehir, zijn we opeens niet meer titelkandidaat nummer 1? Oja want we zijn ook echt altijd gewend dat de toppers alle 34 wedstrijden weten te winnen? Bruh are u kidding me? Eerste helft hebben we 4 100 kansen om zeep geholpen. Ik praat niet over maar en als, maar ben wel benieuwd wat jullie hier zouden komen babbelen als het met rust al 0-4 stond! Basaksehir krijg 1 kans en hup 1 goal. Net zoals alle clubs dat tegen ons weten te flikken.

Besiktas is gewoon titelkandidaat nummer 1 en zal dat ook blijven tot de wedstrijd FB-BJK! Wie daar weet te winnen is vanaf dat moment titelkandidaat nummer 1 ( er van uitgaande dat beide geen punten verspelen).

Vorige week verloor FB nog van Antalyaspor en kwamen vooral de GS fans exact het tegen over gestelde beweren, dat wijj sowieso kampioen worden en nu zijn ze 180 graden omgedraaid.
Net zoals die grappige UA die ons belachelijk probeerde te maken dat we een Vefa periode hadden maar nu hun eigen cluppie een kampanje is begonnen om geld te verzamelen.

Over de wedstrijd, ik had eerlijk gezegd verwacht dat we deze ten koste van alles zouden winnen. Heb alleen de 1e 45 minuten kunnen zien. Ik zei ook ik ga niks over Olcay zeggen dit x, maar Senol Gunes ik weet niet wat jou bezielt, maar Quaresma hoort elke wedstrijd basis te spelen!!
Onze verdediging gaat ons of kampioen maken of in de steek laten. Nu woensdag maar even winnen van Mersin en die kanaries onze adem laten voelen, ze moeten weten dat ze de eerste plaats alleen even warm mogen houden voor ons.

15 februari 2016 om 00:03

Meeste van die pipos hebben de wedstrijd niet eens gezien, en er zitten er bij die alleen komen praten als we een keer punten verliezen.. Maar bij al die galavoorstellingen dit jaar, de derby overwinningen en andere hoogstandjes hoor je ze niet of zijn ze snel weg

15 februari 2016 om 08:24

Gtore

Met alle respect, maar jullie zijn nooit titelkandidaat nummer 1 geweest. Fenerbahce is titelkandidaat nummer 1, want die hebben door de jaren heen bewezen dat ze een lange adem hebben. Jullie hebben door de jaren heen vooral bewezen te schijten onder druk als het erom draait.

Begrijp mij niet verkeerd, ik gun Besiktas de kampioenschap. Maar tegelijkertijd moeten we wel realistisch zijn.

15 februari 2016 om 12:27

Ik weet niet of je het tegen mij hebt, maar aangezien er ua in mijn nick staat wil ik reageren.

Jullie Feda is heel wat anders dan de armbandjes actie. Besiktas was afhankelijk van Feda, terwijl Galatasaray nergens van afhankelijk is. Als Galatasaray ook maar 10% van hun totaal ontroerend goed verkoopt kunnen ze alle schulden van alle 18 clubs betalen. Kom met feiten jonge.

15 februari 2016 om 16:50

@ua010,

waarom doen ze dat dan niet? Haha met 10% nog zelfs.
GS is straatarm. Voetbaltak gaat met de dag erop achteruit, toch wordt het bestuur na een half jaar nog steeds niet wakker. Ze blijven middelmatige spelers halen. Dan vraag je om problemen. Waar blijft het geld? Ze moeten per direct investeren, maar ze hebben geen cent om uit te geven. Ze moesten eerst spelers als Podolski, Muslera en Wesley verkopen om te kopen. Dat gaan we in de zomer ook zien. GS kan niet ff 50 miljoen uitgeven zoals Fener.

15 februari 2016 om 16:50

@ua010,

waarom doen ze dat dan niet? Haha met 10% nog zelfs.
GS is straatarm. Voetbaltak gaat met de dag erop achteruit, toch wordt het bestuur na een half jaar nog steeds niet wakker. Ze blijven middelmatige spelers halen. Dan vraag je om problemen. Waar blijft het geld? Ze moeten per direct investeren, maar ze hebben geen cent om uit te geven. Ze moesten eerst spelers als Podolski, Muslera en Wesley verkopen om te kopen. Dat gaan we in de zomer ook zien. GS kan niet ff 50 miljoen uitgeven zoals Fener.

16 februari 2016 om 01:40

Robin,

Totale waarde van Galatasaray zijn ontroerend goed is: $ 3.984.562.982
Natuurlijk geloof je dit niet, maar het zijn openbare cijfers. Zoek en gij zult vinden zeggen ze hier in Brabant.

Laten we het maar niet hebben over die 50 miljoen wat is uitgegeven puur omdat Galatasaray eerder dan jou club de vierde ster heeft gewonnen. Zwart geld en de rijke zakenmannen, zoals Ali Koc en Sahenk. Plus een gemanupuleerde transfer van Sow. Maar dit wordt teveel off-topic.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren