Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Barcelona sprak na PSV-thuis over de toekomst

Laatste update:
/
Heung-min Son voelt niks voor een terugkeer naar Duitsland, ondanks de vermeende interesse van Bayern München. De aanvaller verlengde recentelijk zijn contract met Tottenham Hotspur tot medio 2023. (The Sun)
/
Arne Maier, ‘de nieuwe Toni Kroos’, heeft steeds meer aanbidders. De middenvelder van Hertha BSC geniet niet alleen belangstelling van Arsenal en Manchester United, maar wordt nu ook door Juventus begeerd. (Tuttosport)
/
Barcelona sprak na het Champions League-duel met PSV met Iñaki Ibánez, de zaakwaarnemer van Ernesto Valverde. De club wil niet dat Valverde wordt gezien als een trainer met een houdbaarheidsdatum en wil graag verlengen. (AS)
/
Besiktas hoopt in januari tot een akkoord met Chelsea te komen. De Turkse topclub heeft meer dan gemiddelde interesse in Olivier Giroud, die over een aflopend contract met de Londenaren beschikt. (Diverse Turkse media)
/
Wolverhampton Wanderers heeft Manchester City min of meer duidelijk gemaakt dat Rubén Neves niet te koop is. Voor minder dan 120 miljoen euro mag de middenvelder, die recent bijtekende, immers niet vertrekken. (The Sun)
/
Andrea Agnelli houdt de situatie van Leroy Sané bij Manchester City nauwlettend in de gaten. De voorzitter van Juventus wil de aanvaller annex Duits international maar wat graag naar Turijn halen. (La Gazzetta dello Sport)
Denk jij dat Leroy Sané aan zijn laatste seizoen bij Manchester City bezig is?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Valverde is een trainer die gewoon niet bij Barca past. De resultaten vorig seizoen verbloemden ontzettend veel. Verdedigend stonden we beter dan ooit maar aanvallend was het nog steeds hopen op een bevlieging van Messi, die altijd wel beslissend was. Gewoon afscheid nemen na dit seizoen en ondertussen kijken naar een trainer die het voetballende gedeelte naar een hoger niveau kan tille .

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren