Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Baros en Servet redden Rijkaard voorlopig met goals bij Eskisehirspor

Laatste update:

Frank Rijkaard zal deze week waarschijnlijk nog wel mogen aanblijven bij Galatasaray. Na de uitschakeling in Europa door het bescheiden FK Karpaty uit Oekraïne en de twee nederlagen in de Süper Lig staat de Nederlandse coach onder flinke druk. Cim Bom toonde zich zondagavond buitenshuis echter de meerdere van Eskisehirspor (1-3).

/

Milan Baros zette Galatasaray, dat na twee speelronden op een schaamtevolle zeventiende plaats bivakkeerde, op het goede spoor bij Es Es. De Tsjech opende de score al na vier minuten en zorgde daarmee voor opluchting bij Rijkaard. De spits vond in de eerste wedstrijden van het seizoen het doel niet in competitieverband, maar bleef het vertrouwen krijgen van zijn coach. Dat betaalde hij terug met een snelle goal.Met die voordelige marge hoopte Galatasaray verder te kunnen bouwen, maar Luca Vucko gooide roet in het eten met de gelijkmaker.

Pas halverwege de tweede helft forceerde Cim Bom weer een voorsprong. Verdediger Volkan Yaman, voormalig speler van Galatasaray nota bene, werd gedwongen tot een fout en scoorde in eigen doel. Snel daarna gooide Servet Çetin op aangeven van Baros de wedstrijd op slot met de derde goal. Met duels tegen Gaziantepspor, Bucaspor en Buÿüksehir in het vooruitzicht moet Rijkaard proberen Galatasaray op de goede weg te houden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Frenkie balanceert echt op het randje. Toch moet hij het seizoen afmaken vind ik. Of zoals Neymar69 zei, misschien ruilen met Aykut?

Fb heeft het materiaal voor zijn tactiek. En aykut speelt toch wat meer behoudend. Hij is ook selcuk geil dus met een mustafa sarp baris ozbek en ayhan akman heeft hij gelijk 3 van zulke types. Ik zeg doen en Aykut neem Selcuk mee. Leuk middenveld heb je dan. 4 box to box spelers met het voetbal inzicht van een poffertje

Gefeliciteerd met de overwinning

Forza Fb

29 augustus 2010 om 23:23

@ 10_alex_10

Aykut kocaman heeft ook beter matriaal dan rijkaard

29 augustus 2010 om 23:25

Maar met dat middenveld degraderen wij, dan missen jullie volgend seizoen een garantie van zes punten.

30 augustus 2010 om 08:14

Nou doe maar niet. Verschil in kwaliteit is te extreem. Fenerbahce heeft een veel veel veel veel betere ploeg. En Aykut is een veel veel veel veel betere coach als Rijkaard

30 augustus 2010 om 12:34

Ik schat rijkaard 20x hoger in dan Aykut. Rijkaard heeft verstand en meer ervaring over voetbal. Elke trainer kent ups and downs. Zie van gaal bij az. Alleen heeft fb dit jaar een sterkere selectie. Maar ook dat is geen garantie voor succes.

30 augustus 2010 om 15:14

Rijkaard hoger als Aykut?? Ben je aan het blowen ofzo? Enige succes heeft ie bij Barca gehad dankzij een topselectie. Wat heeft ie daarvoor gedaan? Zullen we rondvragen in Rotterdam bij een paar Sparta fans??? Aykut staat er bekend om met middelmatige clubs fris en aanvallend voetbal te spelen. Dit is pas zijn eerste grote club.

Yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhh!! wat een opluchting zeg, en de mooiste is heel goed 2e helft gespeeld daar ben ik het meest blij om, een hele erge blunder van Ufuk Ceylan waar de 1-1 tot stand kwam, alhoewel Ivesja had ook een enorm fout gemaakt de 2 doelpunten van de wedstrijd kwam uit een blunder

Er komen zeker paar spelers bij, in het selectie waarschijnlijk Senjiad Ibricic de nummer 10 van Hajduk Split..

Forza Galatasaray!!!!!!(l)

30 augustus 2010 om 00:42

Senijad Ibricic kan je 100% vergeten....dat is al de hele dag bekend dat ie voorlopig niet weggaat uit Split en al zeker niet voor 6,5 miljoen....ik weet niet hoe die slechte informatie altijd de kranten in Turkije bereikt.....

Eindelijk de overwinning die we verwachten van Galatasaray.
Het was niet gemakkelijk, maar het is ons gelukt.
Hopelijk is dit het begin van een stijgende Galatasaray.

slechte westrijd, maar gewonnen, dat telt.

Gs leidt veel balverlies, hoplijk is dit zeker de begin van vele overwinningen

Deze overwinning is echt lekker, nu kunnen de nieuwe transfers (misimovic hopelijk ) aan de team wennen door de lange pauze van de ek-kwalificatie.

29 augustus 2010 om 23:32

Ik denk dat Misimovic het niet zal worden, maar zijn land genoot Senijad Ibricic ze hebben ook de deur van Sakthar aan geklopt voor Willian, maar de voorzitter van Sakthar heeft geen akkoord kunnen bereiken over Willian, zo hoorde ik net Abudurrahim Albayrak praten op Telegol.

29 augustus 2010 om 23:37

Maar Albayrak kan je ook niet 100% geloven, omdat hij niet in het bestuur zit. Daarnaast heeft Hayduk hoor ik net van ligtv of trt ik weet het niet meer, maar Hayduk heeft een bod van 6.5 miljoen geweigert.

En we hadden ook interesse in Jadson, Willian weet ik niet. We hebben in die positie al Arda of een Kewell.

29 augustus 2010 om 23:43

Albayrak gaat niet zomaar liegen hoor, hij heeft nog altijd contacten en bovendien vind ik hem de beste GS supporter

29 augustus 2010 om 23:45

Ach het was Albayrak die 2 weken geleden zei, dat we een overeenkomst hadden met een super spits.

29 augustus 2010 om 23:46

Hahahahaha! Jadson! Denk je spelers van dat kaliber zijn haalbaar!?!

29 augustus 2010 om 23:52

Vergeleken met Willian is Jadson inderdaad wel haalbaar, maar Lucescu liet hem natuurlijk niet gaan.

29 augustus 2010 om 23:56

Ach man, waar wil je Jadson kwijt dan in het elftal?

29 augustus 2010 om 23:58

Op 10 he waar anders ?

30 augustus 2010 om 00:01

@aslanboy1905

Hij is meer dan een supporter.. hij is zo goeie GS FAN
dat in die tijden toen hij in het bestuur zat, dat toen de spelers geen geld konden krijgen vanwege economisch'crises' binnnen in het club heeft hij de spelers betaald uit eigen zak. hij is meer dan een GS supporter.

30 augustus 2010 om 00:02

Waarom wordt Ibricic dan gehaald.. Jádson is een onmogelijke transfer. Qua salaris en transfersom is hij onhaalbaar. En denk maar niet dat hij CL laat lopen om bij onze gare league te spelen.

30 augustus 2010 om 00:07

Niets is onmogelijk, maar met Sezgin kan ik je wel gelijk geven .

En zelf denk ik dat Ibrisic niet gaat komen, Hajduk split vraagt nu veel meer dan 4.5 miljoen. Ergens stond zelfs dat ze 25% wouden van de doorverkoop.

Ik hou nog steeds hoop op Misimovic, vandaag stond op een Bosnische krant dat hij zich wilt bewijzen in Turkije :D .

30 augustus 2010 om 00:07

@neymar69

Daarom heeft de voorzitter van Shakthar ook terug gestapt en gezegd dat de Transfer van geen Jadson maar Willian voor de duidelijkheid dat het ze hem niet meer verkopen

30 augustus 2010 om 00:10

Willian komt al helemaal niet. Dat is een groot talent, als hij komt wordt hij verhuurt. En dat is het laatste wat Galatasaray nodig heeft.

Goed voor de zelfvertrouwen van de team. Ze speelden niet goed maar ik hoop dat over 2 weken er een paar geblesseerde spelers terugkomen (kewell, Sabri en Pino) en daarnaast we hopelijk ook de nieuwe transfers kunnen bewonderen. Ik lees in de ene krant dat Misimovic binnen is en in de andere Ibricic. Ik hoop zelf voor de eerste en natuurlijk ook Emana. Ufuk vond ik vandaag wel goed doen op die blunder na.

Hopen dat dit een reeks word.

Ik ben blij met de overwinning. Eindelijk de eerste drie punten binnen, volgende speeldag winnen in eigen huis daarna met zes punten weer naar de eerste plekken toespelen. Eskisehirspor uit was het laatste waar ik een overwinning verwachtte met deze vorm. Maar we hebben het toch geflikt.

Ibricic en Annan worden de laatste versterkingen voor het elftal. Ik zou met een 4-2-3-1 spelen, hopelijk Rijkaard ook.

Ufuk
Sabri
Neill
Servet
Hakan
Annan
Sarp
Arda
Ibricic
Kewell
Baros
29 augustus 2010 om 23:37

@neymar69

Ik snap echt niet hoe je Hakan Balta kan opstellen echt werkelijk waar Ali Turan & Hakan Balta zou ik echt nooit meer opstellen als ik Rijkaard was,, beter stel je de jonge Serkan Kurtulus hem vond ik vandaag wel sterk

29 augustus 2010 om 23:39

Een zwaluw maakt nog geen zomer, Hakan Balta is een hele solide verdediger. Fouten kan iedereen maken, zonder Hakan missen we stabiliteit achterin.

29 augustus 2010 om 23:43

@ Neymar69

Als Caglar Birici beter wordt dan zie je Hakan Balta alleen maar op de bank echt ik snap niet hoe je kan zeggen dat wij deze speler nodig hebben echt werkelijk waar volgens mij ben je vergeten dat hij een van de slechte in Sivasspor was Bursa het zelfde Karpaty het zelfde

29 augustus 2010 om 23:46

Ja, dus? Het hele team was dramatisch. En fouten zijn menselijk, Balta heeft zich vaker bewezen als een hele solide verdediger. Maar we zullen zien!

29 augustus 2010 om 23:48

@ Neymar69

Oke hij heeft zich vaker bewezen, maar hij speelt nu toch echt heel bagger dat hij vorig seizoen goed heeft gespeeld, heb ik niks mee te maken ik verwacht nu prestatites van hem en dat maakt hij niet waar of wel soms?

29 augustus 2010 om 23:52

Nog niet nee. Maar geduld is een schone zaak. Het hele team draait niet, en om Balta daarom af te rekenen door zijn fouten is oneerlijk. Eerlijk is eerlijk, we verdienen geen El-ticket, met het voetbal dat we speelden. Hakan Balta is een van de beste verdedigers in Turkije, dat blijf ik volhouden.

Je moet de waarde van spelers kennen jij, zonder Balta is de defensie niks meer. Hij heeft het bewezen dat hij een hele goede verdediger is, dat gaat hij nog een keer doen.

Hakan heeft het moeilijk gehad een periode in zijn privéleven. Begon te roken etc. Hij zal sterker dan ooit tevoren terugkomen, let maar op!

29 augustus 2010 om 23:55

@ Neymar69

Ik ben een van de personnen die het echt hoopt dat hij sterkt terug komt..
maar ik zie het treurig genoeg niet gebeuren elke week slecht spelen
elke keer in in de media verschijnen als 'hain' dan weet ik niet of het goed gaat komen ik hoop het wel, maar zie het niet gebeuren

29 augustus 2010 om 23:57

Vergeet de media, die willen iedereen afmaken om te scoren. Het is nog het begin van het seizoen, voortijdige beslissingen trekken is gewoon van het domme.

29 augustus 2010 om 23:38

Senijad is al binnen maar Annan weet ik niet

29 augustus 2010 om 23:48

Caglar ipv Hakan misschien een optie ? Hakan is zwaar uit vorm. Verder vind ik het een goeie opstelling alleen zal Rijkaard gewoon doorgaan met zijn magische 433 opstelling en zal Elano als hij fit is elke wedstrijd spelen.

29 augustus 2010 om 23:53

@ Aslanboy1905

Jij begrijpt het, Hakan is zwaar uit form, en aangezien Caglar geblesseerd is
dus ik vind het goed van Rijkaard, dat Serkan Kurtulus speelt, ik vond hem vandaag heel sterk spelen.

Geen goede wedstrijd maar er mochten eigenlijk wel 2 goals ofso meer vallen.
B.v die kluns van een Baris Özbek 'kon' niet pasen en wou voor eigen succes.
Of een mislukte paas van Arda naar Baros die alleen af kon gaan op de keeper.
Of de 1 op 1 met Arda op de keeper.
En de val van Aydin en nog een paar kansen.
Ik hoop dat we een veelscorende Milan Baros weer terug gaan zien.
Ik hoop het beste voor Gs.
Maar waarom tog 'een' Baris Özbek in de eerste 11.
Hij kan totaal niet spelen.
Maarja we zullen zien de volgende weken wat Frankie gaat doen.
Ow en er is natuurlijk ook keepersnood!
Ik wens het beste voor mijn club.

Forza Galatasaray !

29 augustus 2010 om 23:52

Met de nieuwe transfers zullen we hem insallah op de bank zien zitten dit kan zo niet verder!

Ik zag vandaag een Galatasaray dat gestreden heeft. Jullie mogen zeggen wat jullie, maar spelers die door de meeste supporters beschouwd worden als ''losers'' speelden vandaag erg sterk. Baris Özbek is hier één van. Wat was hij goed bezig zeg! Hij won veel duels op het middenveld en dit leidde tot goede kansen. Ook speelden Ali Turan en Servet heel goed. Beiden wonnen alle duels waardoor Tello en Batuhan niet gevaarlijk konden worden. Servet bekroonde zijn goede spel dan ook met een doelpunt.

30 augustus 2010 om 01:37

Baris Ozbek goed bezig?
Dan weet ik niet welke wedstrijd jij hebt gezien.
Ik zag de wedstrijd waarin hij moest pingelen en de bal niet afgaf aan Baros waardoor het geen 2-0 werd.
En dat hij door Neeskens continue werd gewaarschuuwd om het veld breed te houden en dit niet deed.

30 augustus 2010 om 12:39

Ik heb deze wedstrijd speciaal op Baris gelet. Oke hij pingelde bij die kans, maar je hebt het er niet over hoe hij de bal veroverde en zelf dus een kans creeerde. Baris Ozbek is een redelijke speler, maar hij valt niet zo op omdat hij goed speelt zonder bal. Hij weet waar hij moet staan en met zijn strijdlust veroverde hij veel ballen op het middenveld.

30 augustus 2010 om 16:44

Baris viel me ook op hij is extreem strijdlustig en pakt daardoor pakt hij mooi ballen van de middenveld maar hij weet helemaal niet wat hij ermee moet doen . Hij moet gewoon die ballen nemen en inleveren net zoals Mehmet Topal dat deed.

Slechte wedstrijd maar gelukkig gewonnen.
De druk op het bestuur en Frank is hierdoor wat minder geworden. Ik weet niet wat ik door deze overwinning moet denken. Gaat GS voortaan meer wedstrijden winnen of verliezen we weer van kleine clubs....

Een ding is zeker, we hebben een andere systeem nodig want zo kan het Echt niet. Momenteel hebben we op 4 posities problemen (keeper middenveld verdediging aanval). Wat opvallend is is dat in de tijd van onze grote vriend Skibbe maar een probleem hadden en dat die probleem is er nog steeds: verdediging.
Oftewel Rijkaard moet opflikkeren of hij moet zich aanpassen, wat onmogelijk lijkt

De enige voetballer die Galatasaray momenteel bijna elke wedstrijd red blijft onze grote vriend Milan Baros..
Goh wat een goeie speler is die Baros zeg.. respect

In ieder geval ik kan eindelijk genieten van deze overwinning van Galatasaray. Welterusten iedereen

29 augustus 2010 om 23:57

Het ligt niet aan Rijkaard, het ligt aan het materiaal.
Hij moet betere transfers, zelfs Mourinho heeft hier niks aan.
Betere keeper(s). betere spitsen, betere middenveld!
Rijkaard kan er niks aan doen, ze zullen hem denk zoieso niet wegsturen tenzij ze aan hem dikke poen willen betalen.
Naja we zien wel, ik zeg 1 ding.

Dringende Transfers.

Forza Gs

30 augustus 2010 om 00:08

Zijn Neill Kewell Balta Servet Arda Barosss en Sabri slecht dan? Alleen het middenveld heeft een kwaliteitsinjectie nodig en onze Clown vindt weer dat Elano niet hoeft te spelen. Elano, basisspeler van het Braziliaanse elftal.

Aan het kwaliteit op het middenveld kan Rijkaard kon Rijkaard het bestuur bevelen om een goede middenvelder te kopen. Ik heb de interview van Helvaci (2de voorzitter) gezien en daar zei hij duidelijk dat alle transfer door Rijkaard zijn bevestigd
Daarnaast als hij zogenaamd de 'toptrainer' is waarom kan hij de probleem die GS al jaren heeft niet oplossen. Servet Balta Neill en Sabri zijn toch geen slechte verdedigers met die 4 zou je een solide verdediging hebben. waarom presteren ze momenteel slecht? omdat er een communicatieprobleem is. Een probleem die Rijkaard hoort op te lossen. met zijn valse kennis als trainer.

Beter dat we 4-0 van een laagvlieger verliezen. En dat die gek dan eindelijk eens oprot. Want ik heb liever een zware verlies dan een zware seizoen
Straks gaat hij het record van 6-0 verbreken. dan moet hij gauw vertrekken uit Istanbul anders jagen veel Gs-supporters hem op

Rijkaart moet gewoon blijven!!

Ik geef niet zijn schuld dat Galatasaray zo slecht presenteert.
Het lag aan de spelers zelf ze speelden slecht.
Maar dit kan iedereen overkomen
Besiktas begon 2 jaar geleden ook heel slecht en waren toch kampioen geworden Turkse beker

En Als Sabri,kewell,pino terug zijn loopt het allemaal makkelijker denk ik

Ik heb alle vertrouwen in Galatasaray en Rijkaard

ultraslan!

30 augustus 2010 om 00:00

Jij bent net als de supporters die ik vorige week in ASY heb gezien. Blijven rijkaard maar steunen, schreeuwen voor de wedstrijd 'frank Rijkaard oley oley oley' en 'frank Rijkaard forever'. Wat werd ik toen boos.

Om een voorbeeld te geven van de eerste week.
Je hebt een fitte spits (M. Batdal en Baros was half fit en kon dus 1 helft spelen.) maar neej mnr Rijkaard laat Emre Çolak spelen op een positie waar hij niet hoort: RB (lol?). En als je die wedstrijd had gekeken heb je gezien dat hij een van de slechste was met alleen maar balverlies.

En mnr Rijkaard ziet nog steeds niet dat ie met zijn 433 opstelling geen kampioen kan worden of zelfs wedstrijden winnen. Natuurlijk is Rijkaard niet de enige schuldige. Iedereen inclusief het bestuur en spelers die geen zin hebben en zelfs lachend aan beveiligers vragen na uitschakeling Europa league of er buiten ons toeschouwers te wachten staat.

Ik heb wel vertrouwen dat de nieuwe transfers als Pino en Ibricic en geblesseerde ons verder kunnen helpen.

een paar lichtpuntjes

1 het spel was niet dramatisch zoals de afgelopen wedstrijden

2 aydin hij liet vandaag zien dat hij wel kon voetballen. ik denk dat hij dit seizoen eindelijk gaat doorbreken

3 arda deed erg zijn best en voetbalde best goed

ayhan deze man speelt erg goed dit seizoen. Hij verdient een jubile als hij stopt.

wat met ook opvalt is dat gs tijdens de competitie tot nu toe elke wedstrijd 1 cruciale fout in het nadeel van gs valt.

sivas:neil en yildiz rennen zij aan zij yildiz valt trekt neil mee. Scheids fluit voor sivas. het gevolg is een doelpunt voor sivas.

bursa: handsbal sen hij had al geel dus rood

eskisehir: steekbal van arda naar elano en elano en baros alleen op de keeper af lijnrechter fluit voor buitenspel. herhaling liet zien dat het geen offside was.

dit zijn allemaal fouten die de wedstrijdafloop ernstig beinvloed.

ik wil hier niets mee suggereren. En ook niet gs zijn slechte spel mee goedpraten het viel mij gewoon op

29 augustus 2010 om 23:59

Gast, let wat meer op je spelling en gebruik punten, hoofdletters komma's etc.

:D mooie kop Voetbalzone, helemaal mee eens..rijkaard voorlopig geredt..

Is Ibricic nou al binnen (goede jonge voetballer!), staat niet op off website..

Mooie opstelling trouwens Neymar..

Insallah met Misimovic Ibriric en Annan een hele nieuwe middenveld waardoor GS weer veel kan winnen


In de opstelling zijn arda en kewell wel in de flanken :D beetje gare display

Ufuk
Sabri
Neill
Servet
Caglar
Annan
Arda
Kewell
Misim/Ibric
Baros
Batdal

Voor de nieuwsgierige, dit was een historische wedstrijd.
Galatasaray heeft in 15 jaar niet kunnen winnen van Es Es.
Laatste overwinning, 1995!

30 augustus 2010 om 00:09

Maar hoelang was Eskisehirspor in de Spsl ? Niet zo lang want het degradeerde steeds naar de Bank Asya 1. Lig

30 augustus 2010 om 15:02

Das wel waar.

Pfff wat hoop ik dat jullie fout zitten over ibricic. Ik zou zo zonde vinden als hij wegging bij hajduk want ze hebben hem echt nodig in de europa league en in de competitie.. De prijs is zeker ook sterk gestegen na vorige week toen ze zich plaatste. Zou misimovic wel een mooie transfer vinden.

ik vond geen mooie voetbal van galatasaray maarja wij wachten allemaal nog op transfers he morgen laatste dag he hoelaat is transferdeadline??

eindelijk hebben we ook onze 1e 3punten van het nieuwe seizoen binnen werd tijd ik hoop dat we vanaf nu gewoon elke wedstrijd weer winnen

Ben vooral benieuwd hoeveel hij heeft gekost. Verwacht toch een bedrag rond de 8-10 miljoen, anders is er heel slecht onderhandeld door hajduk. Al weet ik niet precies wanneer zijn contract zou aflopen.

Edit.
Het was een contract t/m 2014

30 augustus 2010 om 02:55

is ibricic zo goed dan ik zag zijn videos vond hem niet echt wouw vergeleken met misimovic

is ibricic belangerijke speler voor hajduk of niet echt?

30 augustus 2010 om 02:59

Ik vind hem een redelijke speler. Maar ik weet niet hoe Galatasaray op dit moment speelt. Dus ik zou niet weten of hij wat toevoegt.

Het is de belangrijkste speler voor hajduk en zonder hem is hajduk echt heel zwak. Dankzij hem staan ze eigenlijk ook in de Europa League. Maar misimovic is stukken beter vind ik. Hij kost dan ook veel meer dan ibricic.

als elano weggaat en misimovic emana annan ofzo niet komen zou ik met zo'n opstelling spelen.

pino, kewell en arda regelmatig van plaats wisselen...

reserven zijn dan aydin, batdal, emre colak, ali turan, serdar ozkan, en de personen met een / -teken

ufuk
sabri
neill
hakan/servet
hakan/serkan
sarp/baris
cana/ayhan
pino
kewell/elano
arda
baros

Gewoon slecht dat je met zo'n selectie geen europees voetbal speel gemis in europa die oost europeese clubs heb ik helemaal niks mee die spelen vaak saai voetbal

er waren heel veel gebleseerden kewell, elano, pino, mehmet , sabri,caglar.... baros is niet 100 procent fit, cana ook niet..... zo een goede selectie heeft gs momenteel niet....

Alle Gala fans gefeliciteerd met eerste overwinning. Dit geeft toch weer even lucht voor Gala en vooral Rijkaard want hij had dit echt nodig. Was echt een wedstrijd met blunders en fouten. Maar over algemeen Gala gewoon verdient gewonnen.

Hoop 4 de gs fans dat rijkaard de titel of de beker weet te pakke,dan komt dit seizoen 4 hun toch nog goed,maar er moet er vreselijk hard gewerkt aan worden

Het turkse voetbal stelt echt niks meer voor, kijk maar naar de europa league. De eredivisie is een veel betere competitie waar veel beter voetbal gespeeld wordt.

30 augustus 2010 om 12:17

Waarom onrust stoken? Gedraag je ff, 't is geen artikel waar wordt gesproken over de kwaliteit van de Superlig

Dat werd eens tijd Dit kan toch niet zo doorgaan. Rijke aardje zit lekker te cashen en het ziet er naar uit dat hij het ook niet goed heeft met de spelers. Sommigen gaan zelfs de stad in om te shoppen en dat 3-4 uurtjes voor de wedstrijd!!! Lekker Rijkaard. Hopen dat je het hierna wel oppakt nadat we toch EL deelname uit onze hoofd kunnen zetten.

Wat een saaie wedstrijd!
1. Arda denkt dat hij Hagi 2 is terwijl hij nog niets heeft bewezen!
2. Baris Ozbek kan beter fotomodel worden want hij mist de inzicht die je nodig hebt op zijn positie, echt een kip zonder kop!
3. Ayhan kan beter met pensioen gaan want zelfs een fatsoenlijke pass geven lukt hem niet meer!
4. Galatasaray moet gaan bouwen op Ufuk Ceylan en hem niet afstrepen na 1 fout!
5. Servet is echt een koe!
6. Ali Turan mist echt wedstrijdritme doordat hij vorig jaar een half seizoen heeft gemist!
7. Neil is tot nu toe niet de Neil van vorig seizoen!
8. Volkan Yaman bedankt!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren