Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Barcelona krijgt groen licht uit Parijs

Laatste update:
/
Middlesbrough moet vrezen voor het vertrek van Calum Kavanagh. De jonge Ierse aanvaller staat in de concrete belangstelling van Arsenal, Chelsea en Celtic. (The Sun)
/
Arsenal heeft, in tegenstelling tot eerdere geruchten, geen interesse in Jérôme Boateng. The Gunners geven de voorkeur aan de komst van Jonathan Tah, Dayot Upamecano of Evan Ndicka. (Sky Deutschland)
/
Layvin Kurzawa heeft zijn zinnen gezet op een overstap naar Barcelona. De linksback van Paris Saint-Germain is ook in beeld bij Liverpool en Arsenal, maar geeft de voorkeur aan een verhuizing naar het Camp Nou. (Sport)
/
Barcelona is daarnaast nog altijd bezig met de komst van de bijna transfervrije Willian. Voor de Catalanen is het echter ‘nu of nooit’: als het aankomende zomer niet van een deal komt, zal de aanvaller van Chelsea nooit meer in het Camp Nou spelen. (Sport)
/
Sporting Portugal gaat Yannick Bolasie niet definitief overnemen van Everton. De Congolese aanvaller wordt voor een seizoen gehuurd van the Toffees, waar zijn contract nog loopt tot medio 2021. (Record)
/
Ondertussen werkt Everton aan versterking voor de voorhoede. Marcel Brands, director of football in Liverpool, boekt progressie in de onderhandelingen met Grêmio over Everton Soares, die een afkoopclausule van 115 miljoen euro heeft. (Daily Mirror)
Zou jij Layvin Kurzawa een goede aanwinst vinden voor Barcelona?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zolang Layvin blessurevrij blijft kan hij van waarde zijn. Daar is dus weer de -zoveelste- gok die Barcelona neemt. Weer een blessure gevoelige speler aantrekken. We will see!

3e klas back die Kurzawa. Ga dan voor alaba of Tagliafico

8 april 2020 om 12:19

Ik las pas dat ze voor Hernandez willen gaan, dat zou ondanks zijn real verleden echt een goede transfer zijn.

8 april 2020 om 13:54

Hernandez is een leuke voetballer, mag nog echt geen top 5 linksback. Ik zie het wel gebeuren dat ze over een jaartje of 2 Lodi gaan halen.

8 april 2020 om 13:03

Er word door iedereen wel erg makkelijk gepraat over de transfers deze zomer. Alaba was de gedroomde kandidaat voor Barcelona maar de huidige ontwikkelingen zuller daar een grote rol inspelen. 3e klasse back is natuurlijk de grootste onzin, deze jongen is geen geweldenaar maar toch echt wel een degelijke speler. Hij pakt bij PSG meer dan regelmatig ze wedstrijden mee heeft hier en daar wat last gehad van blessures. Denk dat Barcelona richt op Firpo verkopen en Kurzama gratis ophalen. Tuurlijk had ik 10x liever Alaba of Hernandez maar mocht dit het alternatief zijn vind ik dat een prima gratis optie.

Met alle respect hoor maar wat heeft barca met willian? Middelmatige voetballer die 1 keer in de 5 duels goed speelt. Heb vaak gelezen dat barca hem wou, totaal niet het niveau.

Barca heeft genoeg middenvelders. Willian is daarom niet nodig. Dat kan anders worden als Rakitic en Vidal vertrekken. Dan is het wel belangrijk dat er een ervaren middenvelder bijkomt. Verder heeft Barca vooral een goede spits nodig als stand-in of vervanger voor Suarez. Maar prioriteit is natuurlijk Neymar. De opvolger van Messi als boegbeeld van de club.

Het zijn maar geruchten, maar deze geruchten omtrent Arsenal zijn beter dan de die van een tijdje terug. Tah en Upamecano zouden beide zeer goede aankopen zijn. Ndicka ken ik niet. Kan iemand mij wat meer over hem vertellen? Ik hoop in ieder geval dat Arsenal een combinatie gaat maken van talenten en spelers met mentaliteit. Daarmee bedoel ik dus niet per sé wereldklasse spelers, maar spelers die voorop gaan in de strijd. In de fase waar we nu in zitten is het niet mogelijk om wereldklasse spelers te halen. Maar die spelers met mentaliteit helpen je wel groeien. Arsenal mist die krachten die de 'ondankbare' taken willen doen. De Henderson en Milners van deze wereld, daarbij niets afdoende van hun kwaliteiten.

Willian ? Is toch aardig op zijn retour. En laat nu net het middenveld druk bezet zijn. Barca heeft wel jaren achter hem aan gezeten dus er zou een kern van waarheid in kunnen zitten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren