Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bankzitter FC Utrecht blijkt gewild: ‘Maar van ons hoeft hij niet weg’

Laatste update:

Adam Sarota geniet belangstelling van diverse clubs uit de Eredivisie. De middenvelder kan bij FC Utrecht niet rekenen op een basisplaats, ook al is de technische staf zeer over hem te spreken. De clubleiding heeft begrip voor zijn standpunt om aan spelen toe te komen, in Utrecht of elders.

/

Excelsior is een van de clubs met interesse. Wilco van Schaik, algemeen directeur van FC Utrecht, erkent de belangstelling. “Niet alleen van Excelsior, van meerdere Eredivisieclubs. Hij wil graag aan spelen toekomen, maar van ons hoeft hij niet weg. Adam is een Australisch international en doet het goed, dus het lijkt me logisch dat hij niet voor niets weggaat”, vertelt hij aan FOX Sports.

Voor Excelsior is de huursom die Utrecht voor Sarota vraagt momenteel nog te hoog. “We gaan daarom nu nog geen beslissing maken. We hebben tot het einde van de transferperiode de tijd'', reageert commercieel manager Wouter Gudde namens de Kralingers. Sarota, 25 jaar, stond afgelopen seizoen langdurig langs de kant met een zware knieblessure, maar is inmiddels hersteld.

Adam Sarota hoort in de basis van FC Utrecht thuis

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gewoon bij de ploeg houden, prima vervanger als Janssen geblesseerd raakt dit seizoen. Je haalt nooit europees voetbal met 11 spelers. Hij gaat het ongetwijfeld lastig krijgen want Verbeek en Duplan kunnen daar ook spelen. Maar ik denk zeker als je vol druk wilt gaat zetten je eigenlijk Oar en Sarota moet gebruiken want die lopen ze helemaal kapot.

18 augustus 2014 om 22:30

Sarota was een seizoen 1 van de betere basisspelers en is nu hard nodig voor de breedte, zeker omdat voor halen van playoffs goede spelers nodig zijn en dan heb je niets aan Diemers, en met alleen Janssen, Ayoub en Kali redt je het niet

18 augustus 2014 om 22:36

Mooi hoe van Schaik nu bij iedere speler roept 'er is interesse van meerdere clubs' en 'hij hoeft niet weg'. Lekker de prijs proberen op te drijven. Geen club gaat teveel betalen voor een bankzitter lijkt me.

19 augustus 2014 om 08:52

Met deze ploeg ga je sowieso geen Europees voetbal halen, dat kan je wel vergeten. Utrecht heeft een matige ploeg en Ajax, Feyenoord, PSV, Twente, Heerenveen, Vitesse, AZ en Groningen schat ik sowieso hoger in.

19 augustus 2014 om 09:36

Concurrentie betekent niet dat je er niet voor moet gaan toch?

Super als deze jongen zou komen, kunnen nog wel een middenvelder gebruiken. Hoop dus dat ze er uit komen.

18 augustus 2014 om 23:05

Een keeper zou ook wel welkom zijn bij jullie.

laat hem gewoon blijven is een goede speler en liet het de laatste 2 seizoenen ook zien had alleen pech met die blessure

wat zijn de kenmerken van deze speler? werkt ie hard, verovert die veel ballen?

Absoluut niet laten vertrekken. In het jaar dat ze europees haalde was hij ook belangrijk.

Harde werker, loopvermogen, goede trap alleen scoort hij te weinig, maar dat doet iedereen bij Utrecht op Toornstra na...

Goed gezien van Excelsior. Deze jongen kunnen ze prima gebruiken. Misschien dat huren een optie, zou voor zijn ontwikkeling ook goed zijn als hij weer gaat spelen na zo een ernstige blessure.

Zou een fantastische aankoop zijn van Excelsior, deze jongen heeft alleen de pech, dat hij zoveel blessureleed heeft gekend, desondanks is dit gewoon goede jongen voor elke middenmoter/degradatiekandidaat.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren