Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bayern schittert na goal Boëtius; Bosz kan Schreuder geen pijn doen

Laatste update:

Bayern München is zaterdagmiddag een snel doelpunt van Jean-Paul Boëtius te boven gekomen. FSV Mainz 05 kwam in de Allianz Arena op voorsprong dankzij de Nederlander, maar Bayern wist de wedstrijd daarna volledig te kantelen: 6-1. Tegelijkertijd leverde de confrontatie tussen Peter Bosz en Alfred Schreuder en Bayer Leverkusen en TSG Hoffenheim een puntendeling op: 0-0. Bayern heeft nu net als Leverkusen zeven punten verzameld in drie Bundesliga-wedstrijden.

Bayern München - FSV Mainz 05 6-1
Der Rekordmeister beleefde door Boëtius een slechte start. Na vijf minuten brak Mainz via de rechterkant door, waarbij Ronaël Pierre-Gabriel alle gelegenheid kreeg om een voorzet te produceren. Boëtius reageerde alerter dan de defensie van Bayern en kopte raak: 0-1. Nog in de eerste helft wist Bayern het tij echter te keren. Benjamin Pavard was verantwoordelijk voor de gelijkmaker door een moeilijke voorzet alsnog met een volley tot doelpunt te promoveren: 1-1.

Bayern wist voor de rust andermaal toe te slaan, waardoor men met een voorsprong ging rusten. David Alaba had een strakke vrije trap in huis, waarbij doelman Florian Müller kansloos was: 2-1. In de tweede helft liep Bayern uit naar een comfortabele overwinning. Ivan Perisic wist een voorzet van Pavard op waarde te schatten, terwijl even later Kingsley Coman op een zeer rustige wijze een corner van Joshua Kimmich tegen de touwen werkte. Robert Lewandowski en Alphonso Davies zorgden voor een monsterscore: 6-1.

Bayer Leverkusen - TSG Hoffenheim 0-0
Hoffenheim, met Jurgen Locadia en Joshua Brenet op de bank, had weinig in te brengen in het eerste bedrijf. De ploeg van Bosz had in de eerste helft een duidelijk overwicht, maar na 45 minuten spelen was de stand nog altijd 0-0. De thuisploeg wist meerdere keren gevaarlijk voor het doel van Oliver Baumann te verschijnen, maar een doelpunt leverde het niet op.

Na een uur spelen mocht Locadia zijn debuut maken voor Hoffenheim, dat ook in de tweede helft zijn meerdere moest erkennen in Leverkusen. Sporadisch kwamen de bezoekers in de buurt van het vijandelijke doel, maar Hoffenheim kon net als Leverkusen geen doel treffen. De thuisploeg had nog een slotoffensief in huis, maar Hoffenheim hield stand.

Schalke 04 - Hertha BSC 3-0
Het team van David Wagner was in de eerste 45 minuten de betere ploeg en dat leidde zeven minuten voor rust tot de 1-0, al was het wel een ongelukkig moment. Na een voorzet van Daniel Caligiuri schoot Niklas Stark de bal in zijn eigen doel, zonder in grote nood te verkeren. Hertha startte goed aan de tweede helft, maar na een scherpe counter van de thuisploeg werkte Karim Rekik een schot van Guido Burgstaller eveneens in zijn eigen doel: 2-0. Een hard gelag voor de bezoekers, waar Javairo Dilrosun na een uur spelen zijn entree maakte. Jonjoe Kenny bepaalde vijf minuten voor tijd de eindstand: 3-0. Het is voor die Königsblauen pas de eerste competitiezege van het seizoen, terwijl Hertha na drie speeldagen nog altijd op de eerste driepunter wacht.

VfL Wolfsburg - SC Paderborn 07 1-1
Wout Weghorst had een basisplaats bij Wolfsburg, terwijl Jeffrey Bruma op de bank bleef. Die Wölfe begonnen het seizoen met twee overwinningen, terwijl Paderborn geen punten pakte, maar toch was het de promovendus die de score opende. Cauly Oliveira Souza volleerde hard raak op aangeven van Streli Mamba, die zelf drie verdedigers bezighield. Die voorsprong nam Paderborn mee de rust in. Tien minuten na de onderbreking kwam Wolfsburg echter op gelijke hoogte: op de rand van het strafschopgebied legde een vallende Weghorst de bal klaar voor Josip Brekalo, die snoeihard en doeltreffend uithaalde: 1-1. Zodoende blijft Wolfsburg ongeslagen en blijft het bovenin meedoen in de Bundesliga.

SC Freiburg - 1. FC Köln 1-2
De bezoekers zochten beteuterd de kleedkamers op toen het rustsignaal klonk. Kingsley Schindler leek de Keulenaren in de 38e minuut op 0-1 te hebben gezet, maar de VAR constateerde een overtreding van Dominick Drexler. Vlak daarna viel de 1-0, toen Rafael Czichos een voorzet van de actieve Christian Günter achter zijn eigen doelman werkte. De 1-1, zeven minuten na rust, mocht er absoluut zijn: na een voorzet van Ellyes Skhiri kopte Anthony Modeste bij de tweede paal de bal via de onderkant van de lat in het doel. In de extra tijd bekroonde Skhiri zijn goede rush met de winnende treffer. Voor FC Köln zijn het de eerste punten van het seizoen.

Verwacht jij dat Bayern München dit seizoen landskampioen wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lucas Hernandez, wat een beest daar achterin!! Nu deze vorm in de CL ook laten zien en hij is die 80 miljoen met twee vingers in de neus waard.

31 augustus 2019 om 17:38

Hij is ook meer een CV dan een linksback. Onbegrijpelijk hoe Hernandez wordt misbruikt op linksback bij Frankrijk.

31 augustus 2019 om 17:58

Frankrijk had geen betere linksback tijdens het wk in de selectie. Noodgedwongen hem op linksback zetten kan je moeilijk ‘misbruik’ noemen.

31 augustus 2019 om 21:20

Jawel hoor Ferland Mendy

31 augustus 2019 om 17:42

Hoe speelde hij? Hoe speelde Cou? Is Bayern beter met Cou op 10 dan Mueller? Ik mis Goretzka, vind hem zooo allround.

31 augustus 2019 om 21:00

Hernandez was geweldig. Precies wat we achterin missen, agressie snelheid en voetballend vermogen. Coutinho was oke, niet heel opvallend. Een aantal mooie combinaties gehad, moet er nog inkomen. Mijn voorkeur blijft Tolisso boven Goretzka. Al vind ik Goretzka wel echt top. Heerlijk eindelijk eens weer een brede selectie!

31 augustus 2019 om 23:39

Bedankt voor input

Mooi om de hand van David Wagner te zien bij Schalke, met name bij het vroege druk zetten. Verder is het spel wel een genot vergeleken met vorig seizoen. Er wordt voor elkaar gewerkt, combinaties aangegaan en alles wordt voetballend opgelost. Beste spelers vandaag Kenny, Harit en Mascarell. Met name Jonjoe Kenny heeft me positief verrast wat ik niet verwacht had. Wat een drive heeft die jongen.

Het is wel duidelijk dat er nog een aanvaller bij moet, want een 3-0 overwinning met maar 2 schoten op doel kan niet de bedoeling zijn. Burgstaller in de spits kan echt niet meer. Hij werkt wel hard maar zijn rendement is veel te laag.

31 augustus 2019 om 18:58

Hoe speelde harit vandaag

31 augustus 2019 om 19:30

Goed zoals ik zei, was bij elke goal betrokken. Goede drive en tempo naar voren en maakte een paar mooie passeeracties. Had nu ook wat beter overzicht dan vorige wedstrijd.

31 augustus 2019 om 20:29

Ik vind het jammer dat Schalke zo afgegleden is. Weet niet wie verantwoordelijk is voor het aankoopbeleid (technisch directeur?) maar die man moet je direct op straat zetten. Vandaag een overwinning maar het gaat allemaal zo moeizaam. McKennie is een briljant, net als Harit (al is Harit niet constant), Ozan Kabak en Nubel maar verder is het zeer matig wat er staat (op een paar spelers als Nastasic en Caligiuri na). Schalke heeft al jaren een probleem in de spits. Snap niet dat ze het geld van Raman niet hebben besteed aan een goede spits, een echte 9.

31 augustus 2019 om 22:27

De man die verantwoordelijk is voor alle slechte aankopen is Christian Heidel, die inmiddels opgestapt is. Hij heeft tientallen miljoenen verbrandt met transfers als Bentaleb, Konoplyanka, Rudy, Mendyl, Embolo, enz. Tedesco was ook niet zo'n succes als trainer.

Toch had niemand dat aan zien komen omdat hij bij Mainz alles goed gedaan heeft als technisch manager. O.a. Klopp en Tuchel aangesteld, goed spelersbeleid en zelfs een paar keer Europa League gehaald met een relatief kleine club als Mainz. Het was voor hem een logische stap hogerop, maar bij Schalke heeft hij vervolgens heel veel fout gedaan helaas.

31 augustus 2019 om 23:43

Het begint niet alleen bij slechte aankopen maar ook de visie en spelopvatting van n trainer,
Technisch gezien is het natuurlijk slecht dat contracten van toppers door de jaren heen niet verlengd werden door redenen: Draxler, Sané, Neuer, Gündogan, Nuebel, Kehrer.

1 september 2019 om 02:16

Ja man, echt balen. Schalke is de tweede club van het land, er zit zoveel meer in.. Als je die aankopen ziet, echt om te janken. Nu ook weer met Raman. Dat is weggegooid geld. Mascarell, Bentaleb (voor veel salaris), Sane, Ozcipka, Stambouli, Scrypski, Embolo (die nu weg is) en Rudy.. Echt zonde geld!

Alphonso Davies laat ook giede dingen zien in de minuten die hij krijgt. Ook ij de voorbereiding aaedig gespeeld. Niet verwacht dat hij met het niveau van Bayern mee kon komen.

31 augustus 2019 om 18:23

In de prep stond hij vaak back

Denk dat Sandro Schwarz zn verstand kwijt is.. Als je tegen Bayern begint zonder St Juste, Oztunali, Quaison, Szalai, Kunde en Brosinski dan heb je het niet echt begrepen. Pierre-Gabriel op Rb en twee linksbenige centrale verdedigers met Hack en Niakhate ipv St. Juste en Brosinski. Baku als verkapte rechtsbuiten/rechtshalf terwijl ie daar niet is ipv Oztunali. Geen Maxim of Quaison als aanvallende middenvelder.. Burkhardt in de spits is te vroeg. Groot talent maar meer als derde spits. Mateta ligt er helaas nog lang uit. Al met al wordt dit een lang seizoen voor Mainz als dit zo doorgaat. Hopelijk ziet Schwarz het licht en zo niet, hopelijk het bestuur wel. Nog geen enkel punt uit de eerste duels terwijl het misschien wel het meest talentvolle team uit de Bundesliga is (met RB Leipzig)

Prachtig, 6 goals, 6 verschillende doelpuntenmakers. Dit Bayern is zo gevaarlijk omdat het een spits heeft dat goed is voor 25+ goals per Bundesliga seizoen, en daarom heen staat een brede selecte met spelers die allemaal goals kunnen scoren. De selecte is echt breed en met Havertz, Werner en Sane erbij heb je nog 3 snelle, jonge, Duitse spelers die ieder seizoen goed zijn voor 15 goals of meer. Er zitten goede dingen aan te komen voor Bayern.

31 augustus 2019 om 22:14

Belangrijkste vind ik eerst de komst van Oliver Kahn in het bestuur. Met hem komt er al nieuwe wind. De rest volgt gewoon vanzelf.

31 augustus 2019 om 23:47

Mee eens, verjonging aangebroken nu nog Duitse kern (Kai Nuebel Leroy Timo). En belangrijk: positie van Kimmich! Ik zou Kimmich dus op back zetten ipv 6. Ik zou Goretzka naast Thiago op 6 zetten. Zoals je zegt; Bayern is zeer breed en variabel nu met Perisic, Mueller, Arp, Fonzie, Tolisso, Cuisance en Gnabry op de bank.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren