Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bayern tikt Ribéry op de vingers: ‘Het heeft geen zin om zo uit te halen’

Laatste update:

Franck Ribéry is op de vingers getikt door Karl-Heinz Rummenigge. De aanvaller van Bayern München liet zich donderdag in weinig vleiende bewoordingen uit over Josep Guardiola: “Hij is een jonge coach met te weinig ervaring. Soms praat hij te veel; voetbal is erg simpel”, sprak de Fransman.

/

Ribéry had zijn woorden volgens de algemeen directeur van Bayern beter moeten wegen. “Of zijn reactie logisch is voor een gefrustreerde voetballer? Nee, er is geen enkele aanleiding om uit te halen naar Guardiola. We hebben in de periode van Guardiola veel gewonnen. We hebben zeer van zijn aanwezigheid geprofiteerd en het heeft geen enkele zin om zo terug te slaan.”

“Het is bovendien te vroeg om vergelijkingen te maken tussen Guardiola en Ancelotti”, aldus Rummenigge in gesprek met de Bayrischen Rundfunk. “Carlo heeft een iets andere stijl, maar iedere coach heeft zijn eigen ideeën als het aankomt op de tactiek. Bij Josep was het vooral dominant voetballen en constant de bal hebben. Maar het belangrijkste blijft natuurlijk winnen.”

FC Bayern München haalde deze transferperiode Mats Hummels op bij Borussia Dortmund, terwijl Mario Götze de omgekeerde...

Geplaatst door voetbalzone op zaterdag 23 juli 2016

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Klasse van de voorzitter. Dom van Ribery om zo over iemand te praten die net weg is

30 juli 2016 om 23:23

Inderdaad klasse gedaan. Uiteindelijk zijn niet de spelers de baas. Behalve bij United dan..

30 juli 2016 om 23:49

Dan ken je Mourinho nog niet. Die laat sterspelers op de bank zitten omdat hij er zin in heeft.

Ribery is gewoon een gefrusteerde voetballer die altijd de fouten bij de coaches weet te vinden. Bovendien heeft hij zijn tijd gehad. Aub Bayern laten we voor Gabriel Jesus gaan ipv ribery. We zijn Ousmane dembele al misgelopen.

30 juli 2016 om 21:58

Niet nodig die Jesus hoor, Douglas Costa en Coman zijn al de beste vervangers die ik me kan indenken

30 juli 2016 om 22:32

Tuurlijk hebben we Costa en Conan. Maar als Costa geblesseerd is(zoals nu het geval is) kan Jesus spelen ipv ribery. En Conan speelt ipv Robben die helaas heel vaak geblesseerd is en oud wordt.

30 juli 2016 om 22:45

Gabriel Jesus is te oud om als Back up te hebben, Ribery is nog steeds top dus voor hem heb je geen vervanger nodig. Muller kan ook op rm dus dat zit ook wel snor

30 juli 2016 om 23:18

Maar Muller speelt het liefst toch achter de spits. Jesus hoeft niet als back-up. Hij kan rouleren met Costa. En gewoon speelminuten maken.

30 juli 2016 om 23:19

En als jij Ribery nog top vindt, dan weet ik niet welke wedstrijden je hebt gekeken van hem. Weinig tot geen rendement meer.

30 juli 2016 om 23:20

Maar goed dat is jouw mening en mag zeker hebben en uiten

30 juli 2016 om 23:38

Kijk maar eens wat wedstrijden afgelopen seizoen, Ribery kan echt goed mee met het niveau

Haha jatoch, maar Ribéry is inderdaaf wel gewoon snel op zijn teentjes getrapt zodra iemand hem wat flikt, maar als hij iets doet kan het allemaal.

31 juli 2016 om 01:29

En als je de halve wereld moet geloven komt dat door zn achtergrond. Hij kan er niks aan doen dus wij moeten het accepteren

Ribéry heeft gedurende zijn loopbaan op tal van momenten in en buiten het veld al vaker blijk gegeven van een onprofessionele houding en een gebrek aan zelfbeheersing. Dit past wat dat betreft goed in het beeld.

Ribery heeft min of meer wel gelijk. Voetbal is simpel....zorg dat je fit bent anders voeg je niks toe. ...oh...wacht. ..

Gardiola is groot geworden dankzij Messi, Iniesta, Xavi en dat soort spelers. Het zal geen slechte trainer zijn maar hij lult idd teveel en heeft bij Bayern niet de resultaten gehaald die verwacht werden. Denk dat het bij Man City niet veel anders gaat worden. Een Engels kampioenschap misschien maar geen internationale prijzen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren