Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Atlético Madrid heeft dertig miljoen euro over om Spaans international los te weken

Laatste update:

Atlético Madrid lijkt de nieuwe werkgever van Robin Le Normand te worden. Fabrizio Romano weet zondag te melden dat los Colchoneros de verdediger bijna binnen hebben. De Spaans international van Real Sociedad zou volgens Relevo zo'n dertig miljoen euro moeten kosten.

De transfer van Le Normand naar Atlético is al langere tijd op handen. De nummer vier van het afgelopen LaLiga-seizoen hoopt zich met meerdere centrumverdedigers te versterken deze zomer en de Sociedad-speler moet de eerste worden.

Le Normand en Atléti hebben reeds een akkoord bereikt over het te tekenen contract van de elfvoudig Spaans international. Alleen een eventuele stugge houding van Sociedad kan een transfer nog in de weg staan.

Relevo-journalist Matteo Moretto voegt toe dat er met de overgang waarschijnlijk een bedrag van rond de dertig miljoen euro gemoeid gaat. Le Normands contract beschikt over een afkoopsom van vijftig miljoen euro, maar Atlético denkt dus met een aanzienlijk lager bedrag een deal te kunnen beklinken.

Le Normand, die ook over de Franse nationaliteit beschikt, staat sinds de zomer van 2016 onder contract bij Sociedad. De ploeg uit San Sebastian nam hem destijds transfervrij over uit de jeugdopleiding van Stade Brest.

In Madrid lijkt Le Normand de opvolger te worden van Mario Hermoso, die over een aflopend contract beschikt. Dit gaat hij niet verlengen en als we La Gazzetta dello Sport mogen geloven, gaat Napoli profiteren van de aanstaande transfervrije status van Hermoso.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Ik weet dat hij voor Spanje speelt, maar hij is eigenlijk een Fransman.

10 juni 2024 om 08:59

Dat staat ook in het artikel

Hermoso en savic vertrekken. Giminez de belangrijke van de 3 blijft als je de berichten moet geloven. Ze zijn naast hem ook bezig met Aguard van Westham united.
Verder is de kans groot dat Oblak ook vertrekt en dat die keeper van Valencia hoog op de nominatie staat . Ben benieuwd naar het nieuwe atletico. Er moest wat gebeuren want de laatste 2 seizoenen waren ze zowel Europees als in de competitie te vaak bagger .

Ik heb deze jongen niet echt aan het werk gezien. Maar als je Spaans international bent, basisspeler bent bij een goed presterend Real Sociedad en een club van het kaliber Atletico Madrid toont belangstelling, dan zal je vast wel iets kunnen. Dan moet een bedrag van 30 voor een club als Man United of Liverpool toch ook te doen zijn?

10 juni 2024 om 01:50

Zo bijzonder is Atletico de laatste jaren niet meer. Als Simeone weg zou zijn dan vallen ze denk ik makkelijk buiten de top 4.

10 juni 2024 om 03:47

Ik ben eerder van mening dat Simeone al een tijdje onderpresteert en niet het maximale uit zijn spelersmateriaal haalt.

10 juni 2024 om 08:23

Dat dachten we ook van Wenger bij Arsenal.

10 juni 2024 om 12:03

Simeone heeft van Atleti een ploeg gemaakt die zowel van iedereen kan winnen als verliezen, echt een degelijke cl run dit seizoen en het jaar 2023 enorm sterk. Qua budget ver onder vooral Real dus zou het niet onderpresteren noemen.

Aguerd gaat een versterking zijn voor dit atletico

Vind hem een goede speler hoor. Zeer degelijk in mijn ogen.
Hermoso en Savic beiden transfervrij weg, dus het is broodnodig.

Ze hebben nu alleen nog Gimenez, Witsel en Reinildo die ook LCV kan spelen als het goed is.

Lees dat ze dus Le Normand en Aguerd willen halen. Zouden goede transfers zijn. Aguerd is ook zeer degelijk en vooral ook linksbenig, wat ideaal is.

Goede toevoeging voor Atletico Madrid en broodnodig met het vetrek van Savic en Hermoso. Daarnaast lijken ze bezig te zijn met Aguerd van West Ham. Persoonlijk lijkt me Marcos Senesi ook echt een heerlijke toevoeging voor het spel van Simeone bij Atletico. Heeft 2 sterke seizoenen achter de rug bij Bournemouth en ben er van overtuigd dat hij verdedigend als voetballend zijn steentje bij kan dragen aan Atletico Madrid en hiermee ook een stap kan zetten naar het Argentijnse elftal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren