Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Atlético Madrid is een uniek gevoel, iets wat niet te beschrijven valt’

Laatste update:

Atlético Madrid kroonde zich vorig seizoen tot kampioen van Spanje, maar de keerzijde van dat succes was dat belangrijke spelers werden weggekocht. Filipe Luís, Thibaut Courtois en Diego Costa gingen naar Chelsea en ook spelers als Diego Ribas, David Villa en Javier Manquillo verlieten Vicente Calderón. Koke heeft zich echter geen moment zorgen gemaakt, zo laat hij op de website van de Europese voetbalbond UEFA weten.

/

De 22-jarige middenvelder stelt dat er voor zijn gevoel niets is veranderd: “We bereiden ons nog altijd op dezelfde manier voor op de wedstrijden en proberen te winnen. De nieuwe spelers hebben even moeten wennen, maar het teamproces blijft het belangrijkst. We blijven keihard werken op het veld en daar gaat het om. De spelers die hier niet meer zijn, zijn niet meer hier. Ik wens hen alle geluk van de wereld, maar op het veld kun je er toch niets aan veranderen.”

“Het verleden is geweest. We hebben grote successen met die jongens geboekt, maar proberen met de nieuwe spelers opnieuw successen te vergaren”, vervolgt Koke, die zelf in ieder geval niet van plan is om weg te gaan. “Atlético? Dat is een gevoel, weet je. De manier waarop mensen het hier beleven, dat maak je bij geen enkele andere club mee. Het valt gewoonweg niet te beschrijven, het is uniek.”

Beschouw jij Atlético Madrid als een kampioenskandidaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prachtig toch? Ik hoop dat er toch weer een nieuwe generatie fantastische clubspelers opstaat, met Koke, Florenzi, Marchisio, Wilshere, De Sciglio, etc etc. Het zou toch prachtig zijn moest het geld dit mooie aspect van het voetbal niet helemaal verwoesten.

26 december 2014 om 14:46

Absoluut, absoluut! Gewoon een nieuwe generatie clubspelers, daar zou ik echt van genieten! Snap best dat sommige spelers geld binnen harken, maar als je bij een topclub groot wordt, is er toch geen enkele reden om naar een andere club te gaan wanneer je er goed presteert? Als die clubs maar blijven presteren, zie ik geen reden als speler om te vertrekken.
Dont fix what isn't broke.

Wat een geweldige club is Atletico toch, hier kan je alleen maar respect voor hebben. Ze hebben zoveel spelers opgeleid die nu bij de absolute top spelen. Zelfs een paar jaar geleden toen Aguero daar nog speelde, hadden ze gewoon de EL en Super Cup gepakt.

Helaas willen spelers steeds meer, dus ze hebben nooit echt een kans gehad om hun selectie te behouden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren