Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Atlético stelt kampioenschap Barcelona voorlopig met enkele uren uit

Laatste update:

Atlético Madrid heeft zaterdag een minimale zege in LaLiga geboekt. Het team van Diego Simeone was in het eigen Wanda Metropolitano met 1-0 te sterk voor Real Valladolid, dat wellicht meer had verdiend. Door de overwinning stelt Atlético de titelprolongatie van Barcelona in ieder geval met enkele uren uit. Als Barcelona later vanavond van Levante wint, zijn de Catalanen kampioen. Het verschil tussen de nummer een en twee bedraagt dan negen punten, met nog drie speeldagen te gaan, en het onderlinge resultaat geeft de doorslag.

De eerste helft in Valladolid was bijzonder rommelig, met veel overtredingen en oponthoud. Doelpunten vielen er weliswaar niet, maar het ontbrak niet aan kansen. Antoine Griezmann kreeg twee mogelijkheden. Na veertien minuten spelen schoot de Fransman op aangeven van Álvaro Morata naast het doel van Jordi Masip, die zes minuten later goed ingreep en een inzet van Griezmann tot hoekschop verwerkte.

Het gevaar van Valladolid kwam vooral van Sergi Guardiola, die in de achtste minuut na een goede rush van Nacho op links zag hoe Jan Oblak stijlvol zijn inzet keerde. De doelman was na een half uur spelen ook attent op een tweede poging van de aanvaller. Na de onderbreking, met Rodri in de plaats van Thomas Partey, deelde Atlético meteen een waarschuwing uit: een fors schot van Saúl Ñiguez ging maar net naast het doel van Masip.

Atletico verhoogde de druk op de defensie van Valladolid en speelde ook beter voetbal, met dank aan de entree van Rodri. Na ruim een uur spelen verscheen de 1-0 op het scorebord. Na een goede actie van Saúl op links probeerde Joaquin de bal weg te werken, maar het leer belandde ongelukkig achter zijn eigen doelman. Het team van Simeone had het nog zwaar door een offensief van Valladolid. Oblak stond met een sublieme redding de 1-1 van Óscar Plano in de weg en in de slotminuten claimden de bezoekers een handsbal van Santiago Arias in het zestienmetergebied, maar ook de VAR kon geen goed oordeel vellen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kan me voorstellen dat Valladolid zich enigzins bestolen voelt. Die verdediger bij de 1-0 kreeg nog even een duw van Griezmann en Arias blokte met zijn arm een kopbal op doel van dichtbij. Zou toch zuur zijn als dergelijke momenten ze uiteindelijk fataal worden en degraderen. Atletico speelt verder een beetje een verloren seizoen, alle prijzen zijn uit zicht en zo spelen ze ook.

27 april 2019 om 18:49

Bij de 1-0 was er niet veel aan de hand vond ik. Griezmann duwt Joaquin een heel klein beetje maar hij is al lang weer in balans als de bal in de buurt is en het zegt voor mij wel genoeg dat hij en voor de rest ook niemand protesteert. Over het penalty moment met Arias ben ik het wel eens, tegen Valencia doordeweeks kregen we nog een penalty tegen voor iets wat veel lichter was. Getafe kreeg vorige week tegen Sevilla ook 2 penalty’s voor vergelijkbare situaties.

27 april 2019 om 19:09

Al lang weer in balans? Joaquin wordt geduwd op het moment dat de voorzet wordt gegeven en heeft letterlijk geen seconde de tijd om zich te herstellen, laat staan dat hij al lang weer in balans was. Imo een overduidelijke fout, maar het maakt verder ook niet veel uit.

Sorry maar dat was toch wel echt een penalty. Dit is heel iets anders dan in andere situaties. Dit is een scoringskans, als dit op de doellijn gebeurd dan is het geen goal. Geeft de scheids dan ook geen penalty? Ongelukkig of niet, op andere plekkek is het te begrijpen, maar nu kan Vallo toch echt mogelijk scoren en de bal komt dan tegen de hand aan die em belemmerd. Oftewel gewoon een penalty, zeer vreemd dat ie niet gegeven werd.

Ik heb de eerste helft gemist maar na het zien van de 2e helft moet ik daar blij mee zijn. We hebben gelukkig de beste keeper ter wereld want anders was de 2e plek ook nog een moeilijk verhaal geworden. Valladolid verdiende natuurlijk een penalty maar na de scheidsrechters vaak tegen te hebben gehad in discutabele situaties vind ik dit niet heel erg.

Dit noem ik kampioen worden op eigen kracht.

Er is niks moois dan vandaag kampioen worden hele nacht doorfeesten en vanaf morgen focussen op Liverpool.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren