Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bescheiden Duitse club wil stunten met aantrekken Schweinsteiger

Laatste update:

Waarschijnlijk is het niet, maar: wie niet waagt, die niet wint. Stuttgarter Kickers heeft via Facebook een oproep gedaan aan Bastian Schweinsteiger om voor hen te komen voetballen. De Duitse middenvelder van Manchester United heeft van manager José Mourinho te horen gekregen dat hij mag vertrekken van Old Trafford.

/

De rol van de voormalige aanvoerder van de nationale ploeg van Duitsland bij the Red Devils is uitgespeeld en daar hoopt Stuttgarter Kickers, uitkomend in de Duitse Regionalliga, van te profiteren. Marc-Nicolai Pfeifer, commercieel directeur van de club, weet dat het van een transfer niet zal komen en deed de oproep dan ook met een knipoog.

Toch is er een sprankje hoop bij Pfeifer: “Het zou geweldig zijn als Bastian Schweinsteiger het shirt van de Kickers zou dragen”, zegt hij in gesprek met Sport1. “Het zou fantastisch zijn om hem erbij te hebben en met zijn ervaring zou hij ons goed kunnen helpen. Hij zou een perfect uithangbord voor ons kunnen zijn.”

Denk je dat Bastian Schweinsteiger nog weg komt bij Manchester United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zou hem ook graag bij mijn club willen zien. Ik zal zo even een Twitter berichtje maken. Kunnen jullie deze hier dan ook op de site plaatsen VZ? Alvast bedankt.

11 augustus 2016 om 01:58

Ik heb zo'n vermoeden dat sweinie naar amerika gaat vertrekken. Maar das alleen een vermoeden

11 augustus 2016 om 07:22

of china is ook een optie. daar kan hij nog een paar jaar geld cashen en dan is die 100% financieel onafhankelijk.

11 augustus 2016 om 08:41

Ik heb zo'n vermoeden dat als hij nu stopt dat hij ook wel onafhankelijk is, hoor.

OT: Natuurlijk is dit niet serieus. Als ze het echt wilden proberen zetten ze dit niet op facebook maar bellen ze zijn zaakwaarnemer even.

Zo onderhand is deze manier van flirten niet heel erg origineel meer, haha. Iedere gevallen topper wordt op een dergelijke wijze door een kleine club de media ingegooid, uiteindelijk alleen maar voor extra media-aandacht. En blijkbaar werkt het, dus ongelijk kan ik ze niet geven.

Zou Schweinsteiger niet passen bij Wolfsburg of Leverkusen? Of een vergelijkbare Duitse club? Anders vergaat die waarschijnlijk in Manchester en dat zou toch zonde zijn van zo'n geweldige speler!

10 augustus 2016 om 23:23

Denk dat hij naar Amerika gaat, LA Galaxy ofzo

10 augustus 2016 om 23:27

Zouden hun zoveel geld voor hem gaan betalen?

10 augustus 2016 om 23:48

Zou schweinsteiger niks voor ac milan zijn ??

Zou toch wel mooi zijn, ik hoop dat hij het doet, respect als hij het doet!
Dit doet me wel denken aan Sheffield united (geloof ik) die Zlatan zo probeerde te halen helaas ging dat minder goed...

Ik dacht eerder aan st. pauli, daar is hij ook fan van toch?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren