Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Barcelona richt pijlen op nieuwe spits

Laatste update:
/
Bayern München werkt aan de komst van Karim Adeyemi. Het plan is om de aanvaller in de winter over te nemen van RB Salzburg, om hem vervolgens direct op huurbasis terug te sturen naar de Oostenrijkers. (Goal)
/
Harry Winks mag komende transferperiode niet vertrekken bij Tottenham Hotspur. Onder meer Everton zou de middenvelder graag definitief overnemen, maar the Spurs willen alleen praten over een huurovereenkomst. (The Sun)
/
Barcelona is geïnteresseerd in de diensten van Maxi Gómez. De Catalanen hopen te profiteren van de financiële problemen bij Valencia en de Uruguayaan zodoende voor een relatief laag bedrag over te nemen. (Sport)
/
Andrea Belotti gaat zijn aflopende contract bij Torino niet verlengen. Il Toro heeft een verbeterde aanbieding neergelegd bij de Italiaans international, die echter mikt op een toptransfer en niet akkoord gaat. (Diverse Italiaanse media)
/
Arsenal wil Sardar Azmoun komende zomer Londen halen. In de strijd om de handtekening van de aanvaller van Zenit Sint-Petersburg krijgen the Gunners concurrentie van onder meer AS Roma en AC Milan. (Onze Mondial)
/
Juventus gaat Aaron Ramsey komende winter in de etalage zetten. De middenvelder beschikt nog over een contract tot medio 2023 bij Juventus, maar la Vecchia Signora kan het jaarsalaris van acht miljoen euro niet meer ophoesten. (The Sun)
Zou Maxi Gómez een versterking zijn voor Barcelona?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Barcelona moet ruildeal doen met Dembele of Coutinho voor een echte spits!! Only way up

Sergio Aguero, Memphis Depay, Luuk de Jong, Martin Braithwaite. Allemaal spitsen. Twee ervan kan je wegdoen, maar je hebt zorgen op andere posities. Barca heeft een goeie centrumverdediger, lopende middenvelder, verdedigende middenvelder en buitenspeler nodig. Niet een spits. Volgend jaar lopen spelers als Romagnoli, Pellegrini en Boga uit hun contract, mogelijk dat je die kan inlijven. Door spelers als Coutinho, Dembele, Umtiti, Lenglet, Sergi Roberto, Pique, Braithwaite, Busquets, Pjanic en Neto weg te doen zorg je mogelijk voor ruimte in het salarishuis. Wat gerichte aankopen erbij gemengd met jeugd en je kan omhoog kijken.

7 oktober 2021 om 21:50

@Suarez 7
Ik hoop voor je dat Koeman op voetbalzone zit en je aanbeveelt bij Laporta.
Dan kom het miss nog wel eens goed.
🤣🤣🤣

7 oktober 2021 om 22:03

Ik ben al sinds kind verslaafd aan career mode, ik kan het aan ;-))))

7 oktober 2021 om 22:55

Same here.. af en toe snap je er niks van wat clubs of coaches aan t doen zijn

7 oktober 2021 om 21:55

Boga? Wie is dat?

7 oktober 2021 om 22:07

Een talentvolle Franse dribbelaar van Sassuolo die eerder uitkwam voor Chelsea. Razendsnel, uitstekende dribbel en hij blonk uit in wedstrijden tegen grote teams. Geen speler voor de absolute top, maar een broodnodige breedteversterking met snelheid voor op de flanken. Want daar heeft Barca niet veel smaken.

9 oktober 2021 om 22:06

Ik weet wie Boga is. Talentvol is hij niet meer wordt over enkele maanden 25. Ook komt hij niet uit Frankrijk maar Ivoorkust. Als je geen potten kan breken bij Sassuolo ben ik benieuwd wat je bij Barca kan brengen.

7 oktober 2021 om 22:26

Spelers weg doen, altijd zo'n mooie opmerking...

7 oktober 2021 om 22:34

Er zijn biedingen geweest op spelers als Coutinho, Dembele, Neto en Braithwaite. Die moet je kunnen lozen: alleen Coutinho's salaris is mogelijk een heikel punt bij zijn transfer. Pique en Busquets kan je met pensioen sturen en Pjanic kan waarschijnlijk in Turkije achterblijven. Dan blijven spelers als Sergi Roberto, Umtiti en Lenglet over. Lenglet raak je echt wel kwijt, die andere 2, I'm not so sure...

8 oktober 2021 om 09:29

Gelukkig ben jij geen technisch directeur hoe kun je nou 11 man verkopen. Je hebt ook een bank en reserves nodig van kwaliteit.

7 oktober 2021 om 23:25

Barcelona heeft toch al een lopende en verdedigende middenvelder?

Juist ja, dus Barcelona zou gaan profiteren van de financiële problemen van anderen

8 oktober 2021 om 00:26

Barca- Vakencia 6- 1
Qua schuldenpositie dan..
En de 1.7 miljard schuld moet " gebruik maken" van de kleine schuldenaar
Hoe verzin je t

Hoe vaak heeft Maxi Gomez dit seizoen gescoord? 1 keer? Wanneer men de huur van Luuk al vreemd vind, dan zou ik de aankoop van Maxi nog vreemder vinden, die is tenslotte duurder en niet significant beter.

Het zou mooi zijn als het Bayern lukt om zowel Adeyemi als Haaland over te nemen. Sijn ze gelijk klaar voor de komende 10 jaar wat betreft spits positie.

8 oktober 2021 om 11:34

Dat gaat niet gebeuren. Dortmund krijgt nog 75 mlj voor Haaland, dit kan Bayern wel betalen. Alleen wil Haaland (Raiola) 40mlj salaris per jaar en dat gaat Bayern nooooit betalen.

Haha die Barcelona financiële problemen bij Valencia laten ze maar eerst bij Barcelona zelf beginnen met de financiële crisis. Ze denken nog steeds dat ze god in Frankrijk zijn

Ik denk dat Juventus het salaris van Ramsey wel kan maar niet wil ophoesten, Ramsey is vergelijkbaar met Rabiot, af en toe een leuke wedstrijd maar als het er op aan komt totaal onzichtbaar. Met Locatelli zijn ze op de goede weg, stel dat ze Pogba terug kunnen halen zijn ze eigenlijk op bijna iedere positie goed bezet op de doelman na.

Barcelona hoopt te profiteren van de financiële problemen bij Valencia???
Zelf hebben ze geen problemen, iets van ruim 400 miljoen schuld?

Maxi is zo'n type als Luis Suarez. Niet qua goals maken, maar meer de schwalbes, kaarten naaien en smerige trappen tegen enkels.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren