Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Besiktas geeft scorende Eto’o geweldig pak rammel en scoort vijfmaal

Laatste update:

Besiktas gaat steviger aan kop in de Süper Lig. De Zwarte Adelaars wonnen maandagavond met liefst 1-5 van Antalyaspor en hebben nu vier punten meer dan Galatasaray en Fenerbahçe.

Besiktas opende via Necip Uysal na een klein kwartier de score, maar Samuel Eto’o trok de stand met een lekker schot en na voorbereidend werk van Emrah Bassan al gauw gelijk: 1-1. Door een fout van Raïs M’Bolhi, die een voorzet van Ricardo Quaresma verkeerd verwerkte, ging Besiktas na een klein half uur voor een tweede keer aan de leiding. De Algerijn stond verder wel goed te keepen, want hij hield voor rust nog onder anderen Olcay Sahan, Mario Gómez en Oguzhan Özyakup van scoren af.

Na ruim een uur spelen gooide Besiktas de wedstrijd in het slot: Gómez zette zijn voet tegen een lage voorzet van Andreas Beck en zette zodoende de 1-3 op het scorebord. De ruim 19.600 toeschouwers zagen een kwartier voor tijd ook nog de 1-4 van Olcay. De Turks international scoorde na een prachtig en slim balletje van Gómez en Cenk Tosun bepaalde de eindstand vervolgens op 1-5. Antalyaspor leed zijn eerste thuisnederlaag in de Süper Lig sinds 17 mei (Osmanlispor, 3-4).


Denk jij dat Antalyaspor in de top vijf eindigt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
26 oktober 2015 om 21:51

Fans van BJK gefeliciteerd wat een overwinning ben zelf voor gala maar wat hebben ze vandaag geweldig gevoetbald geen aan of opmerkingen echt mooie spel hwb genoten eindelijk weer tussen de 3 grootste clubs van TURKIJE gaat een mooie seizoen worden nogmaals gefeliciteerd

26 oktober 2015 om 22:01

Hey broeders van voetbalzone ben heel bkij met fener bjk en gs fans hier. Waarom omdat we op een fatsoenlijk manier discussie kunnen voeren zonder te schelden of zo RESPECT VOOR JULLIE ALLEMAAL BROERS. Dat is bij sommige andere site s wel heel anders

Lekker bezig Besiktas. Gomez blijft maar scoren en ook Tosun scoort veel. Nu moet Tore nog terug in vorm komen en dan heb je met de twee aanvallers, Tore, Quaresma, Ozyakup een geweldige selectie die kampioen moet worden.

26 oktober 2015 om 20:26

Werden zulke spelers maar gekocht door Nederlandse clubs want dan zou ik de Eredivisie wel weer gaan volgen denk ik.

Mooie uitslag tegen een ontzettend zwakke Antalyaspor. Vier punten los van onze concurrenten. Dit maakt die gelijkspel van gister nog mooier. Gomez prikt er weer twee in, ik hoop echt dat we hem gaan kopen en als we de CL halen zie ik dat ook 100% gebeuren. Vandaag zonder Töre en Sosa, die beide de twee slechte spelers waren tegen Lokomotiv, een fantastische score neergezet.
Zo jammer dat Atiba dit seizoen nog 33 wordt, hoewel hij speelt alsof hij nog jaren mee kan, maar wat is die man toch belangrijk zeg.

Toen Pektemek, Tosun en Frei erin kwamen dacht ik echt van wat hebben wij een brede selectie zeg. En dan te bedenken dat Veli Kavlak, Tolgay Arslan, Sosa en Töre geblesseerd zijn. En wat te denken van spelers als Motta, Pedro en Milosevic die nooit aan de bak komen. We hebben gelukkig een erg brede selectie.

Van mij mogen alle sterspelers rust krijgen tijdens de EL. Dit jaar moet alle focus op het kampioenschap.

Geweldige stadion heeft Antalyaspor en Besiktas gaf het een mooie opening. Belooft wat moois te worden met de zwarte adelaars.

26 oktober 2015 om 21:02

Stadion is geweldig, maar het veld? Jeetje, wat was het grasmat bagger zeg.

26 oktober 2015 om 21:57

BJK heeft echt mooie gespeeld man. Gaat mooie competitie worden hoop ik tot het einde van het seizoen

Respect voor Besiktas. Geweldige uitslag ze scoren er op los. Momenteel titelkandidaat nummer 1.

Ben benieuwd naar volgende week tegen kasimpasa. Die hebben minst aantal tegengoals.

26 oktober 2015 om 20:39

Ja dat kan nog eens een lastige derby zijn

26 oktober 2015 om 21:43

Dat is jullie derby inderdaad!

27 oktober 2015 om 01:13

DeSouza1, weet jij wel wat een 'derby' inhoudelijk betekent?.... Uit je sarcasme kan ik opmerken van niet. Een derby is een wedstrijd tussen 2 clubs uit dezelfde stad ; dus ja Basaksehir is ook een derby voor zowel Fener als Gala (en BJK natuurlijk)

Heerlijk potje voetbal zoals het hoort. Kansen op en neer aan beide kanten zeer entertaining match was het. Gomez die laat zien hoe een spits moet lopen en bewegen. Turkse spitsen kan nog wel een aantal dingen leren van deze Tor-machine. Zijn manier van positioneren is gewoon ongelovelijk. Atiba beste man is 33 jaar maar speelt alsof die nog 20 is. Oguzhan weer met een assistje.
Zo zie je maar weer de effect van Senol Gunes als trainer. Respect voor deze man. Klasbak is het. Ik vind Rhodolfo echt een goeie aankoop doet me echt echt denken aan de Ronaldo die we in onze defensie hadden tijdens het jubileumskampioensschap.
Al met al ,mooie score ,mooi voetbal mooie 3 punten, mooi gelijkspel gister,
Ik vind leuk)

Wat had ik graag gezien dat Besiktas punten had laten liggen maar obv de samenvatting is het een terechte overwinning. Gefeliciteerd guys.

Antalyaspor was echt amateuristisch. Hoe kan het zo zijn dat al in de 15de minuut Besiktas met 5 man afloopt op 2 Antalya verdedigers ? En dit gewoon meerdere malen. Tactisch gezien pijn aan de ogen. Iedereen weet dat als je tegen Besiktas speelt, je moet inzakken en temporiseren. Behoudend spelen. Gaan ze á la Barca proberen aan te vallen. Verdedigend zo zwak. Ik hoop dat ze tegen ons ook zo aanvallen, want dan krijgen ze er ook 5 om de oren.

26 oktober 2015 om 22:33

Dus die 5 goals zijn alleen toe te schrijven aan een slechte antalya en niet aan een goed besiktas?

26 oktober 2015 om 23:01

Hij zegt nergens dat Besiktas slecht was, Antalya was gewoon dramatisch in het verdedigen, als je met 8 man deuk wilt zetten op de helft van Besiktas dan word je weg gecounterd en een gemaakt met de vloer, dat heb je zelf ook wel gezien denk.

27 oktober 2015 om 00:10

Het is dat antalya aanvallend probeert te spelen dan ga dus hard onderuit tegen een bjk waar je geen ruimte tegen moet geven.

27 oktober 2015 om 05:18

Geen zorgen Gangstarr, wij zullen never nooit 5 van jullie tegen krijgen met de tactiek die Senol hoca hanteert. De beste man is tactisch geweldig. Het gaat precies het zelfde worden als Fener - Gala... Alleen maakt Besiktas zijn kansen wel af.

27 oktober 2015 om 08:32

Je snapt toch wel dat mijn relaas over Antalyaspor ging ?

27 oktober 2015 om 12:53

Ja, maar dat neemt niet weg dat je zegt dat Besiktas er 5 tegen krijgt van Gala met dit speelstijl?

27 oktober 2015 om 18:26

Begrijpend lezen is weer ver te zoeken merk ik. Hoe kom je erbij gozer ? Ik zeg toch dat Antalya met zo een aanvallende speelstijl er (net als gisteren) 5 om de oren gaat krijgen van ons ?

Soms word ik echt moe van het niveau hier.

Zullen ze dan toch na 6 jaar weer kampioen worden? Besiktas heeft veel dynamische aanvallers, en met Gomez in de spits moet het toch wel goed komen voor ze.

26 oktober 2015 om 22:35

Als de rivalen het beginnen te geloven dan gaat het idd gebeure.

Mooie overwinning van Besiktas. Besiktas doet het goed! Beetje als Feyenoord eigenlijk.... Alleen, ik denk dat Galatasaray weer kampioen zal worden. Galatasaray heeft een kampioen elftal en dat zal in de tweede helft doorslaggevend zijn.

27 oktober 2015 om 05:32

Ik zeg het je heel eerlijk bro, met het voetbal wat GS liet zien tegen Fener... Dat ging nergens meer over broer. Hoe kan een Galatasaray, die een paar jaar geleden nog een van de gevaarlijkste outsiders van de Champions League werd gezien, zo hard zijn gaan dalen.. Dit Besiktas heeft de potentie om voor de laatste speelronde kampioen te worden. Alles zit mee bij Besiktas: Spelergroep, beleid, media, bestuur, technische staf. Alles. Nazar Degmesin

27 oktober 2015 om 08:28

Wees nou eerlijk, dit roepen jullie elk jaar eb uiteindelijk een mooie plekje voor de Europa leauqe

27 oktober 2015 om 09:52

sorry maar wanneer was gala een outsider voor de CL? ik kom niet meer bij van het lachen

27 oktober 2015 om 12:59

Maak je een grap ofzo? Toen Gala jaar op jaar de groepsfase uit kwam. Met King Didier in de selecie? Ik weet niet of jij ooit nieuws leest uit het buitenland maar ik heb verschillende artikelen gelezen uit verschillinde landen die Gala als een outsider omschreven.

27 oktober 2015 om 13:04

Oke wie wordt er kampioen dan? Gala? Met een selectie waar je nachtmerries van krijgt. Fenerbahce? Met als een doorgesnoven gek van een trainer die er geen bal van snapt samen met Queen Robin die ook geen pepernoot raakt. Wie dan?

27 oktober 2015 om 13:21

toen ze 6/1 van real kregen in de knockoutfase of dat andere jaar dat schalke hun een pak rammel gaf? gala is nooit een outsider geweest voor de CL!

27 oktober 2015 om 14:46

Jou mening, niet die van de pers.

27 oktober 2015 om 18:30

Roso

Galatasaray heeft Schalke uitgeschakeld, welke pak rammel ? Ze kregen geen 1-6 in de KO fase, maar poule fase. In de kwartfinale wonnen we 3-2 van ze. Ken je feiten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren