Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Benfica breidt prijzenkast verder uit en lijkt klaar voor nieuwe titeljacht

Laatste update:

Benfica werd in de laatste drie seizoenen kampioen van Portugal en gaat op jacht naar de vierde titel op rij. Het opwarmertje voor het nieuwe voetbaljaar was in ieder geval goed, want zondagavond won Benfica ten koste van bekerhouder Sporting Braga de Portugese Supercup: 3-0.

/

Voor Benfica, dat 35 keer kampioen van Portugal werd, is dit de zesde Supercup uit de geschiedenis van de club. De score werd geopend door Franco Cervi, die van de zijkant naar het centrum dribbelde, een paar tegenstanders passeerde en de bal in de korte hoek schoof. Doelpuntenmachine Jonas was in de tweede helft na een combinatie met Pizzi verantwoordelijk voor het tweede doelpunt van de avond en Pizzi zelf verzorgde in blessuretijd het slotakkoord, met een heerlijk stiftje.

Bij Benfica zat Ola John niet bij de selectie: de Nederlander heeft geen toekomst bij de Portugese kampioen en hoopt voor eind augustus nog een nieuwe club te kunnen vinden. Benfica begint het nieuwe seizoen in de Primeira Liga volgende week met een uitwedstrijd bij Tondela, dat vorig seizoen maar net boven de degradatiestreep eindigde.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi begin . In Portugal wordt deze prijs behoorlijk gewaardeerd in termen van prestige. Hup naar het vierde kampioenschap op rij!!

8 augustus 2016 om 03:34

Hoe kan het dat Benfica de supercup maar 6x heeft gewonnen? 35x kampioen en ook wat bekers dan kom je zeker al op zon 40 wedstrijden.

10 augustus 2016 om 23:02

Een goede vraag waar ik helaas geen antwoord op heb. Elk team is bijzonder getergd om van Benfica te winnen, maar ben wel van mening dat ze die prijs wat vaker hadden moeten pakken.

Weer een prijs erbij, Laatste jaren toch wel Benfica wat de dienst uit maakt in Portugal, En Porto daarin tegen gaat juist wat slechter de laatste 2 jaren. Prachtige club wat altijd iets meer me voorkeur gehad heeft boven Porto.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren