Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Bayern en Dortmund strijden om doelwit van 40 miljoen

Laatste update:
/
AS Roma staat niet onwelwillend tegenover een vertrek van Edin Dzeko. De Bosniër, wiens aanvoerdersband werd afgepakt bij de Romeinen, heeft zelf aangegeven niet weg te hoeven uit de Italiaanse hoofdstad. (Corriere Dello Sport)
/
Benevento denkt aan Patrick Cutrone als aanvallende versterking. De spits, die bij Wolverhampton Wanderers is teruggekeerd na verhuurd te zijn geweest aan Fiorentina, heeft in Engeland nog een contract tot de zomer van 2023. (Sky Sport)
/
Na Bayern München heeft ook Borussia Dortmund belangstelling voor Florian Neuhaus. De middenvelder is komende zomer voor een gelimiteerde transfersom van veertig miljoen euro op te halen bij Borussia Mönchengladbach. (Sport1)
/
Internazionale heeft de pijlen gericht op Alessio Cragno. De doelman, voor wie Cagliari komende zomer 22 miljoen euro wenst te ontvangen, wordt tevens begeerd door Fiorentina, Napoli en AS Roma. (TMW)
/
Na het vertrek van Bruno Labbadia keert Pal Dardai terug als trainer van Hertha BSC. Dat is mogelijk doordat ook sportief directeur Michael Preetz de club uit Berlijn achter zich heeft gelaten. (Kicker)
/
Hansi Flick heeft persoonlijk met Dayoy Upamecano gesproken om hem over te halen om voor Bayern München te kiezen. De centrumverdediger van RB Leipzig wordt begeerd door de gehele Europese top. (Kicker)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Upamecano naar Bayern zou toch wel echt een top transfer zijn, zeker met het aankomende vertrek van Alaba zou dit een gigantische versterking zijn achterin.

25 januari 2021 om 15:06

Maar echt. Alaba is natuurlijk een topper maar in Upamecano zit toch nog zoveel meer rek. Die jongen is ook pas 22 jaar dus ze gaan er dan zeker niet op achteruit. Ben echt benieuwd waar hij uiteindelijk naartoe gaat, wie wilt deze jongen nou niet hebben.

25 januari 2021 om 15:56

Vind Alaba voetballend een stuk beter. Beide spelers kun je moeilijk met elkaar vergelijken. Upamecano kun je beter afzetten tegen Boateng of Sule.

25 januari 2021 om 16:29

ik vind dat alaba betere crosspasses heeft, maar dat upa beter is in dribbelen, hem kan je gewoon linksbuiten opstellen

25 januari 2021 om 16:16

Toch zou het voor de spanning in de Bundesliga wellicht beter zijn als Upamecano naar een andere competitievertrekt. Dat Leipzig een sterkhouder dreigt te verliezen is al niet goed voor het beetje weerstand dat Bayern krijgt van andere clubs, laat staan dat hij ook nog náár Bayern vertrekt

Ach goh, ik begin me inmiddels al zorgen te maken als Bayern en/of Dortmund géén interesse heeft in een van onze spelers, onze trainer of onze TD

25 januari 2021 om 15:58

Gladbach is ook gewoon enorm goed bezig, met de CL-knockoutfase nog op komst. Denk je dat Dennis Zakaria en Florian Neuhaus volgend jaar nog bij Gladbach spelen? Ik hoop voor jullie van wel!

25 januari 2021 om 18:02

Ik heb niet het idee dat Dortmund het gewenste bedrag neer kan leggen: afgelopen jaar -45 miljoen gedraaid, daar komt dit seizoen nog eens overheen..

Upamecano zou natuurlijk een waanzinnige vervanger van Alaba zijn. Heeft al Bundesliga en Champions League ervaring, en gaat hopelijk veel interlands spelen. Ik vond Bayern dit weekend zoiezo alweer heel prettig om naar te kijken, vooral omdat er echt goed voetbal gespeeld werd. Tuurlijk, Schalke 04 kreeg een aantal kansen, maar dat hoort bij ons spel. Hopelijk vind Gnabry zijn oude vorm snel terug, want je voelde met hem mee in de jacht naar dat doelpunt.

25 januari 2021 om 16:31

ik denk dat het centrum van frankrijk gewoon upa en fofana moeten zijn varane en lenglet spelen op dit moment heel zwak bij hun club, kimpembe komt ook in aanmerking.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren