Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AZ wint verrassend in laaiend stadion PAOK

Laatste update:

AZ heeft de eerste wedstrijd in de UEFA Cup in meer dan twintig jaar afgesloten met een prachtige overwinning bij PAOK Saloniki. De ploeg van Co Adriaanse gaf de thuisploeg weinig kans, en een 2-3 overwinning had nog veel groter in het voordeel van de Alkmaarders kunnen zijn.

De Nederlandse bezoekers gingen voor de overwinning, zo zij de aanvallend ingestelde Adriaanse vooraf. En dat klopte, want het elftal van de Amsterdammer speelde aanvallend en was de betere, negentig minuten lang. Na ruim een kwartier viel de eerste treffer. Barry van Galen trof het net.

De Grieken gingen vervolgens vol in de tegenaanval, wat maar liefst twee doelpunten opleverde. Salpingidis en Vokolos (met het hoofd) scoorden. Terecht was het niet, maar ze telden wel. AZ liet zich niet gek maken en ging door met zelf voetballen. Denny Landzaat maakte gelijk.

In de tweede helft bleef AZ doorgaan met het goede positiespel. De ploeg had het grootste gedeelte de bal en benutte de ruimtes erg goed. Via de vleugels ontstonden de kansen en ook de 2-3. Van Galen, de beste man van het veld, gaf de voorzet van de zijkant. Stein Huysegems kopte op het doel, waarna Martijn Meerdink in de rebound de voorsprong op het bord zette.

PAOK probeerde met twee extra aanvallers de druk op de voeren, maar de ploeg kwam er totaal niet meer aan te pas. Het leverde geen enkele kans op in de resterende tijd van de tweede helft.

De fanatieke supporters van de Grieken waren zo teleurgesteld dat zij een kwartier voor het eind het eigen stadion in brand staken, iets wat in het land wel vaker voorkomt. Gelukkig was de brand in een redelijk leeg vak, waardoor er tot nog toe geen gewonden zijn gevallen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren