Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Belangrijke Zeefuik viert kampioenschap en promotie in Schotland

Laatste update:

Heart of Midlothian is kampioen geworden van het tweede niveau van Schotland. Achtervolger Hibernian verloor zondag van ex-voetbalgrootmacht Rangers FC, waardoor Hearts niet meer achterhaald kan worden in de rangschikking. Met nog zeven wedstrijden voor de boeg bedraagt het verschil liefst 23 punten.

Bij Heart of Midlothian is de door FC Groningen verhuurde Género Zeefuik de spits. De aanvaller maakte sinds zijn komst in januari al negen treffers voor de club die vorig seizoen nog degradeerde uit de Schotse Premier League.

Zaterdag was Zeefuik nog belangrijk voor Hearts, door te scoren in het met 3-0 gewonnen duel met Falkirk. Dat was dus zijn negende treffer van het seizoen. Hij had voor zijn doelpunten slechts tien wedstrijden nodig.

Género Zeefuik verdient een nieuwe kans in Groningen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toch geen verkeerde spits voor go ahead , nac enzo?

Leuk voor die knul! Heeft rangers nog een kans om te promoveren, hoe gaat dat in schotland?

22 maart 2015 om 17:27

Rangers staan nu derde, als ze in de top 4 blijven gaan ze volgens mij nog playoffs spelen voor promotie.

22 maart 2015 om 20:59

Hebben ok een behoorlijke achterstand zag ik, als ze promoveren zie ik ze niet gelijk weer meedoen om het kampioenschap.

22 maart 2015 om 17:56

Je vergelijkt de situatie van Hearts met die van Rangers?! Hearts is er in geslaagd door een geweldige saamhorigheid van Fans en bestuurders de club te redden van ondergang, Dit Hearts is nog steeds hetzelfde Hearts als dat in 1874. Diep respect voor de manier waarop ze dit voor elkaar kregen.

22 maart 2015 om 21:38

De fans hebben zelf gekozen voor Dave King als hun leider, dus eigen schuld dikke bult.

Wat ik wilde duidelijk maken, was dat alleen Rangers failliet is gegaan en dat er een nieuwe club is opgericht.

Zeefuik doet het aardig en dat is leuk voor die jongen. Ik denk echter wel dat dit het maximale niveau is voor hem... Daar is niks mis mee natuurlijk, want van zelfs dat niveau mag ik alleen maar dromen

Als ik zeefuik was zou ik gewoon in schotland blijven.

Well done Jamtarts, eenvoudig kampioen worden in een league die vantevoren als de spannendste Schotse league werd bestempeld, maar niet meer dan een 'walk in the park' bleek te zijn voor Hearts!

Niveau is daar ook wel heel laag natuurlijk maar ik vind het alleen maar mooi voor hem. Je zou hem bijna weer een kans geven als je die Hoesen ziet rondlopen.

22 maart 2015 om 17:44

Idd wat een drama die Hoessen.... Heb hem vandaag ook maar 1 keer kunnen betrappen op de goede plek te staan. En dat was bij het schot van Mahi de eerste helft. Voor de rest 1 groot drama en hij heeft het uitzonderlijke talent om bij elke voorzet op de verkeerde plek in de dekking te gaan staan. Elke andere spits duikt de ruimte in waar vandaag ook meermaals voorzetten terecht kwamen...!

22 maart 2015 om 18:01

Prima voetballertje hoor, niks op aan te merken. Het is alleen geen spits. Vind hem ook veel te lief in de duels. Doe mij maar Zeefuik hoor.

Wat gun ik het deze jongen! Als je hem veel laat spelen maakt hij zijn goals. 9 Goals in 10 wed is prima, maar het is wel een slechte compeitite.

Well done the Jambo's verdiende kampioenen

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren