Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beloning voor ‘uitstekende’ Van den Boomen, ook feest bij Jong Ajax

Laatste update:

De eerste periode in de Keuken Kampioen Divisie zit erop en daarmee zijn ook de eerste Bronzen Kampioensschilden verdeeld. De Graafschap-middenvelder Branco van den Boomen is uitgeroepen tot Beste Speler van de eerste periode. Daarnaast zijn ook Nick Olij (Beste Keeper), René Hake (Beste Trainer), Ryan Gravenberch (Beste Talent) en Robert Mühren (Topscorer) in de prijzen gevallen.

De beste speler in de Keuken Kampioen Divisie wordt gekozen na stemmen van trainers en aanvoerders van alle clubs. Ook supporters mogen hun zegje doen. Van den Boom is volgens het juryrapport dankzij zijn 'uitstekende spel' op de eerste plaats geëindigd, ver voor onder meer SC Cambuur-aanvaller Mühren en Jong Ajax-middenvelder Gravenberch.

Olij beleeft voor de tweede keer in korte tijd een mijlpaal, want de doelman wist vrijdag met NAC Breda de eerste periodetitel te veroveren. Hake is met Jong FC Utrecht uiterst voortvarend aan het seizoen 2019/20 begonnen, met 17 punten uit de eerste 9 wedstrijden. Het is de beste seizoensstart van de Domstedelingen ooit. Jong FC Utrecht bezet momenteel de vijfde plaats op de ranglijst, slechts vijf punten achter koploper NAC.

Er is ook een Bronzen Kampioensschild voor Gravenberch, die op slechts zeventienjarige leeftijd al erg belangrijk is op het middenveld van Jong Ajax. De jeudige Ajacied beleefde vorig jaar zijn debuut in de hoofdmacht en veel voetbalkenners denken dat hij de kwaliteiten heeft om door te breken in Ajax 1. Mühren krijgt een aandenken vanwege zijn acht doelpunten in de eerste negen duels van Cambuur. Alle winnaars krijgen de prijs uitgereikt bij de eerstvolgende wedstrijd van hun clubs.

Is Branco van den Boomen klaar voor de stap naar de Eredivisie?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goede voetballer. Deed het bij Eindhoven al uitstekend en lijkt zich moeiteloos aan te passen bij de Graafschap. Ik zou hem wel bij een Eredivisie clubje willen zien voetballen.

9 oktober 2019 om 16:16

Heeft het toen bij Heerenveen toch niet gered, terwijl ik het ook toen al een goede speler vond. Misschien toch net niet het niveau

9 oktober 2019 om 20:16

Ik vind hem bij de graafschap tegen vallen. Van wat ik er nu van gezien heb zie ik 10x liever El Jebli dan deze speler. Ja hij heeft een goede trap, maar ik zijn aansluiting voor de goal te mager.

Tsja, Branco heeft niet voor niets een goede basis gelegd bij ons.. Hij doet het nu echt heel leuk. Hoop dat er volgend jaar een leuke Eredivisie-club komt voor hem (of met De Graafschap natuurlijk de Eredivisie in als ze het gaan halen).

9 oktober 2019 om 16:51

Hahah inderdaad, had sowieso verwacht dat hij destijds langer bij Heerenveen was gebleven, deed het seizoen 15/16 helemaal niet verkeerd en had redelijk veel gespeeld, maar tijdens zijn uitleenbeurt aan Willem 2 uit het oog verloren.achja, altijd leuk om te lezen als het goed gaat met ex jeugdspelers, uberhaupt ex spelers.@voetbalzone, het is van den Boomen en niet van den Boom.

9 oktober 2019 om 17:05

Denk dat ie die basis meer in die 7 jaar bij Willem II heeft gelegd speelde bij Heerenveen al niet best en ook tijdens zijn uitleenbeurt bij ons was het niet veel. Denk dat dit gewoon een hele goede speler is voor de eerste divisie zoals Mühren ook is. Is ook geen schade verre van maar het tempo in de eredivisie is voor deze heren te groot.

Hoewel Van den Boom steeds meer ervaring krijgt . Vraag ik mij af, wat is beter voor zijn gevoel. Lekker bij de Graafschap aanvallend voetbal spelen. Of bij een eredivisie club in het rechter rijtje?

10 oktober 2019 om 05:20

ik denk dat een speler van dit kaliber eerst moet kijken naar ze portomonee.
het blijft ze werk en omdat het in doe regionen al niet mega veel is kan die het beste kijken waar die het meest verdiend

Ik vind het jammer dat Branco vertrok uit mijn club FC Eindhoven door zijn gemis gaat het bij ons een stuk minder

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren