Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Barcelona overweegt bod op bankzitter Chelsea

Laatste update:
/
Berkay Özcan is op de radar verschenen van Arsenal. Een eventuele tussentijdse transfer van de spelmaker moet zijn werkgever Istanbul Basaksehir minstens 6,5 miljoen euro opleveren. (Transfermarkt.de)
/
Manuel Locatelli is een topprioriteit van Juventus op de transfermarkt. Sassuilo houdt minstens 35 miljoen euro over aan een eventuele transfer van de middenvelder, die tevens wordt gevolgd door Internazionale en AS Roma. (TMW)
/
Chelsea is in januari bereid om te luisteren naar aanbiedingen voor Antonio Rüdiger, die in de belangstelling staat van Barcelona. Ook de reeds bij Newcastle United genoemde Fikayo Tomori mag Stamford Bridge tussentijds verlaten. (ESPN)
/
Napoli wil Billy Gilmour in januari op huurbasis overnemen van Chelsea. Mocht de samenwerking bevallen, dan zullen de Italianen na afloop van het seizoen proberen om de middenvelder definitief over te nemen. (Calciomercato)
/
Yves Bissouma heeft met zijn goede spel bij Brighton & Hove Albion de aandacht getrokken van Arsenal. De middenvelder, met een contract tot 2023 bij the Seagulls, kan daarnaast rekenen op een bod van Liverpool. (talkSPORT)
/
Mauricio Pochettino houdt er rekening mee dat hij Ole Gunnar Solskjaer niet zal opvolgen bij Manchester United. De Argentijnse coach richt derhalve alternatieven achter de hand wat betreft zijn toekomst in de trainerswereld. (Daily Star)
Zie jij Antonio Rüdiger naar Barcelona vertrekken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Barcelona is hard op weg om weer richting de periode 2000-2004 te gaan, met vele matige buitenlandse aankopen en totaal geen lijn in het beleid.

4 december 2020 om 17:45

Ik denk juist het tegenovergestelde. Met Pedri, Frenkie, Fati, Dest, Puig, Araujo, Dembele, Mingueza, Konrad, Alena etc. staat er een hele mooie jonge groep. Ik ben optimistischer dan een seizoen gelden. Deze Rudiger gaat echt niet komen. Barcelona heeft Mingueza, Araujo, Lenglet en ook nog Umtiti en Pique voor centraal achterin. Dit is een hoax.

4 december 2020 om 18:08

Tja als je de wandelgangen gaat geloven? Ze hebben ook interesse in Haaland, Lautaro Martinez etc.

4 december 2020 om 18:44

Er is toch simpelweg geen geld. Gelukkig maar.

4 december 2020 om 19:51

We weten allemaal hoe het de laatste keer bij Barcelona ging toen er geen geld was.
Toen kregen Puyol, Xavi, Iniesta en ene Messi de kans om te laten zien wat ze waard waren.

5 december 2020 om 12:55

Puyol en Xavi zijn echt van een andere generatie dan Iniesta en Messi.

Rudiger naar Barcelona moet een grote grap zijn kan je beter Tomori pakken. Ik begrijp niet dat hij meer kansen krijgt een prima verdediger en is ook nog erg snel. Zou goed passen bij Barcelona.

4 december 2020 om 17:10

Chelsea wil Tomori alleen verhuren. Ik vind dat hij ook meer kansen verdient en in ieder geval boven Christensen hoort in de pikorde. Die heeft mij nooit kunnen bekoren en die wedstrijd tegen Liverpool was de druppel voor mij. Zo’n stommiteit kan je gewoon een kampioenschap kosten. Christensen lijkt nog steeds als talent gezien te worden en vertegenwoordigt best wel wat waarde, dus zou het goed begrijpen als ze hem verkopen.

Bissouma zou echt een goede aankoop zijnvoor Arsenal, is technisch, fel& sterk in de duels en iemand die de hele wedstrijd 100% geeft.

Ik denk niet dat rudiger echt de versterking gaat zijn die barcelona achterin nodig heeft. Ik zou daar nog wel echt een leider willen zien. het Type Putyol, ramos. Die zijn uiterst schaars natuurlijk. Maar je kunt je beter daarop focussen dan de selectie maar aan vullen om het vullen.

4 december 2020 om 20:03

Achteraf had je gewoon als Barca een de Ligt samen met Frenkie moeten kopen. Had je meteen in elke linie een jonge talent (Fati in de voorhoede meegerekend). Dan had je een goede basis gehad en daar had je omheen moeten bouwen. Nu zijn het inderdaad de namen die niet veel toevoegen omdat ze iets moeten maar eigenlijk weinig geld hebben. Dan in je beter zeggen neem dit seizoen voor lief en hou het geld op zak en gooi je jeugd voor de leeuwen. Geef die dit seizoen en wordt het niet beter dan moet je volgend jaar de geldkraan openzetten.

Man man wat willen ze met Rudiger als je 2 talentvolle verdedigers hebt lopen?

Manuel Locatellizou een hele goie aankoop zijn voor Juventus. Hij speelt zeer sterk dit jaar. Jammer dat AC milan hem heeft laten gaan naar Sassuolo. Hij is nog maar 22 en nu al zo een sterke defensieve middenvelder.

6 december 2020 om 19:28

Laat hem maar naar Rome komen. Ik voorzie een vervolg van carrière als Bernardeschi. Die had er ook beter aan gedaan om hier te komen spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren