Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Barcelona liep afgelopen winter pijnlijk blauwtje: ‘Ik ben voor Real Madrid’

Laatste update:

RB Salzburg-ster Oscar Gloukh heeft onthuld dat Barcelona een kans heeft gemist om hem in de transferperiode van januari 2023 vast te leggen.

Hij zegt dat een verhuizing naar Barcelona niet doorging omdat de Catalanen zich afgelopen januari te laat in het transferproces bij hem meldden. Toen Barcelona contact legde was zijn move naar Salzburg al in kannen en kruiken.

Gloukh was verbonden met veel topclubs in Europa voordat hij besloot zich bij Salzburg aan te sluiten. De aanvallende middenvelder erkende in een interview met Forbes Israel dat Barcelona een poging had gedaan om hem weg te lokken bij Maccabi Tel Aviv. “Barcelona dacht aan mij toen alles al was afgerond met Salzburg”, aldus Gloukh.

Gloukh verklaart dat hij Salzburg niet wilde afzeggen voor Barcelona, omdat hij al zijn hele leven fan is van Real Madrid. “Mijn grootste droom is om in het Bernabéu te spelen met het Real-shirt. Dat zou voor mij het hoogtepunt zijn”, vertelt Gloukh.

Afgelopen zomer ging om diezelfde reden de transfer van Arda Güler naar Barcelona niet door. Hij koos voor een overstap naar Real Madrid. Barcelona greep in januari dus ook al naast Gloukh.

De Israëlische international heeft zich de afgelopen tien maanden ontwikkeld tot een belangrijke speler in de selectie van Salzburg. Hij maakte tot dusver tien doelpunten in alle competities en zorgde voor het eerste Champions League-doelpunt van de club dit seizoen tegen Benfica, waarvan Salzburg met 0-2 wist te winnen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tsja wat is het nou? Wilde hij sowieso niet naar Barca omdat hij voor Real is? Of wilde hij prima naar Barca, maar was de deal al rond. Wat mij betreft een beetje een onduidelijk verhaal van deze beste jongen.

3 oktober 2023 om 16:03

Exact, ikzelf neig naar het laatste gezien het artikel:

"hij zegt dat een verhuizing naar Barcelona niet doorging omdat de Catalanen zich afgelopen januari te laat in het transferproces bij hem meldden. Toen Barcelona contact legde was zijn move naar Salzburg al in kannen en kruiken."

Mij lijkt het alsof hij wel naar Barca wou gaan.

3 oktober 2023 om 16:41

Ik eerlijk gezegd ook. Snap het zogezegde blauwtje voor Barcelona dan ook niet echt i.c.m. het voor Real zijn. Waarschijnlijk een combi van een slijmer en een clickbait haha.

3 oktober 2023 om 17:19

Zoals ik het lees, zegt hij dat hij best naar Barça had gewild (een kans die je logischerwijs niet kan laten liggen), maar dat het niet door ging omdat hij al had getekend bij Salzburg. Iets wat hij niet als problematisch ziet, omdat voor Real spelen zijn grote droom is.

Niet een gekke gedachte natuurlijk. Als Ajax ooit bij had aangeklopt, had ik die kans ook met beide handen aangepakt, ondanks dat voor PSV spelen mijn droom was geweest

Gloukh zal volgend jaar wel bij Leipzig spelen of zo, is absoluut het grootste talent van Israel en ook al heel belangrijk bij de kwalificatie potjes. Hele mooie voetballer.

3 oktober 2023 om 16:45

Ik hoop dat Israel zich kan plaatsen voor het EK, staan er goed voor na de last minute winst tegen Belarus. Vind ze ook zeker niet minder dan Roemenie. Hoe mooi zal het zijn als weer allerlei landen moeilijk gaan doen en zich terugtrekken zoals gebeurde bij het WK onder 20 in Indonesie

3 oktober 2023 om 16:50

Een grote middelvinger naar de haters he, jammer genoeg zullen ze het weer niet redden voor de zoveelste keer. Maar ik hoop het wel, ze hebben best mooie spelers en talenten, misschien wel de beste generatie ooit. Solomon doet het ook prima bij Spurs.

3 oktober 2023 om 17:00

@binny inderdaad man. Solomon, Weissman, Peretz, Bitton als gevestigde namen en grote talenten als Gloukh, Turgeman, Peretz, Lemkin, Gandelman. Deze generatie kan heel ver komen

3 oktober 2023 om 17:03

Turgeman is ook een interessante jongen, mooie speler bij de jeugd toernooien, maar ook wel typerend egoistisch wat wel typisch is voor een Israelische aanvaller haha, hoop dat hij slimmer en volwassener kan gaan spelen. Moet ook het krachthonk in. Jammer dat de Zahavi's en Natcho's dit niet mee gaan maken.

3 oktober 2023 om 17:40

ik denk niet dat ze het gaat halen, hadden laatste wedstrijd ook wat geluk in de laatste minuut. Roemenie heeft ook wel paar leuke spelers rondlopen, denk dat hun net wat sterker zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren