Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Bayern München neigt naar deal van 120 miljoen euro

Laatste update:
/
Suso is op de radar van West Ham United en Wolverhampton Wanderers verschenen. De aanvaller van AC Milan heeft een ontsnappingsclausule van 44 miljoen in zijn contract staan voor clubs buiten de Serie A. (Diverse Italiaanse media)
/
Lucas Martínez Quarta heeft een aanbod van Villarreal naast zich neergelegd. De verdediger van River Plate wil in Europa alleen naar AC Milan. (Sky Italia)
/
De directie van Bayern München denkt er nu al serieus over na om de optie in de huurovereenkomst van Philippe Coutinho te lichten. De Braziliaan kan voor 120 miljoen euro definitief overgenomen worden van Barcelona. (Diverse Duitse media)
/
Boca Juniors wil Lisandro López voor vier miljoen euro definitief overnemen van Benfica. De verdediger speelt nu al op huurbasis voor de Argentijnse club. (Radio Continental)
/
Gustavo Poyet is een voorname kandidaat om Mauricio Pellegrino op te volgen als trainer van Leganés. Laatstgenoemde staat onder druk vanwege de slechte start in LaLiga. (Cadena COPE)
/
Tottenham Hotspur moet vrezen voor een vertrek van Troy Parrott. Scouts van Juventus zagen de jongeling dinsdag vier keer scoren tegen Rode Ster Belgrado in de UEFA Youth League en zijn zeer onder de indruk. (Calciomercato)
Vind jij dat Bayern München Philippe Coutinho definitief in moet lijven?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

120betalen we nooit... volgens verschillende goede media zou barca de prijs willen laten zakken. Max 90M

23 oktober 2019 om 17:59

Welke media dan? Mundo Deportivo spreekt namelijk over 108 miljoen pond > 125 miljoen euro. Na onderhandeling misschien 115 miljoen, maar 90 zal Barca nooit doen.

23 oktober 2019 om 18:05

Bild & kicker. Vooral bild is een goeie bron vr bayern transfers. Die 90M was mijn eigen mening.. voor 100M kunnen we Havertz ophalen, hebben absoluut geen druk vanwege Couti

23 oktober 2019 om 20:51

Roep niet zo gauw ''nooit''. Dat moet jij als Barca fan ondertussen beter weten. Als ze wanhopig raken om Neymar te halen of volgend seizoen iemand met hoge prijskaartje dan doen ze Coutinho zelfs voor 90 weg. Ik zou tevreden nemen met 120 of anything above 100mil. Past niet goed onder Valverde's spelstijl.

24 oktober 2019 om 18:23

Je hebt helemaal gelijk ik denk ook dat Barça 90mil wel accepteert. Als ik het me goed herinner is dat het bedrag wat Liverpool nog te goed heeft. Dan speel je soort van gelijk

Dat gaat Bayern niet betalen. Mooi overbruggingsjaar en volgens jaar transfervrij Eriksen ophalen.

23 oktober 2019 om 17:44

Gaat tussen couti & de toekomstige topper Havertz

Juve heeft in Kean een groot talent nog verkocht, Parrott zou echt geen kansen krijgen daar. Hij zit op zijn plek bij ons en kan zich prima ontwikkelen hij is nog erg jong.

Veel te veel geld voor Coutinho, volgend jaar gaat Bayern gewoon Havertz halen.

Dan kun je net zo goed overschakelen op een andere speler. 120 miljoen euro voor Coutinho is wel heel erg veel geld. Hij doet het goed bij Bayern, maar het is niet zo dat hij fenomenaal speelt. Voor een speler die min of meer op z'n top zit is 120 miljoen euro wel heel erg hoog al is die markt tegenwoordig zeer onvoorspelbaar en instabiel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren