Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Barcelona hoort prijs van achttien miljoen: ‘Het zou een aderlating zijn’

Laatste update:

Manuel Agudo Durán, beter bekend als Nolito, kan Celta de Vigo verlaten. De vleugelaanvaller staat volgens AS en Mundo Deportivo in de nadrukkelijke belangstelling van Barcelona en trainer Eduardo Berizzo erkent dat ook Nolito zijn prijskaartje heeft.

/

“Als iemand de gelimiteerde transfersom betaalt, dan gaan wij op zoek naar een vervanger. Dat geldt ook voor alle andere spelers. Het zou een aderlating zijn als we Nolito kwijtraken en het wordt dan moeilijk om een goede vervanger te vinden, maar soms kan dat ook wel heel goed uitpakken. Als een droom”, zegt Berizzo woensdagavond in Mundo Deportivo.

De afkoopsom in het tot de zomer van 2019 doorlopende contract van Nolito bedraagt achttien miljoen euro. De tweevoudig A-international van Spanje speelde tussen 2008 en 2011 overigens al voor het tweede elftal van Barcelona. Via Benfica en Granada kwam hij medio 2013 bij Celta de Vigo terecht en voor die club maakte hij in 74 wedstrijden 27 doelpunten.

Zou Nolito een goede vervanger van Pedro zijn, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Barcelona koopt Nolito voor 18 miljoen en Celta de Vigo koopt een nieuwe speler.
Zo zt het toch in elkaar.

29 juli 2015 om 20:57

Toon bazelmans??

29 juli 2015 om 21:43

Scherp hoor.

30 juli 2015 om 00:07

Op voetbalzone?

Is dit serieus? Hoop toch van niet. Totaal niet het niveau van Barca. Te traag, te weinig wendbaar, niet goed genoeg etc. Ik moet hier echt om lachen

29 juli 2015 om 19:44

Niet direct uit de jeugd maar hij is toch een echte Barça speler. Toch zie ik liever Munir die plek opvullen.

29 juli 2015 om 19:52

Ik weet niet of deze man de linkervleugelaanvaller is maar die is prima om achter de hand te hebben als Pedro weg is.
Echt precies het tegenovergestelde van wat je zegt.

29 juli 2015 om 20:00

Ja dat is Rafinha toch ook niet.. Enrique is een goede kerel maar hij moet zn oogappeltjes is wegdonderen..

30 juli 2015 om 00:56

Bedoel je nu dat Rafinha niet goed genoeg is om bij de groep te blijven?? Heb je die volley gezien tegen United? Hij maakt progressie hoor, zou een grote fout zijn om hem nu weg te doen.

29 juli 2015 om 20:01

Overogens kan Adama Traore doorgeschoven worden. Het is nu of nooit met hem

29 juli 2015 om 20:03

Te traag? Deze man heeft echt wel snelheid hoor

29 juli 2015 om 20:26

onzin. dit is echt een hele goede speler en ik denk dat hij ondanks zijn leeftijd nog steeds beter kan worden. moeilijk te verdedigen deze Nolito. kun je nu beter gebruiken dat die overhypede Munir.
Pedro moet gewoon weg bij barca om zn carriere wat te redden. lekekr naar Man Utd of Chelsea.

Aardige speler ter vervanging van Pedro als wisselspeler, maar (nog) lang niet van hetzelfde niveau.

29 juli 2015 om 19:57

Hij is even oud als Pedro. Pedro verkopen voor 30m en dan daarvan maar liefst 18m besteden aan een soortgelijke maar minderwaardige speler die even oud is lijkt me ondenkbaar.

Ik zou eerder Giovanni dos Santos een 2e kans geven. Is net als nolito bekend met het systeem en zal genoegen nemen met een rol als wisselspeler. Ik vind Nolito erg wisselvallig en statischer dan Dos Santos.

29 juli 2015 om 19:52

Die is volgens mij naar Amerika gegaan deze zomer. Daarbij zou ik het niet doen. Hij koos voor het geld en niet voor het sportieve belang

Ik mag toch echt hopen dat een jeugdspeler zijn kans gaat krijgen bij een eventueel vertrek van pedro. Daarnaast is ook Arda Turan al gehaald, die ook op die positie kan spelen.

Als dit echt waar is zou ik toch liever Sandro de kans geven, die jongen scoort makkelijk. Vorig jaar ook zich laten gelden tijdens de voorbereiding en nu weer ook.

18 miljoen onnodig weggooien maar dat zijn we wel gewend met deze bestuur. Soms zit het mee met de transfers en meestal gaat het mis.

Koop Gaitan, Iturbe of Lamela heb je veel meer aan dan die Nolito.
Gaitan heeft ervaring en die andere 2 zijn voor de toekomst.

Ik hoop echt dat dit niet waar is. Het zou een volgende zinloze aankoop betekenen. Als Pedro vertrekt, moeten ze dit opvangen met de jeugd. Er loopt nog zat talent rond dat op de vleugels uit de voeten kan en al dan niet in potentie het gewenste niveau kan halen. Trouwens, Arda Turan is al gehaald en die kan ook prima op de vleugels. Onzin om 18 mjn neer te tellen voor een overbodige speler.

Pedro verkopen en Nolito voor dit buitensporig hoge bedrag halen? Ik mag het niet hopen toch. Is helemaal niet het niveau van Pedro en voegt eigenlijk niets toe! Laat Munir of Adama Traoré doorstromen bij een vertrek van Pedro joh! Dit is gekkenwerk!
Het bestuur laat duidelijk zien geen vertrouwen in de jeugd te hebben als ze deze deal voltooien. De jeugd moet een kans krijgen.

Fcb catalunya

Ik ben het met je eens die Enrique moet een keer adama traoure bij het eerste halen wat een beest is dat zeg zo snel die jongen
Ik vindt adama traoure veel gevaarlijker dan Sandro en mounir
Als pedro vertrekt gewoon adama bij het eerste halen

Enrique wil Nolito wel als vervanging maar niet tegen die prijs - max 12 mil, (en ook niet alleen voor Pedro) maar uiteraard dat Celta in het begin van de onderhandelingen alles uit de kast wil halen.. Nolito is net als Pedro een echte vleugelspeler en dat zijn Munir en Sandro niet (hoewel ze vaak op die positie gezet worden). Sandro en Munir komen ook gewoon naar het eerste maar Enrique wil elke positie dubbel bezet hebben en daarom Nolito nog temeer daar het gerucht gaat dat Munir bij de winterstop verkocht zou (of wil) worden met terugkoopclausule.. Als dat waar is heb je tegen januari dus nog wel iemand nodig met het profiel van Nolito (verleden bij Barca dus weinig aanpassingproblemen, vleugelspeler, inzetbaar op meerdere posities, niet overdreven duur, beschikbaar...) en dan kom je bij Nolito uit en is het best slim om die nu al vast te leggen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren