Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Balotelli hoeft niet te verhuizen voor bizarre transfer

Laatste update:
/
Marcus Rashford is ‘kapot’ van het verlies van zijn horloge. Het klokje, met een waarde van een slordige 23.000 euro, werd gesloten toen de Red Devil een trampolinepark bezocht met zijn familie. (The Sun)
/
Patrick Bamford gaat Chelsea weer op huurbasis verlaten. Burnley is dicht bij de komst van de aanvaller, die vorig seizoen aan Crystal Palace en Norwich City werd uitgeleend. (The People)
/
Mario Balotelli zou weleens gewoon in Liverpool kunnen blijven. Everton schijnt namelijk bereid te zijn hem hetzelfde salaris te bieden als hij op Anfield ontvangt. (La Gazetta dello Sport)
/
Antonio Cassano lijkt geen toekomst meer te hebben bij Sampdoria, maar hij is niet van plan de Serie A te verlaten. Aanbiedingen vanuit China en Mexico verdwenen dan ook resoluut in de prullenbak. (Secolo XIX)
/
Atlético Madrid meldde zich deze zomer bij Santos, maar kreeg nul op het rekest van de Braziliaanse topclub. Doel van de besprekingen was Zeca, een linksback die tijdens de Olympische Spelen indruk maakte bij het Braziliaanse team. (Globo Esporte)
/
Mathieu Valbuena leek op weg naar Celta de Vigo, maar zijn salariseisen dreigen roet in het eten te gooien. De verwachting is dat de Frans international dan ook gewoon bij Olympique Lyon blijft. (Goal)
Denk jij dat Mario Balotelli deze zomer naar een andere Premier League-club gaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waarom een foto van Joao Mario?

27 augustus 2016 om 21:05

Staat ergens de foto wel goed? We zien wel weer dat de stagiair aan het werk is.

27 augustus 2016 om 21:08

Dit is vanwege het natuurlijke gedrag van de VZetter. U ziet hem hier in zijn natuurlijke habitat en probeert met de zogeheten verwarringsparingsdans de bezoekers te verleiden in de hoop dat zij samen een aantal reacties en clicks kunnen produceren.

Wrm ook dat "transfernieuwtje" van rashford over zn horloge

27 augustus 2016 om 22:05

Staat er ook nog gesloten i p.v gestolen

28 augustus 2016 om 00:05

Ach, na een maand heeft ie het drie dubbele weer terugverdiend.

Balotelli gaat echt niet naar Everton, kan me niet voorstellen dat Koeman hem wil hebben. Daarnaast was Balo toch helemaal klaar met Engeland en de engelse media.

Valbuena wat kreeg die toen een onthaal toen die met Lyon tegen Marseille moest. Speelt die nog veel bij Lyon of niet ?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren