Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ben Arfa hakt knoop door en tekent voor drie jaar bij PSG’

Laatste update:

Hatem Ben Arfa heeft de clubs voor het uitkiezen en hakt uiterlijk komend weekeinde een knoop door over zijn toekomst, zo meldt RMC. De 29-jarige aanvallende middenvelder wil bij zijn nieuwe club de gehele voorbereiding kunnen meemaken en wil daarom niet tot het einde van de markt wachten.

/

Paris Saint-Germain schijnt de beste papieren te hebben om de vijftienvoudig international van Frankrijk vast te leggen, want L’Équipe claimt dat de linkspoot de medische keuring deels heeft doorlopen en mogelijk woensdag nog voor drie jaar tekent. Fenerbahçe, Sevilla, Leicester City en Olympique Lyon vissen dus achter het net.

Dat zijn overigens niet de enige clubs die aan Ben Arfa werden gelinkt, want de technicus sprak in mei met Barcelona. “Als Barcelona mij als speler een aanbieding zou doen, dan zou ik niet aarzelen. Je kunt Barcelona niet afwijzen. Ik zou erg blij voor hem en voor Olympique Nice zijn als de deal doorgaat. Maar er is nog niets rond”, zei voorzitter Jean-Pierre Rivière toen. Het lijkt echter niet Barcelona, maar Paris SG te worden voor Ben Arfa.

Een verstandige keus van Hatem Ben Arfa?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer echt jammer hoop echt dat boufal naar Barcelona gaat

29 juni 2016 om 21:38

Denk niet dat dat gaat gebeuren, denk dat Barca eerder voor Vietto gaat. Ik vind Boufal wel echt een leuke speler, goeie acties.

29 juni 2016 om 22:18

Vietto?? Hahahaha die jongen komt te kort voor Atletico (elke match gezien dit seizoen dus ja ik weet waar ik over praat). Heeft daar niets te zoeken. Heeft goede werklust maar is echt niet goed genoeg.

29 juni 2016 om 22:26

Lijkt mij dat hij Nolito bedoelt?

29 juni 2016 om 23:42

Nolito is al onderweg naar Manchester City word gezegd.

Ik vind het goed dat hij binnen Frankrijk blijft, blijkbaar toch echt wel nodig of toch zijn ding. Het blijft een magnifieke speler.

Een verleden bij Marseille hebben en ook fan zijn van OM, en dan naar Psg gaan... achja geld is tegenwoordig nog het enige wat telt

29 juni 2016 om 21:44

Gezien de recente transfer activiteiten van Marseille zou ik daar momenteel ook niet naar toe gaan. Die hebben hun hele selectie in de uitverkoop en gaan voorlopig met een heel pover elftal de competitie in. Dan kun je beter voor de regerend kampioen tekenen.

29 juni 2016 om 22:00

Alsnog Marseille heeft veel aanzien in Europa en wereldwijd. De reputatie van Marseille word weer hersteld nu een Zakenman genaamd Pablo Dana Marseille wilt kopen voor enkele tientallen miljoenen. Hij wilt niet concurreren met Psg maar hij wilt ze verslaan financieel en sportief! Maar ja voorlopig tot oktober is er niks mogelijk financieel dan moet Marseille het doen met spelers als Adam Nagy,Koura, en Gueye. Maar er is eindelijk hoop voor Marseille en de fantastische supporters van L'OM!!

29 juni 2016 om 22:15

Zolang dat niet rond komt blijft Marseille minder worden. Afgelopen jaren zijn er al zoveel goede spelers weggegaan bij L'om, en dat zal nog wel even voortduren denk ik.

29 juni 2016 om 22:52

Inderdaad fantastische supporters bij L'OM. Vraag maar aan Groningen.

29 juni 2016 om 21:45

Nou als Ajax mij nu een aanbieding doet dan twijfel ik niet hoor als ik een paar ton of een miljoen krijg... Jij gaat denk ook voor 5 miljoen per jaar naar psg

29 juni 2016 om 21:56

Nee ik zou nooit naar Psg gaan zelfs niet voor 20 miljoen per jaar..
Ik vind de historie van een club, goede supporters en sfeer belangrijker dan geld, ik verdien liever bij wijze van spreken 1 euro bij Marseille, dan 20 miljoen bij PSG

29 juni 2016 om 22:23

Haha, geloof je het zelf? Iedereen zou voor 20 miljoen per jaar aan salaris iets doen wat hij/zij niet leuk vindt.

29 juni 2016 om 22:27

Spelen voor Psg lijkt me niet bepaald leuk dus, nee

29 juni 2016 om 22:40

Het is makkelijk nee zeggen als je weet dat je nooit gevraagd zult worden.

29 juni 2016 om 23:41

Jij gaat echt wel als je de aanbieding krijgt voor 20 miljoen per jaar naar psg.

29 juni 2016 om 21:56

Ken je feiten. Deze jongen is opgegroeid in de regio Parijs en al sinds zijn jeugd fan van PSG. Vandaag dook er oude reportage op waar een erg jonge Ben Arfa in zijn kamer te zien. Een kamer vol met sjaals en shirtjes van PSG.

29 juni 2016 om 21:59

In de media heeft hij anders mooie dingen over Marseille gezegd

29 juni 2016 om 22:05

Dat zal zeker zo geweest zijn, doen spelers vaker als ze bij de desbetreffende club spelen. Het belangrijkste is nog steeds de kwaliteit van de speler, en Ben Arfa heeft kwaliteit in overvloed.
Dat hij naast zijn kwaliteiten ook supporter is van de club, is slechts een pluspuntje.

29 juni 2016 om 22:10

Nee zei Ben Arfa een paar dagen geleden

29 juni 2016 om 22:15

Samir Nasri is in Marseille geboren en groot fan van Marseille. Maar inderdaad het klopt Ben Arfa komt uit de buurt van Parijs. Maar speelde in de jeugd bij OL. Maar inderdaad hij zegt regelmatig dingen over Marseille. Ben Arfa zei in maart of april van dit jaar dat Marseille snel in de CL moet spelen en kampioen moet worden. Dan vind ik dat verhaal ongeloofwaardig van dat ben Arfa groot fan is van Psg. Bijvoorbeeld Mayrez komt ook uit de buurt van Parijs maar is voor Marseille en hij heeft begin mei gezegd dat hij nooit zal spelen voor Psg. Dus dan is Ben Arfa wel degelijk gedeeltelijk voor Marseille. Want anders zou die toch Marseille afgewezen hebben? Maar dat is in mijn optiek hè.

29 juni 2016 om 22:22

Het heeft ook te maken met de kansen die je als jeugdspeler krijgt. Ben Arfa speelde een tijdje in Clairefontaine, het opleidingsinstituut, waarna hij werd opgepikt door Lyon.

Ik hoop trouwens ook dat Marseille er snel boven op komt. Zo'n club hoort mee te draaien in de Franse top en Champions League te spelen. Dat maakt mij geen mindere supporter. Ik wil gewoon een zo'n sterk als mogelijke Ligue 1 en Marseille kan daaraan bijdragen.

30 juni 2016 om 02:50

Wat heeft het supporteren van een club met wat je hoopt voor een andere club? L'om is een groot club en niemand wilt die zien afzakken. Ook niet PSG. Is niet goed voor de competitie. Je haalt alles door elkaar. Ken L' OM al van eind jaren 80. Toen was jij waarschijnlijk nog niet eens geboren. Hun CL finale staat me nog gegrift in mijn geheugen. Dat was een OM met ziel en vooral een OM met heel goede spelers. Iedereen wilt die OM terug zien! Geloof me ook PSG!

Als Ben Arfa mee was met het Franse elftal, dan was zijn marktwaarde waarschijnlijk gestegen. Dan had PSG het wel wat lastiger om hem te contracteren.

Geweldig om deze jongen binnen te halen. Grote fan van hem en dan nu eindelijk te bewonderen in het Parc des princes.

Een droom voor Psg, je haalt zo een Franse winger gratis binnen als opvolger voor de overbetaalde Ibrahimovic. Bijzonder goedkoop dit, nu kun je nog een David Luiz halen voor 50 miljoen haha.

29 juni 2016 om 22:08

Hou op, zeg. Geen transfers als David Luiz meer. Het schijnt dat ze erg ver zijn met Meunier, rechtsback van de Belgische nationale ploeg. Lijkt mij niet geschikt, jij als volger van het Belgische voetbal kan mij daar vast meer over vertellen?

29 juni 2016 om 22:45

Niet geschikt als eerste keuze . Hij kost slechts 6 miljoen door een clausule en is een mooie back-up maar als PSG echt wil doorgroeien en de CL winnen dan is Meunier niet goed genoeg, nee. Meunier is eerder iets voor een Wolfsburg, Sevilla, dat niveau.

Het is een aanvallend ingestelde rechtsback (4 jaar geleden was hij nog een aanvaller) die graag mee op rukt. Hij kan buitenom maar komt graag naar binnen. Een degelijke techniek,, veel loopvermogen, kan een assist geven, maar verdedigend niet zeer secuur en lang niet van het niveau van bijvoorbeeld Bellerin dus het zou me verbazen mocht dit de vaste rechtsback van PSG worden, dat kan haast niet.
Of hij moet plots enorme progressie maken en zich optillen aan het niveau van de rest. Op het EK speelt hij goed maar Wales wordt de eerste echte test als hij dat niveau ambieert.

29 juni 2016 om 22:59

Bedankt voor de info! Aurier zal onze eerste back zijn, helaas maar waar, met Meunier als back up. Ik volg het Belgische voetbal nauwelijks, dus was ook tamelijk verbaasd toen ik het bericht vanmiddag hoorde.

29 juni 2016 om 23:16

Graag gedaan. Ik was ook verbaasd toen ik las dat Meunier gelinkt werd aan Middlesbrough, Napoli, Torino en ... Psg. Toch een niveautje te hoog.

Maar ik ging er van uit dat Aurier verkocht zou worden door zijn gedrag naast het veld, als back-up is Meunier niet ongeschikt tegen Bastia en zo. Wordt wel een probleempje als Aurier geblesseerd is en Meunier in de CL tegen de echte top moet.

Dit vind ik allemaal een beetje laf en zielig van Ben Arfa. Eerst Marseille en Lyon helemaal mooi praten in de media over hoe geweldig Lyon en Marseille zijn en dan gaat die naar Psg.. Ten eerste hij heeft een Marseille verleden en dan is dit gewoon een gemeen actie van hem. En ten tweede dit is gewoon overloper gedrag. Waarom zou hij überhaupt dit doen? Ach ja hopelijk gaat die Ben Arfa falen in Parijs... En hij kon beter naar Sevilla toe mooiere club en waarschijnlijk vaste basisklant.. Die ben Arfa wordt net zoals Valbuena belachelijk gemaakt Marseille haha..

29 juni 2016 om 21:57

Volgens mij maakte marseille zichzelf belanchelijk toen ze een Valbuena pop ophingen...

29 juni 2016 om 22:05

Nou het is hoe je het bekijkt. Ik vind persoonlijk dat die spelers ook tegen de gevolgen van de transfers tegen moeten kunnen.want je gaat als echte club man van Marseille niet van Marseille naar Dynamo Moskou en dan 1 jaar later naar Lyon. Dat vind ik een beetje de problemen opzoeken.. Maar ja het is hoe je het bekijkt.

29 juni 2016 om 22:34

@omfan50 ik snap je punt wel, maar ik vind het ophangen van een pop dan wel iets te ver gaan. Een speler en supporters moeten wel tegen een stootje kunnen, maar doodsbedreigingen kunnen natuurlijk nooit door de beugel.

Ik vind het juist als supporters juist mooi dat er ludieke acties ontstaan (waar die pop dat natuurlijk niet is). Met een ludieke actie laten ze de onvrede/boosheid toch op een leuke/schappelijke manier zien zonder iemand ermee in diskrediet te doen! Zulke supporters mogen er wel meer zijn van mij

Ik ben bang dat Ben Arfa nu wekelijks op de bank zit! Ik snap de keuze wel, nu speelt hij weer in de top. Maar de comeback die hij had ingezet, wordt straks weer teniet gedaan, erg jammer. Meunier vind ik wel een sterke aankoop van PSG, die heeft bij Club en de Rode Duivels laten zien een moderne back te zijn.

Mooi dat veel journalisten de term; bijna thuis, gebruiken.
Ondanks zijn verleden bij de vijand is dit prachtig voor deze speler. Na een aantal mislukte avonturen, een erg goed jaar bij Nice, krijgt hij nu eindelijk de kans om bij zijn geliefde PSG te gaan spelen.

Een mooie bijkomstigheid is dat hij transfervrij is, als mijn bronnen enigszins kloppen.
Prima voetballer die ik zeker zie slagen.

29 juni 2016 om 22:23

Ik sluit me aan bij jouw verhaal, denk dat deze jongen alleen rendement heeft in een omgeving waarin hij zeg helemaal goed voelt en als parisien zal hij dat zeker zijn. Ben blij dat hij voor de ligue 1 behouden blijft, toch een pareltje. Kunnen jullie stambouli richting marseille sturen, we kunnen nog wel wat mankracht gebruiken op het middenveld

29 juni 2016 om 22:25

Ik kom Stambouli graag brengen. Totaal overbodige speler en onbegrijpelijk waarom hij uberhaupt ooit is aangetrokken.

Had als ik hem was voor Leicester gekozen, dan is ie ook nog eens de man daar.

Als ie zoals afgelopen seizoen zou spelen,is hij beter als Moura. Vind Moura toch wel wisselvallig.

We moeten een RB geen CM!

Oh Ben Arfa.. Een voetballer naar mijn hart. Technicus pur sang. Hij speelt met verdedigers, zulke voetballers zijn van een uitstervend ras. Bij Garrincha en Ronaldinho werd het geprezen, hedendaags betiteld men het als onnodig provoceren.

Di Maria, Cavani en Ben Arfa voorin. Lucas moet verkassen vind ik. Hij moet een stap terugdoen, een topseizoen draaien om vervolgens weer bij de absolute top te spelen. Hij heeft namelijk net zoveel potentie als een Hazard of Neymar.

Dortmund als opvolger van Mkhitaryan? Villarreal als opvolger van Denis Suarez? Arsenal basis samen met Alexis op de vleugels? Ben benieuwd.

30 juni 2016 om 06:59

Ik denk dat Ben Arfa moet concurreren met Lucas.. Je krijgt dan Cavani in de spits.. Di Maria linksbuiten.. Lucas / Ben arfa rechtsbuiten en Pastore op 10..
Eindelijk is die verotte trainer van een Blanc die Pastore en Lucas altijd liet banken weg.. En niet de ballen had om een van de 2 spitsen te laten banken.. Nu zlatan weg is heb je die probleem niet meer. Hoop dat de nieuwe trainer in ziet dat je gewoon 4-2-3-1 moet spelen. Zeker kansmakers op de CL met deze selectie.. Genoeg creativiteit voorin.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren