Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Barcelona blijft verrast achter na onderhoud met zaakwaarnemer’

Laatste update:

Martín Montoya wil Barcelona in januari definitief verlaten, zo schrijven diverse Spaanse media woensdagavond laat. Zaakwaarnemer Juan de Dios Carrasco heeft dat woensdag in een onderhoud met technisch directeur Andoni Zubizarreta laten weten. Montoya komt dit seizoen nauwelijks aan spelen toe en richt zich op een transfer in de winterse transferperiode.

/

Montoya, 23 jaar, ondertekende ruim een half jaar geleden een nieuw contract met Barcelona tot de zomer van 2018. De rechterverdediger kon vanaf 1 juli bij Liverpool aan de slag, maar hij koos ervoor om ‘ja’ te zeggen tegen het verbeterde voorstel van de Catalanen. De trainerswissel in het Camp Nou en het uitblijven van het vertrek van Daniel Alves zijn nu funest gebleken voor Montoya, die bovendien zag hoe de club ook nog eens de Braziliaan Douglas aantrok.

Luis Enrique geeft op rechts ook nog eens de voorkeur aan Adriano en dus heeft Montoya aan zijn management laten weten dat hij over dik een maand getransfereerd wil worden. Enkele clubs uit het buitenland hebben interesse. Een verhuur ziet hij niet zitten; hij prevaleert een verkoop met een terugkoopclausule. Barcelona is verrast door de ontstane situatie, zeker na de salarisverhoging van een jaar geleden. De Catalanen mogen, zoals het er nu naar uitziet, in januari en volgend jaar zomer geen spelers aantrekken.

Barcelona moet Martin Montoya verkopen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Deze jongen moet gewoon weg gaan hij krijgt de kans niet en hij word gezien als de 4e rechtsback dan weet je dat je weg moet en hij word enorm overschat door mensen van ja waarom speelt hij niet ? waarom denk je misschien toont hij geen inzet in trainingen of misschien spelen we zonder Alves aanvallend veel minder

Ik wens je het beste montoya

20 november 2014 om 08:48

Ik dacht echt dat Montoya dit seizoen in de basis zou kunnen staan. Tata gaf hem iig genoeg vertrouwen en Alves zou weggaan. Ik zou ook weg willen. Hoopelijk komt Montoya ooit nog terug als een beest.

Verrast, komaan man iedereen zag dit aankomen

Ik begrijp Montoya. Enige reden dat hij zo lang bleef is omdat Alves binnenkort vertrekt, maar dan halen ze ook nog Douglas en geeft Enrique de voorkeur aan Adriano. Wat moet Montoya hiervan denken...

Waarom ze Douglas hebben gehaald is nog steeds een raadsel. Ofwel halen ze iemand van niveau ofwel geven ze Montoya een kans!

20 november 2014 om 00:27

Douglas is puur gehaald voor de witwas praktijken, iets wat men tijdens het tijdperk Gaspart al deed.

Zonde dat Montoya vertrekt, je houdt op deze manier heel weinig over; Alves, Adriano, en Douglas zijn onze backs.

Een verschrikking.

20 november 2014 om 00:44

Hopelijk zal het bestuur hiervoor nog boeten. Na hun termijn moet het nieuwe bestuur Rosell en co aanklagen.

Belachelijk dat een eigen jeugdspeler wordt weggewerkt door een speler te halen die niets toevoegt. Ongelooflijk

20 november 2014 om 00:56

Ja man, zoals Rosell zeer onterecht Laporta aanklaagde.

Ja, echt absurd; er wordt teveel geld in de zakken gestoken, sommige socios doen hier blij aan mee, vandaar dat de meeste van hun gewoon de mond houden.

We moeten echt onze verdediging na de ban versterken, we zakken steeds meer weg in de problemen.

20 november 2014 om 11:09

Nu ja, onterecht? Vorig jaar zijn Laporta en co veroordeeld door de rechter (na een rechtzaak aangespannen door een socio) voor wanbeleid en het terugbetalen van 23 miljoen euro. Dus een aanleiding was er weldegelijk. Het feit dat Barcelona aan de rand van de financiele afgrond stond in 2010 helpt ook niet mee.

20 november 2014 om 13:32

Van die aanklacht is Laporta een paar weken geleden juist vrijgesproken, en hij liet de club ook nog met een winst achter. Ken je feiten!

Hij zal wel een leuk clubje gaan vinden

Barcelona zal nog zonder spelers zitten die voldoen aan de strategische plannen.

Laat hem maar naar Arsenal komen mag hij gaan concurreren met Debuchy

20 november 2014 om 00:28

En chambers dan?

20 november 2014 om 01:21

Chambers is te zwak voor op de flanken, past beter in het centrum.

Het zou dom zijn van Barça om hem te laten gaan , want Alves is oud aan het worden en is volgens velen nog een jaar bij Barça te zien. Douglas kopenbwas een hele domme keuze en Adriano is goed maar Montoya is jong en kan zeker weten veel beter worden! Ik zou eerder Douglas wegdoen...

Logisch. Ik wist dat dit zou gebeuren, vooral toen Adriano rechtsback stond bij afwezigheid van Alves.Dat was gewoon bizar te noemen en bevestigde het feit dat Lucho het niet bepaald heeft op Montoya.

Best zonde aangezien hij vroeger gewoon een enorm talent was en zich ook staande hield tegen Cristiano en Real. Daarna viel hij weer terug en kreeg hij vrij weinig kansen onder Tata en al helemaal bij Lucho. Ik hoop op een mooie transfer voor hem. Wellicht dat hij via een omweg ooit kan gaan terugkeren. Dat talent kan namelijk niet compleet verdwenen zijn!

En groot gelijk heeft ie. Maar over Liverpool voor hem de juiste geweest zou zijn valt te betwijfelen ik zie hem eerder presteren bij een subtopper in Spanje misschien een Valencia of zo daar zie ik hem prima presteren tot hij terug gekocht wordt door Barca als die goed genoeg bevonden wordt.

Hij "prefereert" = hij geeft voorkeur aan.
hij "prevaleert" slaat nergens op in deze context.

20 november 2014 om 10:15

Gebeurt wel vaker dat de auteurs dure taal willen gebruiken, maar dan de plank volledig mis slaan.

Jammer, maar wel begrijpelijk. Als zelfs die koekenbakker van een Douglas de voorkeur krijgt, zou ik ook snel wegwezen. Want hoewel Barcelona een van de mooiste en grootste clubs ter wereld is, heeft hij er niks aan om daar op de bank te zitten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren