Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Begrip voor publiek van Ajax: ‘Ze mogen Kenneth Taylor gewoon uitfluiten’

Laatste update:

Valentijn Driessen en Mike Verweij worden het niet eens over de fluitconcerten die Kenneth Taylor donderdagavond ten deel vielen bij zijn wissel tegen Bodø/Glimt. De middenvelder werd in het Conference League-duel na zeventig minuten gewisseld door Branco van den Boomen en kreeg vervolgens een oorverdovend cynisch applaus van het publiek in de Johan Cruijff ArenA.

Taylor werd bij een 0-2 achterstand door trainer John van ‘t Schip naar de kant gehaald. Toen het bord omhoog ging, gingen de supporters in de Johan Cruijff ArenA massaal op de banken staan.

Taylor speelde in de ogen van het publiek een ondermaatse wedstrijd. De middenvelder kreeg een luid, duidelijk cynisch applaus toen hij het veld verliet. Van den Boomen, die na maandenlang blessureleed zijn rentree maakte, werd wel oprecht toegejuicht.

Verweij laat in Kick-off, de voetbalpodcast van De Telegraaf, weten zich erg te hebben gestoord aan het uitfluiten van Taylor door het Ajax-publiek. “Hoe slecht hij ook speelde... Dit is wel typisch voor het publiek van Ajax. Je zou zeggen: ‘Dit gebeurt normaal gesproken bij Feyenoord niet’, maar daar werd Rick Karsdorp als ex-speler donderdag tijdens het Europa League-duel met AS Roma ook op een fluitconcert getrakteerd.”

“Veel mensen hebben wel voor hem geklapt, het is echt niet zo dat iedereen hem heeft uitgefloten bij zijn wissel”, geeft de clubwatcher van Ajax aan. “Welke fan denkt dat Taylor de volgende wedstrijd beter gaat spelen door hem uit te fluiten, is natuurlijk redelijk kortzichtig. Dat verbaast me wel elke keer bij het publiek van Ajax. Je mag en moet kritisch zijn, spelers mogen echt wel uitgefloten worden, maar bij jonge jongens die al zo onder druk staan helpt het vaak niet.”

Driessen vindt het uitfluiten van de 21-jarige Ajacied daarentegen meer dan terecht. “Zo jong is Taylor niet meer hè, Mike. Hij is ook bij een WK (in Qatar, red.) geweest, dus op een gegeven moment mogen de supporters van Ajax hem gewoon uitfluiten en hun onvrede uiten. Je kan daar ook heel goed uitkomen, heeft Daley Blind bewezen. Je moet dan een grote jongen zijn. Het is profvoetbal, dus je moet ook wat kunnen incasseren.”

“Diezelfde Daley Blind heeft ook aangegeven hoe moeilijk en pijnlijk het uitfluiten door de Ajax-fans voor hem was”, reageert Verweij.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Uitfluiten vind ik persoonlijk veel te ver gaan op een individuele speler. Want zo gaat die jongen natuurlijk nooit beter spelen. Uitfluiten naar een ploeg als geheel is prima, maar niet op specifiek op iemand naar mijn mening. Dat de coach hem ook keer op keer laat spelen terwijl die niet presteert is ook wel bizar. Dan moet je gewoon als coach ingrijpen en hem op de bank zetten. Ook om Taylor gewoon zelf te beschermen omdat je weet dat het publiek uiteindelijk tegen hem zal keren. Hij is gewoon 1,5 jaar matig en zorgt niet voor voldoende verdedigende ondersteuning als 8. En in aanvallend opzicht brengt die veel te weinig.

16 februari 2024 om 19:54

Er wordt een bepaald niveau verwacht van een Ajax speler. Ik heb in Taylor altijd een grote belofte gezien, waar het tot hedendaags niet helemaal uitkomt. Tuurlijk in een goedlopend Ajax was dat wellicht anders geweest. Maar zoals in elke baan, moet je gewoon presteren. Doe je dat niet, dan moet je gewoon van de zijlijn toekijken.

16 februari 2024 om 19:58

Word jij op kantoor ook altijd uitgejoeld als je een formuliertje te laat hebt ingevuld?

16 februari 2024 om 20:00

Vanuit de jeugd is het toch ook meer een 10. Het eerste half jaar in Ajax 1 was hij ook echt beter dan Gravenberch. Daarna is hij deels in een dip gekomen. Deels door zijn gebrek aan werklust. Maar ook omdat de trainers hebben besloten dat het opeens een 8 of zelfs een 6 is. Tja, zijn kwaliteiten zijn totaal niet complementair aan die posities.

Een Hlynsson levert ook niet geweldige verdedigende arbeid. Maar dat tolereren we omdat hij op 10 staat. Terwijl we Taylor als 10 die op de verkeerde positie wordt gezet wel afrekenen om zijn verdedigende werk.

16 februari 2024 om 20:01

Klopt en hij hoorde allang op de bank te zitten. Maar ja de coach heeft hier ook schuld aan door hem zolang op te stellen terwijl die elke week teleurstelt. En dat al voor 1,5 jaar.

16 februari 2024 om 20:03

@maugaza, ik weet uiteraard niet met welke instructies hij de wei ingestuurd wordt, maar ik zie doorlopend veel te hoog staan, en ook vaak hoog op het veld risicovol instappen bij balverlies.

Gisteren zag ik grote delen van de pot een soort van 4-1-5 opstelling, waarbij het gat tussen hem en Akpom enerzijds en Henderson anderzijds zo een meter of 20 was.

Dan kom je nooit tot een fatsoenlijke opbouw, eenvoudig te verdedigen, en dodelijk bij balverlies, want dat kan je nooit belopen, kom je altijd in ondertal te staan. Dat positie kiezen heeft ook niets met kwaliteit te maken, dat is domweg afspreken waar je moet gaan staan.

In basis is het best leuke speler, uitstekende basistechniek, snel, tweebenig, prima pass en ok schot. Als een trainer hem in de juiste tactische discipline krijgt kan t best wat worden. Overigens vind ik 21 behoorlijk jong, zo oud was Hartman op zijn debuut volgens mij.

16 februari 2024 om 20:04

Beter dan Gravenberch? Heeft Taylor ook bekerfinales beslist? Europese goals gemaakt? Gedomineerd in de CL groepsfase? Toppers beslist? Ik kan me werkelijk geen enkele actie van Taylor herinneren van zijn eerste half jaar.. deed het toen niet zo slecht als nu, maar was ook op zijn hoogtepunt een enorm grijze muis

16 februari 2024 om 20:05

@martijn R, Hlynsson loopt zich iedere pot juidt het schompes. Taylor loopt ook veel, maar niet op de juiste momenten en in de juiste discipline.

16 februari 2024 om 20:08

Volgens mij hoorde ik die Ajax watcher van VI zeggen dat Taylor de meeste kilometers liep gisteravond, van alle Ajacieden. Als Hlynsson zich dan het schompes liep, wat liep Taylor zich dan?

16 februari 2024 om 20:14

Dat hij zo hoog staat niet eens als diepste middenvelder is toch eerder een tactische keuze en fout van de trainer? Anders zou Henderson of de trainer hem toch constant terug roepen?

16 februari 2024 om 20:16

@Diego_Forlan

In het eerste half jaar was hij degene die de hele tijd de bal opeiste en onder de druk uitspeelde. Dat was toen heel belangrijk in een stroef Ajax.

16 februari 2024 om 20:19

@AjaxxxLove je hebt kilometers en je hebt nuttige kilometers. Het eerste tegendoelpunt is voor 80% op het conto van Taylor, sjokt als een verwend nest achter zijn man aan EN verzaakt vervolgens om achter de volgende aan te lopen de 16 in.
Snap echt werkelijk waar niet hoe mensen zijn prestaties blijven verdedigen, die jongen kan het niveau niet aan of ontbeert de drive om een echte prof te zijn.

16 februari 2024 om 20:19

Taylor liep overal waar hij niet moest lopen. En ook nog eens vaak in een slakkentempo. Hij had in de wedstrijd tegen de Noren even moeten afkijken bij Gronbaek. Een jongen uit dezelfde leeftijdsklasse. Dat is dan ook de enige vergelijking, want voor de rest is dit gewoon een heel oneerlijke verggelijking. Hadden wij dit soort (gronbaek) spelers maar bij Ajax. Deze kun je blind halen. En Taylor snel naar de uitgang. Kan hij verderop kilometers gaan lopen. Voor een volgende fotoshoot....

16 februari 2024 om 20:29

@maugaza Dat je een bepaalt niveau mag verwachten ben ik met je eens. En ik denk dat 7 of 8 spelers die gisteren speelden dat niveau (nog) niet hebben., waaronder Taylor Maar dat is in mijn ogen geen excuus om ze individueel uit te fluiten.

16 februari 2024 om 20:35

Ik zeg toch niet dat hij het niveau aankan? Ik leg cijfers voor die weerspreken dat hij een luie middenvelder is. Hij is niet van Ajax-standaarden. Maar het uitfluiten van je eigen spelers ben ik fel tegen. Wat los je ermee op? Of wil je gewoondat die gozer zich nog slechter gaat voelen?

16 februari 2024 om 20:40

Pinko lekker opportunistisch weer. Speler halen op basis van 1 wedstrijd.

16 februari 2024 om 21:45

C14 wanneer zie jij nou eindelijk eens in dat Taylor GEEN Ajaxmateriaal is en dat Gravenbergh meer dan 10 klasses beter is dan Taylor. Hij is 2-benig maar daar houdt het ook op. Hij loopt als een kip zonder kop rond. Te laat met meeverdedigen of mee aan te vallen maar dat komt omdat hij geen spelinzicht heeft. Misschien er een plekje voor hem bij de zaterdagamateurs van Ajax.

16 februari 2024 om 21:53



@amsterdam4, Hartman is maar een halfjaartje ouder dan Taylor. Hartman was 20 bij zijn debuut maar seizoen ervoor hele seizoen eruit gelegen met een kruisband blessure

17 februari 2024 om 08:01

Geen idee of Taylor een tien is. Wat ik zie is dat je tot drie meter naar achteren shockt bij balverlies en het anderen wel laat opknappen. Rensch idem dito.

16 februari 2024 om 20:23

@modricmagic

helemaal mee eens vindt het zelf ook echt jammer dat die zo slecht speelt

weet niet of het aan mij ligt. maar sinds hij een relatie heeft met Jade Anna lijkt hij het nog wat slechter te doen of het kan aan mij liggen..

Verdiend maar wel pijnlijk, als je zo vaak afgetroefd wordt op inzet dan keert het publiek zich uiteindelijk tegen je. Mag van 't Schip zich ook aanrekenen door hem constant op te stellen.

16 februari 2024 om 20:02

Wanneer je in het topsport zit kan je altijd wel slecht spelen. Heeft niet alleen met Taylor te maken maar ook met de rest van het team. Fijn dat een persoon het verdient om uitgefloten te worden. Idiote uitspraak aangezien niemand dat verdient.

16 februari 2024 om 20:23

Het heeft te maken met een combinatie van factoren. Homelander heeft gewoon gelijk wat mij betreft.
Je kunt (een keer) voetballend tekort komen of je dag niet hebben, maar inzet tonen kost geen talent.
Het is wel erg toevallig dat iedere wedstrijd die ik kijk van Ajax, deze jongen erbij loopt als een zak aardappels en de inzet toont van een verwend nest.
Van ‘t Schip gaat hierbij keihard door de ondergrens door die jongen op te stellen, ziet hij andere wedstrijden dan wij vanaf de zijlijn?! Neem, tactisch onbenul die zich uit in “hoop” dat die jongen plotseling gaat ballen als een paar jaar terug.
Even buiten beschouwing gelaten dat hij helemaal nooit bijzonder is geweest en gewoon een nuttige tandwiel was destijds. Echter is de tandwiel nooit ingesmeerd en is de nut vergane glorie.

16 februari 2024 om 20:31

Wat houdt inzet tonen in voor jou? Ben benieuwd, zie dit veel terug komen en passie tonen etc. Wat houdt dit vertaald naar een wedstrijd in?

16 februari 2024 om 20:39

Dat je bijvoorbeeld een grimas trekt wanneer je achter je man aanloopt, een houding van over mijn lijk.
Meeverdedigen omdat je wilt WINNEN, niet omdat het moet van de trainer.
Als jij een gezonde drive, inzet en belevenis herkent in Taylor zullen wij het denk ik nergens over eens kunnen worden.
Bij het eerste doelpunt sjokt ie achter ZIJN man aan, die met de bal 40 meter overbrugt en Taylor doet geen echte poging om in te grijpen.

16 februari 2024 om 20:48

Als je naar alle wedstrijden van Ajax kijkt het afgelopen jaar, zie je dat de organisatie niet klopt. Laten we de wedstrijd van gisteren als voorbeeld nemen waarin de ruimtes te groot zijn, aanval zet hoog druk, Akpom verdedigt niet als middenvelder (hoor ik niemand over) en de verdedigers lopen naar achter. Dit zorgt ervoor dat de enige twee middenvelders die deze gigantische ruimtes moeten verdedigen altijd te laat zijn, weg gespeeld worden en niet in de duels kunnen komen.

Heel leuk dat mee verdedigen en “een grimas” opzetten. Maar als je continue 60m moet lopen omdat ze overal zo vrij als vogels staan omdat de organisatie niet klopt, dat doe je 4/5 keer in 15min maar hou je geen hel wedstrijd vol, elke wedstrijd hetzelfde. Zit elke keer bij de top 4 meest gelopen KM van Ajax maar toont geen inzet. Lekker kortzichtig zeg. Henderson en Taylor lopen zich een slag in de rondte omdat Akpom, Berghuis, Hlynsson, Brobbey hun mannetjes laten lopen en die andere twee laten zwemmen op het middenveld. Echt bijzonder.

16 februari 2024 om 20:52

@le_prof Ik geloof niet dat Van ‘t Schip veel alternatieven heeft. Alles wat bij jong Ajax drie keer een bal hoog kan houden is al naar het eerste gehaald. En dan krijg je bij die alternatieven vervolgens het zelfde als waarom Bergwijn bleef spelen in plaats van Forbs, veel fans die het niet begrepen, totdat Forbs moest spelen.

Ik ben het er ook niet mee eens dat hij geen inzet toont. Hij is aan de bal niet goed genoeg, en loopt, onbewust of in opdracht, ook niet op de goede plaats. Ik heb hem gisteren, zeker de eerste helft, veel te hoog op het middenveld heen en weer zien sleuren. Alleen in het druk zetten was het niet effectief, in het vrij lopen net zo min en bij bal verlies stond hij (al dan niet in opdracht) veel te hoog op het veld, dat lijkt me meer kwaliteit en als hij de bal wel kreeg was het vervolg heel matig.

Geen idee of iemand de OPTA cijfers heeft, maar ik denk dat hij daar verrassend hoog op staat. Het waren alleen veel nutteloze meters die hij heeft gelopen.

16 februari 2024 om 21:01

Dat is mijn punt, gelopen meters vertellen niet altijd het hele verhaal. Als je positioneel continu verkeerd staat ga je inderdaad veel moeten rennen.

17 februari 2024 om 17:18

Het lastige bij Taylor vind ik zijn maniertjes. Bij een doelpunt vind hij zichzelf de man. Komt een beetje arrogant over op mij. Ik vind dat het nit nodig is om spelers uit te fluiten, maar bij die maniertjes en als je vervolgens niet levert, dan keer je wel de kaarten tegen je.

Dat is spelen voor een grote club! Ik kan mij nog tijden herinneren dat zelfs Cristiano werd uitgefloten in Madrid hoe reageerde hij er op door harder te werken en het publiek de mond te snoeren. Onze jongen Kenneth speelt al 1 seizoen dramatisch en toont geen enkele werklust ik zeg naar de bank verwijzen en doorselecteren ook al is het eigen jeugd. Kenneth aka koningverstoppertje

Het probleem, en ook een reden dat ik niet graag meer in de Arena kom, is dat veel Ajacieden totaal geen idee hebben waar zij het over hebben.

Ze hebben van tevoren al bepaalt wie de pispaaltjes zijn. Hebben het voetbal inhoudelijk verstand van een doperwt. En bij de eerste ongelukkige actie van zo'n speler is het weer gezeik van "zie je wel!"

Nu zijn dat Bergwijn, Taylor en Sutalo die het gezeik veel krijgen. Ook als je hier de cijfers kijkt na donderdag. Hato kreeg een hoger cijfer dan Sutalo. En dat is precies hoe het hoofd van veel "supporters" Werkt. Ondanks dat Sutalo best een goede wedstrijd speelde, en Hato gewoon slecht. Kan een speler als Hato niks fout doen, en een speler als Sutalo niks goed.

Kritiek is prima. Maar het meeste is gewoon dom gehaat. Als je een speler af wilt zeiken al het slecht gaat. Moet je ook een vent zijn en hem de complimenten geven als hij goed speelt.

En Taylor heeft laatst best een periode gehad waar hij sterk speelde. Maar oh nee, dat hoor je al die types niet meer. Tot hij een bal verkeerd geeft, dan springen ze allemaal weer op met hun "gelijk."

16 februari 2024 om 20:01

Eens hoor, ik kom ook niet graag meer in stadions. Taylor heeft misschien het niveau niet, maar om met duizenden tegelijk dan maar een gozer van 21 uit te kotsen is toch geen oplossing? Dan wordt in een ander artikel gezegd dat het een signaal naar de coach is (blijkt niet echt uit de reacties hierboven, maar goed). Maar je beschadigt gewoon zo'n gozer omdat hij niet zo goed voetbalt als jij van hem denkt te mogen eisen.

Ik zal het nooit begrijpen.

16 februari 2024 om 20:04

Hij heeft een periode gehad dat hij minder slecht speelde. Hij speelde niet een periode sterk hij speelde minder slecht. Dit is topsport hij speelt al een seizoen dramatisch en staat altijd basis hoe dan natuurlijk gaat het publiek zich tegen hem keren. Het is het publiek hun goed recht zij betalen om goed voetbal te zien.

16 februari 2024 om 20:08

Wat wil je ermee bereiken dan? De trainer stelt hem op. En hier gaat hij echt niet beter van voetballen, nog minder zelfs. Alsof dit vertrouwen geeft.

16 februari 2024 om 20:27

Misschien een signaal voor de tactisch onbenullige trainer ook. Tegen een team dat het moet hebben van arbeid durft hij Taylor op te stellen.
Nooit heb ik die jongen nuttige arbeid zien leveren in een wedstrijd, rent zichzelf de pokken op de verkeerde momenten en posities. Je hebt echt helemaal niks aan die jongen, je speelt echt met een handicap.

16 februari 2024 om 20:43

Ik zie anders bijna alleen maar reacties die het goedkeuren richting de speler zelf..

Dat hij op momenten betere arbeid kan leveren klopt. Dat hij nooit arbeid levert is onzin.

16 februari 2024 om 20:52

Dat is wellicht het diepgewortelde probleem bij Ajax.
Geinig hoe menigeen Ajax supporter tijdens live meepraten en na de wedstrijd Sutalo slecht vonden spelen. Sorry maar die was echt een van de beteren gisteren, speelde bij vlagen ijzersterk.
Het middenveld werd COMPLEET overlopen doordat Taylor en Hlynsonn geen benul hebben van wat ze doen, maar dan krijgen de verdedigers en Hendo de schuld.
Sorry maar de mening van een gemiddelde voetbalsupporter zegt mij bar weinig, ik ben me bewust van de voetbalkennis van deze “fans”.

16 februari 2024 om 20:54

Dat is wellicht het diepgewortelde probleem bij Ajax.
Geinig hoe menigeen Ajax supporter tijdens live meepraten en na de wedstrijd Sutalo slecht vonden spelen. Sorry maar die was echt een van de beteren gisteren, speelde bij vlagen ijzersterk.
Het middenveld werd COMPLEET overlopen doordat Taylor en Hlynsonn geen benul hebben van wat ze doen, maar dan krijgen de verdedigers en Hendo de schuld.
Sorry maar de mening van een gemiddelde voetbalsupporter zegt mij bar weinig, ik ben me bewust van de voetbalkennis van deze “fans”.

16 februari 2024 om 21:09

Geen idee op welk deel van mijn comment je nu precies reageert?

Of bedoel je hiermee dat de trainer aangepakt mag worden, want tactisch staat het voor geen meter qua druk zetten (er wordt sowieso nauwelijks of half druk gezet) en positionering in balbezit. Sutalo was overigens niet slecht nee.

Akpom was de middenvelder die het minst verdedigde. Misschien zelfs helemaal niet, dan krijg je het sowieso moeilijk in verdedigend opzicht.

16 februari 2024 om 21:24

Dat je goedkeurende reacties leest richting Taylor

16 februari 2024 om 20:06

Je hebt echt volledig gelijk. Woord voor woord.

16 februari 2024 om 20:42

Ik heb het idee dat jij een van die personen bent die geen idee hebben waar ze het over hebben. Ik kom nu juist graag in de Arena om de spelers en club een hart onder de riem te steken nu het zo lastig gaat.

Verder vind ik het uitfluiten not done, maar ik kan toch niet ontkennen dat ik het wel enigzins begrijp. Taylor toont totaal geen inzet en wilskracht om te voetballen in Ajax 1, loopt consequent nergens, bied zich niet aan en schakelt ook niet terug.
Hij speelt al bijna 2 seizoenen onafgebroken op het middenveld, en het is en blijft daar een gatenkaas. Hij kan waardeloze statistieken (4 assist in 2500 min, evenveel als Sosa met 1000 min) overleggen.
Hij staat synoniem voor wat er dit en vorig seizoen mis is met Ajax, en daar is het publiek klaar mee.

De periode dat Taylor sterk speelde was 2 seizoenen geleden toen hij regelmatig inviel in een goed draaiend elftal. Toen had hij dezelfde statistieken als nu, maar dan in een fractie van de hoeveelheid minuten.

16 februari 2024 om 21:50

@martijn R oftewel C14 45.000 man in de Arena zien het verkeerd en ook die miljoenen kijkers thuis hebben er geen verstand van. Alle jij weet dat Taylor goed is. Proficiat.

16 februari 2024 om 22:19

Hoe weet je dat dit C14 is van AjaxShowtime?

16 februari 2024 om 23:10




@leeuw58, c14 is ie sws niet. Die had gepleit voor een matige jeugdspeler in de plaats van Sutalo. Daarnaast mis je minimaal 8 keer het woord 'driehoekjes' in de tekst. Daarnaast is het zo'n beetje ondenkbaar dat c14 kritiek zou hebben op een jeugdspeler als Hato.



16 februari 2024 om 23:39

Toch pijnlijk dit. Heb ik niet eens voldoende "reputatie" opgebouwd hier als een eigen persoon te worden gezien. Maar als een of ander tweede account. Van alles is dit toch wel het meest beledigende wat ik hier ooit heb gelezen. Ik zou liegen als ik zou zeggen dat mijn avond hiermee niet een beetje verpest is..

16 februari 2024 om 23:45

Hij zegt toch niet dat Taylor goed is? Hij zegt dat het heel moeilijk is om van het stempel van pispaaltje af te komen. En dat klopt. Als je het publiek eenmaal tegen je hebt, kan je echt helemaal niets meer goed doen. Scoor je er 8, en lever je een bal in, gaan de 'fans' zeiken over die ene bal.

Maar goed, begrijpend lezen is ook intens ingewikkeld voor leeuwen.

17 februari 2024 om 00:18

Als je een pispaal bent en je speelt een 8 geeft het publiek je een 6. Wanneer je een 6 speelt geven ze je een 3. Heel grappig is dat altijd. Inderdaad altijd fixeren op de fouten en de goede dingen bagatelliseren.

16 februari 2024 om 22:41

Wat een matige reactie, als deze gasten de sterren van de hemel spelen dan ziet iedereen dit en krijgen ze gewoon de credits. Alleen ik zal jouw bubbel even laten knappen, "ze spelen niet goed".

Taylor is gewoon niet een speler die bij het Ajax nivo hoort. Dat gaat hij ook nooit halen.
Het is een prima bankopvulling die je in de laatste 10 min in kan brengen. Maar als basis speler is die jonge bij lange na niet goed genoeg.
Zodra Ajax een trainer heeft die spelers niet in de basis zet op basis van (eigen Jeugd) zal Taylor toch wel op de bank belanden.
Die moet lekker 2 jaar naar een Utrecht of Heerenveen ofzo. En dan kijken waar die staat daarna. Maar zoals ik al eerder zei denk ik niet dat hij ooit een speler word die het Ajax nivo gaat halen.

Het feit dat hij eigenlijk al 1.5 jaar slecht speelt, nu zijn enige kwaliteit van het vorige seizoen (scorend vermogen) ook kwijt is, heb je echt helemaal niks meer aan hem. Daarnaast, hoe lullig ook.. ik denk dat zijn uitstraling ook niet in z'n voordeel werkt. Het feit dat hij een luie voetballer is en dan bij een doelpunt zoals vorig jaar dan ook nog allemaal gebaartjes maakt (vinger voor de mond etc) maakt hem alles behalve geliefd. Als trainer moet je zo iemand op een gegeven moment in bescherming nemen tegen zichzelf. Het wordt met de week slechter en je weet dat het Ajax publiek kritisch is en zich tegen die jongen gaan keren. Ik ben overigens tegen uitfluiten of ander cynisch gedoe, die gozer zal ondanks dat zn uitstraling iets anders lijkt te verraden echt wel z'n stinkende best doen maar komt enorm kwaliteit en spelinzicht tekort.

16 februari 2024 om 20:11

Kunnen we dat vingertje niet een keer vergeten? Langer dan een jaar geleden, kom op zeg.

16 februari 2024 om 20:45

Hoezo moeten we dat vergeten? Er was toen ook al veel kritiek op zijn spel, het was het begin van onze negatieve recordreeks. Dus dat vergeet je niet zomaar...

16 februari 2024 om 20:53

Omdat het 1x is gebeurd. Moet het hem dan constant blijven achtervolgen? Als het nou iets was dat hij vorig seizoen bij elk doelpunt deed..

17 februari 2024 om 07:38

Het valt dit seizoen natuurlijk minder op omdat hij geen goal maakt. Ik heb hem dit vaker zien doen dan 1x. Het zegt mij gewoon dat zo iemand totaal de verkeerde mentaliteit heeft en in de jeugd veel gepamperd is.

17 februari 2024 om 11:03

Wanneer nog meer dan want kan het mij oprecht niet herinneren?

Als Taylor nou een een keer 100% volle bak gaat dan krijgt hij vanzelf respect. Maar Taylor geeft nog geen 60%.
Dan kun je een keer dit verwachten.

16 februari 2024 om 20:36

Ik geloof niet dat Taylor geen 100% geeft.
Hij is net als de meeste spelers niet goed genoeg op dit moment.
Maar ik heb hem de hele eerste helft zien sleuren op het middenveld. Veel te hoog op het veld, en doordat er geen enkele lijn zat in het druk zetten vaak voor niets of zelfs op de verkeerde plaats, maar gelopen heeft hij wel.
Alleen aan de bal was hij, net als de rest, heel matig

16 februari 2024 om 20:43

Gaan we nu credits geven voor het rennen? Dat is de basis van voetbal, dat is je PLICHT als voetballer.
Sleuren en ploegen op het veld, maar de man van Taylor stond 70min te genieten van alle vrijheid.

16 februari 2024 om 20:48

Je hebt het waarschijnlijk over Gronbaek maar dat was de linkermiddenvelder en dat is Taylor ook. Hoe kunnen ze dan tegenover elkaar staan?

16 februari 2024 om 21:21

Ik geef helemaal geen credits op basis van het rennen.
Hij is op dit moment niet goed genoeg, net als het merendeel van de spelers. Waar ik het alleen niet mee eens ben is dat hij geen inzet toont.

Hij staat misschien verkeerd, en hij loopt misschien verkeerd, dat kan allemaal zo zijn. Maar geen inzet tonen impliceert dat hij niet loopt en dat is niet het geval.

Dat zijn man 70 minuten vrij stond klopt ook niet, alleen klopte het druk zetten voor geen ene meter, en dat lag niet alleen aan hem. Die Gronbeek die overal vrij op dook was op papier de man van Henderson. Niet helemaal de fout van Henderson want die had 2 maan waar hij achteraan moest, maar door het falende druk zetten van de spelers voor Taylor kwam hij ook te zwemmen tussen 2 of 3 spelers.

Ik zag weer lieve rollende schotjes op doel die een peuter van 4 nog harder zou in schieten. Suuperslap in de duels, geen inzet, tsjah dan wordt je na 1,5 jaar gepruts uitgefloten door een paar aangeschoten idioten, dat klopt.

Die jongen is gewoon niet goed genoeg. Hij had indrukwekkende statistieken het eerste half jaar dat hij geregeld inviel in 21/22 maar dat was in een goed draaiend elftal.
Daarna was het helemaal niks meer, vorig seizoen al veel kritiek gehad voorafgaand maar zeker ook na die wedstrijd tegen Emmen, en na 1,5 jaar in de basis te prutsen is iedereen er klaar mee.
Ik vind uitfluiten niet goed, maar ik begrijp het enigszins.

16 februari 2024 om 20:55

Dat elftal draaide toen voor geen meter. Eind 21/22 had Ajax juist ontzettend veel moeite en toen wist Taylor juist wel energie en creativiteit te brengen. Iets wat hij momenteel niet (te weinig) brengt.

Buiten dat ik Taylor niet goed genoeg vind heb ik nog nooit zolang als ik een seizoenskaart een speler uitgefloten de zichzelf supporter noemend is denk ik geen echte supporter de trainer stelt hem op dan steun je de spelers die er in staan , ja Ajax heeft een grote jas uitgedaan de laatste 2 jaar en daar moeten wij als supporter mee leren om gaan en dan moet je ze extra steunen en komen vast weer betere tijden maar uitfluiten vindt ik eigenlijk supporter onwaardig .

Ik vond het zielig maar irriteer me ook de kolere aan die jongen. Kan beter even een tijdje banken.

Zou n 'ronald de boertje' nog kunnen helpen bij taylor? Eerst terug naar subtop-eredivisie, een goed seizoen draaien, en weer terug naar ajax?

Karsdorp werd uitgefloten? Ik zit naast vak s in het stadion, maar toen karsdorp werd gewisseld werd er aardig hard geklapt om me heen! en zeker niet gefloten! Weet niet waar ze dat vandaan halen..

Mbt de passage

“Welke fan denkt dat Taylor de volgende wedstrijd beter gaat spelen door hem uit te fluiten, is natuurlijk redelijk kortzichtig”

Ik denk dat ze met dit fluitconcert willen aangeven hem de volgende wedstrijd niet op het veld willen zien.

Mensen vinden het niet erg als je eens slecht speelt. Wat mensen irriteert is als je dat shirt draagt je niet het snot voor de ogen werkt. Hij loopt als een volgevreten bejaarde te spelen. Mist veel teveel open kansen en doet bij balverlies gewoon niet mee. Zet Wijnaldum er neer in zijn goede tijd en je hebt echt minder problemen achterin. Ik heb hetzelfde met Rensch. Geen enkel gevoel van urgentie als er balverlies wordt geleden. Persoonlijk zou ik ze als trainer keihard aanpakken en ze uitsluitend laten trainen op terugsprinten. Zelfs Modric maakt meters op zijn oude dag. Het is gewoon een kwestie van mentaliteit en longinhoud. Kan Taylor dit niet opbrengen? Dan kan ie niet mee in de top, simple as that. Het Ajax publiek fluit hem uit omdat het een signaal af wil geven. En ik denk dat het publiek het echt niet verkeerd ziet. Taylor is gewoon een van de oorzaken waarom telkens de linksback in de problemen komt.

De trainer ziet wie goed speelt en wie niet. Het eigen publiek reageert door wel of niet te klappen voor een gewisselde speler maar je fluit nooit je eigen spelers uit. Je weet namelijk niet wat er speelt in het hoofd van een speler.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren