Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Basisklant ADO zeer gewild: ‘Een stap hogerop? AZ of Vitesse bijvoorbeeld’

Laatste update:

Danny Bakker, jeugdproduct van ADO Den Haag, verlengde enkele maanden geleden zijn contract tot de zomer van 2021. De 23-jarige middenvelder had de optie om de residentieclub te verlaten en voor een andere ploeg te gaan voetballen, maar Bakker laat weten dat hij daar uiteindelijk van afzag.

"Er is wel interesse geweest, vorige zomer al. Clubs die belden om te vragen of ik een transfer zag zitten, maar ik kreeg er geen heel warm gevoel bij. Dat komt ook doordat ik het in Den Haag goed heb en nog lang niet uitgeleerd ben", aldus de middenvelder, die ook in de verdediging uit de voeten kan, in gesprek met Voetbal International.

"Wat is voor mij een stap hogerop in de Eredivisie? AZ of Vitesse bijvoorbeeld, maar dan moet ik er wel klaar voor zijn. Ik weet niet of ik dat nu al ben, met dit team en deze staf kan ik nog stappen maken. Dat ik om de hoek woon en hier zekerheid heb, was ook belangrijk in mijn beslissing om bij te tekenen, wat dat betreft was het een gevoelskeuze", besluit Bakker, die dit seizoen alle 32 duels in de Eredivisie in de basis stond.

Verwacht jij dat Danny Bakker komende zomer van club gaat veranderen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Misschien is Utrecht meer iets voor hem. Opvolgen van Ayoub?

Gewoon lekker bij Ado blijven. Hij heeft het niveau van El Kyati nog lang niet benaderd.

25 april 2018 om 15:03

Wie? Totaal andere spelers ook, dus dit is appels met peren vergelijken

25 april 2018 om 15:05

El Khayati zn eigen niveau ook niet. Vind dat bakker en immers veel consequenter zijn dan de imo overhypte el khayati.

25 april 2018 om 22:44

Hij is veel beter dan El Khayati.... idd veel constanter heb je veel meer aan als subtopper

Is een uitstekende speler. Zie hem vaak spelen, ook al omdat hij dezelfde plek speelt als ik (.... ). Is alleen te traag om een topspeler te worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren