Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Benfica pakt in Leiria tweede prijs en houdt uitzicht op quadruple

Laatste update:

Benfica houdt uitzicht op de quadruple. De kampioen uit Lissabon nam woensdagavond de Taça da Liga, de tweede beker van Portugal, door een 2-0 zege op Rio Ave in ontvangst en maakt ook nog kans op de Europa League en Taça de Portugal. Rodrigo en Luisão namen de doelpunten voor hun rekening.

/

De Taça da Liga bestaat zeven jaar en Benfica heeft nu vijf edities gewonnen. De Arenden hadden het in de eerste helft niet gemakkelijk met Rio Ave en kwamen pas vier minuten voor rust tot scoren. Na een hoekschop belandde de bal voor de voeten van Rodrigo en de Braziliaanse Spanjaard schoot laag raak: 1-0. In de tweede helft was Benfica heer en meester, maar sloeg het opnieuw laat toe. Luisão profiteerde van een fout van de keeper en kopte een vrije trap binnen.

Miralem Sulejmani en Filip Djuricic kwamen niet in actie in Leiria. Benfica gaat zondag op bezoek bij FC Porto voor het laatste competitieduel en wacht daarna nog twee finales. Op 14 mei staat men in de Europa League-eindstrijd tegen Sevilla en vier dagen later neemt Benfica het opnieuw op tegen Rio Ave, in de strijd om de eindzege van het eerste bekertoernooi van Portugal.

Denk jij dat Benfica de quadruple wint?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nog 2 prijzen te gaan. Zou toch fantastisch zijn, en dat terwijl er zovelen zijn die het niet zien zitten in Jorge Jesus.

7 mei 2014 om 23:46

Dat is zo'n beetje voetbal in deze tijd. Kijk maar naar Real, in het begin ziet niemand het zitten met Ancelotti, maar (voor de wedstrijd van vandaag), een grote kans op de treble. Barcelona's Tata, die zomaar La Liga kan winnen terwijl hun zo hard worden aangepakt door alles en iedereen. Zo zijn er de laatste jaren wel meer voorbeelden. Jorge Jesus kreeg ook veel kritiek, maar het was vorig jaar gewoon een pech jaar. Dit jaar een fantastisch jaar.

Vorig jaar alles laatste duel zo'n beetje verloren, dit jaar pakken ze alles. Denk ook wel de el, goedmakertje voor de fans dit.

Het is Benfica gegund. Fantastische ploeg. Vooral na alle ellende vorig seizoen toen ze van Porto en Chelsea verloren. Denk alleen dat de Europa League lastig zal zijn.

Wist niet dat Portugal ook twee bekers had. Is dit hetzelfde als de League Cup en FA Cup?

7 mei 2014 om 23:54

Ja, taça da liga = League cup in Portugal
Taça de Portugal = fa cup in Portugal

Het zou echt geweldig zijn als ze de quadruple gaan pakken dit jaar! Het is ze gegund na zoveel pech. Het blijft een mooi team met technische spelers en aanvallend voetbal!

Mooi, Benfica voetbalt nog voor prijzen... De titel is binnen voor hun...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren