Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bayern-talent Tel schiet kans op EK voor Oranje Onder 19 aan diggelen

Laatste update:

Oranje Onder 19 maakt geen kans meer op het jeugd-EK dat komende zomer in Noord-Ierland wordt afgewerkt. Het jeugdelftal van bondscoach Mischa Visser ging zaterdag in Assen met 0-1 onderuit tegen de leeftijdsgenoten van Frankrijk. Door de nederlaag tegen de directe concurrent kan Oranje Onder 19 deelname aan het eindtoernooi vergeten.

Bijzonderheden:


Visser had in zijn basiself plek ingeruimd voor onder meer de PSV-talenten Isaac Babadi en Tygo Land. De Ajacieden Silvano Vos en Julian Rijkhoff verschenen eveneens aan de aftrap. Beide ploegen hielden elkaar voor rust nog in evenwicht, maar vroeg in de tweede helft wist Mathys Tel, het grote talent van Bayern München, de ban vanaf de strafschopstip te breken: 0-1. Nederland slaagde er in het restant van de wedstrijd niet meer in om een nederlaag te voorkomen.

In een poule met verder België en Litouwen gaat er slechts één team naar het jeugd-EK. Frankrijk staat na twee van de drie gespeelde duels met zes punten bovenaan, achtervolgd door Nederland en België, die beide drie punten hebben. Omdat er wordt gekeken naar onderling resultaat zijn de Fransen niet meer te achterhalen. Oranje Onder 19 wacht aanstaande dinsdag nog een wedstrijd om des keizers baard tegen de leeftijdsgenoten van België.

Opstelling Nederland: Steur; Read, Van de Blaak, Blokzijl, Agougil (80' Smit); Vos (46' Kleijn), Land (87' Van de Haar), Babadi; Slory (46' Addai), Rijkhoff (57' Van Duiven), Banzuzi.

Nederland Onder 19 - Frankrijk Onder 19 0-1


‘52 0-1 Mathys Tel (strafschop)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vreemde opstelling, Kleijn na twee goals op de bank, Slory na 3 assists met de rust eraf. Nou goed, hij zal het wel weten. Tegen Frankrijk kan je verliezen.

23 maart 2024 om 19:39

Tja hij speelde ook wel een dramatische eerste helft...

23 maart 2024 om 21:24

Addai is dan ook echt 3 niveau’s beter dan Slory met alle respect. Die had ook gewoon moeten beginnen, 3 assist is leuk tegen litouwen maar die jongens hebben gewoon een bijbaantje in hun leven. Ik had Kees smit ook persoonlijk liever in de basis gezien, die viel met Addai enorm sterk in.

De pot was in de buurt dus even heengegaan. Op zich deden ze niet onder voor Frankrijk, zonde dat je op zo'n rare manier een penal weggeeft. Van Tell zie je dat het grote gaat worden, kwam veel dreiging vanaf, en Mawissa is echt een beest van een verdediger. Bij oranje vond ik vooral Blokzijl sterk voor de dag komen, en vielen Adai en Kees Smit sterk in. Dinsdag nog even in Veendam kijken, toch wel leuk om deze jonge talenten live mee te maken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren