Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Bayern München wil AC Milan aftroeven in strijd om Turk

Laatste update:
/
Arsenal houdt rekening met een vertrek van Lucas Torreira, die al is genoemd bij AC Milan. De Londenaren kijken in dat kader met veel belangstelling naar Amadou Diawara van Napoli en Dani Ceballos, waarvoor Real Madrid naar verluidt vijftig miljoen euro vraagt. (Diverse Italiaanse media)
/
Fiorentina wil de aanvalslinie van een kwaliteitsinjectie voorzien en denkt daarbij aan Leonardo Pavoletti. De geroutineerde aanvaller heeft bij Cagliari een doorlopend contract tot medio 2022 en debuteerde onlangs in de nationale ploeg. (Diverse Italiaanse media)
/
Bayern München wil Ozan Kabak wegkapen voor de neus van AC Milan. De Beierse clubleiding heeft in de persoon van Karl-Heinz Rummenigge en Hasan Salihamidzic gesprekken gevoerd met de verdediger van VfB Stuttgart. (TRT)
/
Fortuna Sittard neemt afscheid van twee spelers. Lisandro Semedo vertrekt naar OFI Kreta, terwijl het contract van Anthony Syhre ontbonden is. (De Limburger)
/
Napoli hoopt deze zomer definitief afscheid te nemen van Roberto Inglese. De aanvaller, die de afgelopen seizoenen verhuurd werd aan respectievelijk Chievo Verona en Parma, wordt gevolgd door Fiorentina. (Diverse Italiaanse media)
/
Juventus is van plan om Adrien Rabiot transfervrij op te pikken bij Paris Saint-Germain. La Vecchia Signora heeft de Fransman een contractvoorstel van vijf jaar gedaan, met een salaris van zeven miljoen euro per jaar. (Goal)
Denk jij dat Ozan Kabak een versterking is voor Bayern München?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ceballos bij Arsenal zou geweldig zijn. Maar ik hoop nog steeds op havertz en Bailey als geven ze er 10 spelers voor.

Rabiot zal een fantastische aankoop zijn! Speelt altijd solide, heeft overzicht, goede passing, goede dribbel, kan ook goed verdedigen en pik ook ze assist/doelpunt mee. Veel clubs zaten te twijfel door de problemen die bij psg waren veroorzaakt maar als een club niet met de juiste contract komt lijkt het logisch dat hij niet gaat verlengen.

26 juni 2019 om 21:44

Waarom zouden andere clubs het een probleem vinden als een speler van de concurrent niet verlengt? Ik denk juist dat de concurrent juist graag wilt als de desbetreffende doelwit transfervrij is. Dan hoeven namelijk geen transfersom te betalen.

Waarom wil Torreira eigenlijk zo graag weg bij Arsenal? Hij zit daar toch prima op zijn plek? Vanuit Arsenals oogpunt zou ik het ook niet snappen. Hij zal waarschijnlijk zo'n 50 miljoen opleveren en een gelijkwaardige vervanger zal ook ongeveer dat bedrag moeten kosten. Ik hoop voor Arsenal daarom gewoon dat hij blijft en dat ze niemand voor die positie hoeven aan te trekken. Hij zou een prima blok kunnen vormen samen met Guendouzi, i.m.o.

26 juni 2019 om 21:40

Heeft onlangs aangegeven Italie en het italiaanse leven nog al te missen, soortement van heimwee dus.

27 juni 2019 om 00:06

Waar heeft hij dat aangegeven? Ben wel benieuwd waar dat staat.

26 juni 2019 om 21:53

Dat wil hij niet. Hij moet nog wennen aan het leven aan Engeland maar daar word van gemaakt dat hij weg wilt. Hij zei zelf dat hij zich gaat proberen aan te passen, snap ook niet waar het vandaan komt.

26 juni 2019 om 22:46

Denk niet dat hij persee weg wilt bij Arsenal maar dat hij simpelweg wel openstaat voor een terugkeer naar Italië en dan zeker onder Giampaolo waar hij eerder mee heeft gewerkt bij Samp.

27 juni 2019 om 00:05

Daarom zijn het ook berichten in de wandelgangen. Nog geen officieel bericht over geweest. Een blok Guendouzi - Torreira komt wel te kort, maar dat komt met name door Guendouzi. Maakt teveel fouten, gebrekkige concentratie en speelt te weinig naar voren.

27 juni 2019 om 00:16

Ja dat klopt, maar dit bericht is nu al zo vaak voorbijgekomen dat ik me vooral afvroeg waar het eigenlijk op gebaseerd is. Nu heb ik dus vernomen dat hij hardop heeft uitgesproken dat hij heimwee heeft, maar volgens mij heeft hij dit inmiddels zelf ook al weer redelijk ontkracht.

Jij zal Guendouzi ongetwijfeld vaker hebben zien spelen dan ik, maar elke keer wanneer ik hem aan het werk zag vond ik het hem echt heel goed doen. Bovendien is hij ook nog echt heel erg jong toch? Wie weet dat hij volgend seizoen al gelijk een hoger niveau aan kan tikken dan afgelopen jaar, puur doordat hij wat gegroeid is en zichzelf ontwikkeld heeft.

27 juni 2019 om 00:22

De persoon die dat net heeft gezegd op VZ heeft geen enkele bron gegeven en ik heb het nergens gezien. Gezien zijn puntenaantal zou ik dat niet betrouwbaar noemen.

Guendouzi doet het oké, maar ik vind nou niet echt dat hij progressie maakt. Keer op keer dezelfde fouten. Hij speelt leuk mee, maar voegt veel te weinig toe. Ik hoop dat hij volgend seizoen wat beter gaat spelen, was een tijdje basisspeler maar uiteindelijk mocht hij weer plaatsnemen op de bank.

Ik weet niet wat ze allemaal lullen, maar Torreira heeft net op een persconferentie aangegeven dat Ac Milan nog nijs heeft gezegd en dat hij zich rhuis voelt in Londen. Kunnen deze berichten over dat hij weggaat ff worden geschrapt? Want het is echt gewoon gelul. Daarnaast zijn de targets van Arsenal geen Ceballos of Diawara, maar verdedigers als Saliba en Tierney staan op het lijstje. Stop pls met lullen en doe ff wat research svp

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren