Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Barcelona legt ruim drie miljoen euro op tafel en haalt Suárez terug

Laatste update:

Denis Suárez keert terug naar Barcelona. De club uit Catalonië meldde in juni al dat men gebruik zou maken van de terugkoopclausule ter waarde van 3,25 miljoen euro en die optie is nu dus definitief gelicht. Suárez komt over van Villarreal, waarvoor hij 48 wedstrijden speelde.

/

De 22-jarige Suárez speelde in de jeugd bij Celta de Vigo, maar ging op zijn zeventiende naar Manchester City. Een doorbraak aldaar bleef uit en dus haalde Barcelona hem in 2013 binnen voor het B-elftal. Na een prima seizoen meldde Sevilla zich om de aanvallende middenvelder op huurbasis over te nemen en na dat jaar kocht Villarreal de Spanjaard aan.

Barcelona regelde echter een terugkoopclausue en maakt daar nu dus dankbaar gebruik van. De afkoopsom in Suárez’ contract bedraagt vijftig miljoen en dinsdag zal hij de medische keuring doorlopen in Camp Nou. Na zijn 48 duels bij Villarreal, waarin hij goed was voor vijf doelpunten en elf assists, zal Suárez willen meestrijden om een basisplaats op het middenrif onder Luis Enrique.

DEAL! Barcelona maakt de terugkeer van Denis Suárez in orde! #fcb #fcbarcelona #denisfcb

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op



Gaat Denis Suárez slagen bij Barcelona?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Contract voor 4 jaar met optie op een extra jaar

Dus barca heeft 50 miljoen betaald voor deze speler!? Of zie ik t verkeerd?

4 juli 2016 om 15:01

Nee, dat is zijn clausule.

4 juli 2016 om 15:03

Barça betaalt 3 miljoen, in zijn nieuwe contract bij Barça staat een afkoopsom van 50 miljoen

4 juli 2016 om 15:03

Andere clubs moeten dat betalen. Barca heeft 3.5 miljoen betaald.

4 juli 2016 om 15:04

Ik denk dat jij het verkeerd ziet want er staat toch echt duidelijk in de titel 3 miljoen.

4 juli 2016 om 16:40

Ow net stond er alleen:" barca haalt suarez terug"

Maar bedankt voor de info

YES!!! ben uitermate blij met Denis, volgens Mundo deportivo heeft lucho vandaag een gesprek met de directie, er worden belangrijke punten besproken zoals de back up van suarez (kan hij kiezen uit spelers van een lijstje) links en rechtsback targets, het gomes verhaal en over Denis. Hopelijk besteed barca dat geld goed wat ze hebben, kan niet wachten tot het nieuwe seizoen begint!

Wat dom, nu krijgt hij hooguit 15 wedstrijden om de keizers baard terwijl hij bij Villareal er gewoon 40-50 mee kan pakken.

Juist een speler zoals hij moet doorhebben dat hij veel meer potentie heeft om langer bij Villareal te blijven. Een goed jaar achter de rug, en de strijd op het middenveld met Rakitic, Iniesta, Arda, Busquest, die Suarez (krullenbol) gaat hij zeker niet winnen.

4 juli 2016 om 15:05

Krullenbol is Roberto? En hij gaat spelen als buitenspeler, kan eventueel ook uit de voeten als middenvelder.

4 juli 2016 om 15:10

Die bedoelde ik! Kon even niet direct op zijn naam komen.

4 juli 2016 om 15:37

Inderdaad! Eerst naar City en daar niet doorbreken, dan naar Barca en daar wordt het ook niks en als hij eindelijk ergens een basisplaats heeft gaat hij terug naar Barca waar hij weer op de bank zal belanden.

denk dat het een heel lastig jaar gaat worden voor munir en voor sandro al helemaal sandro zal vast en zeker gaan

Erg goede speler, blij dat ze hem hebben teruggehaald. Ik hoop wel dat hij belangrijke minuten mag maken om zich door te ontwikkelen, maar met het drukke middenveld (en een vast trio voorin) zie ik weinig speelminuten voor hem. Iniesta zal misschien iets minder minuten krijgen (zoals Xavi in zijn laatste 2 seizoenen) maar Busquets zal denk ik alles blijven spelen, Rakitic zal ook veel minuten maken en dan heb je nog Arda (die waarschijnlijk blijft), de van een blessure terugkerende Rafinha, Sergi Roberto, en Halilovic (of is die al verhuurd? Gaat denk ik sowieso gebeuren). Dan blijven er niet veel minuten over. Met alle respect denk ik overigens wel dat het trainen met deze jongens toch wat leerzamer is dan met de spelers van Gijon. Hopen dat hij genoegen neemt met 1 jaartje minder spelen, veel leert en vanaf volgend seizoen (samen met Rafinha?) Iniesta langzaam kan gaan vervangen.

Deze jongen is echt een talent!!

Kan iemand mij uitleggen wat een "clausule" is?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren