Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Barcelona staat open voor winters vertrek

Laatste update:
/
José Mourinho was tegen de komst van Fred naar Manchester United. De Portugees ging echter toch akkoord omdat hij vreesde dat de club helemaal geen middenvelder meer zou aantrekken. (Diverse Engelse media)
/
Eduardo Camavinga zal dit seizoen in elke wedstrijd van Stade Rennes door Barcelona worden bekeken. Olympique Marseille kreeg in de zomer te horen dat de middenvelder van zestien jaar liefst veertig miljoen euro moest kosten. (AS)
/
Barcelona staat welwillend tegenover een winters vertrek van Ivan Rakitic. Als de situatie van de middenvelder over pakweg twee maanden nog steeds hetzelfde is, kunnen clubs met interesse zich formeel melden. (AS)
/
Atalanta wil Timothy Castagne langer aan zich binden én zijn huidige salaris van iets meer dan een half miljoen euro verdubbelen. De door Napoli en Celtic begeerde rechtsback kan tot medio 2023 bijtekenen. (Sky Italia)
/
Ook Bayern München heeft meer dan gemiddelde belangstelling voor Christian Eriksen. Na het onderlinge Champions League-duel sprak een delegatie van de Duitse topclub met de collega’s van Tottenham Hotspur. (Kicker)
/
Arsenal, Manchester United en Manchester City zitten achter Tom Cadoche aan. De pas vijftienjarige verdediger van Le Havre zal aan het einde van het kalenderjaar bekendmaken waar hij zijn toekomst vervolgt. (Le10Sport)
Denk jij dat Ivan Rakitic in januari bij Barcelona vertrekt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Eriksen is een goede match met Bayern en natuurlijk veel goedkoper dan Coutinho op het moment wegens contractsituatie. 30 mil in januari en Bayern heeft er een klasse speler bij. Wij zullen niet wachten tot de zomer, ik zie hem in de winter weggaan zodat wij vervangers kunnen halen.

Daar is volgens mij de medewerking van Eriksen ook voor nodig. Dat heeft Spurs dus zeker niet alleen voor het zeggen.

Fred werd gekocht omdat die anders naar City zou gaan dat was net als Alexis een stokje ervoor steken. Heeft 2 x uitstekend gewerkt voor United..

12 oktober 2019 om 20:59

De komst van Alexis was ik altijd al op tegen, maar Fred kon ik ergens nog begrijpen dat ze die wilde afsnoepen van City. Helaas zijn beide spelers toch wel (redelijk) geflopt. Beleid is al jaren zoek bij de club helaas.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren