Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Atlético maakt borst nat: ‘Hij is een van de beste rechtsbuitens’

Laatste update:

Atlético Madrid mikt op het halen van de halve finale van de Champions League en zal om dat te bereiken af moeten rekenen met Leicester City. The Foxes maken in eigen land een teleurstellend seizoen door, maar verrassen tot nu toe vriend en vijand in het miljardenbal. Filipe Luís staat woensdagavond tegenover Riyad Mahrez en weet dat hij zijn borst vast nat kan maken.

“Hij is een van de beste rechtsbuitens van dit moment, dus het gaat niet eenvoudig worden. Zeker omdat hij negentig minuten op rechts blijft, zal ik erg geconcentreerd moeten blijven om hem af te stoppen”, vertelt de Braziliaan in gesprek met de Daily Mirror. “Een van de beste spelers waar ik ooit mee samen, en tegen, heb gespeeld is Eden Hazard. Toen ik met hem samenspeelde bij Chelsea was hij briljant”

“Als hij wil, kan hij de nieuwe Hazard worden. Dus het zal een enorme uitdaging voor mij worden”, gaat Luís verder. De back ziet overigens nog meer overeenkomsten tussen Leicester en het Chelsea-elftal waar hij twee jaar geleden voor speelde: “Jamie Vardy doet me denken aan Diego Costa, hij gaat voor elke bal. Hij probeert de lange ballen in de ploeg te houden en hij probeert ook in de ruimtes tussen de linies op te duiken. Daarnaast is hij ook goed in de lucht.”

Denk jij dat Riyad Mahrez net zo goed wordt als Eden Hazard?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
11 april 2017 om 14:22

Na 3 seizoenen al helemaal klaar met Atletico?
Van mij mogen er gerust andere verrassingen komen hoor

11 april 2017 om 15:40

@marc Juventus, Het zou wel mooi zijn als jouw clubie Barcalona weet uit te schakelen. Juventus komt geloof ik bijna nooit tot te halve finale (behalve in 2015), terwijl Barcalona iedre keer steeds tot de halve finale of finale komt, dus dat zou dan de ideale verrassing zijn. Bovendien had Barcelona nooit de kwartfinale mogen halen wegens een drama optreden van die duitste scheidsrechter. Sowieso gaan Real of Bayern uitgeschakeld worden, dus dat is al heel mooi!

11 april 2017 om 16:48

Tja, ik vind het al heel knap dat Juve weer een team is dat een goede kans maakt tegen de absolute top en 2 jaar geleden de Cl finale haalde. Zo'n 11 jaar geleden zag dat er toch heel anders uit. Nu heeft Juve zich de laatste 5 jaar steevast geplaatst voor de CL en kan er weer gedroomd worden. Verder ook erg knap hoe ver Atletico elk jaar komt, dit is nu het vierde jaar dat ze weer CL spelen en ze haalde achtereenvolgens: finale-kwartfinale-finale en wie weet wordt dit ook weer een finale. Verder zullen we sowieso 1 outsider zien in de halve finale die ook nog eens prachtig voetbal speelt: Bvb/monaco.

11 april 2017 om 14:41

Het zou inderdaad super mooi zijn als Leicester doorgaat. Iedereen gunt het deze ploeg ook. Kwalitatief gezien is Atletico natuurlijk erg in het voordeel.

En Mahrez is zeker een goede rechtsbuiten met erg veel potentie. Hij moet het dan wel in de komende twee seizoenen laten zien. Dit seizoen had ik ook meer van hem verwacht, maar komt het er helaas niet altijd uit. Echter nu het team wat meer begint te draaien, begint hij ook weer wat meer op te vallen..

Mahrez is inderdaad een topper maar laat dit seizoen bar weinig zien, vorig seizoen leek hij op Robben je wist dat hij naar binnen zou trekken en schieten maar de verdedigers hadden daar toch geen antwoord op.
Hij is helaas geen schim van wat hij was, hoop niet dat het alleen bij 1 seizoen waar hij zijn kwaliteiten heeft kunnen laten kunnen zien.

11 april 2017 om 14:36

Als een team minder loopt krijg je als aanvaller ook minder ballen om iets mee te doen. Vaak krijgt hij per helft 3 bruikbare ballen, dan is het ook erg moeilijk om in de wedstrijd te geraken. Ik vrees dat dit tegen Atletico ook zo zal zijn, die gaan het balbezit claimen. Bij een team als Paris zou de ware Mahrez weer naar boven komen, ben ik heilig van overtuigd.

zsvajax,

Kun je ook voorbeelden noemen waar Atletico bevoordeeld is de afgelopen jaren waardoor zij steeds ver kwamen? Bovendien heeft Atletico nog niet vaak in de halve finale gestaan, dus hoezo is het eens wat anders wanneer zij er niet in staan? Dat je dat over Real Barca en Bayern zegt snap ik dan wel. Maar wanneer stond Atletico voor 2013 in de halve finale? Dat is iets van de afgelopen seizoenen. Daarnaast zijn ze zeker niet bevoordeeld maar hebben ze heel knap de andere topploegen uitgeschakeld. Daar moet je gewoon eerlijk over zijn. Het zijn vaker Real en Barca die voordeel hebben van de arbitrage.

Op het artikel: Leicester heeft leuk gestunt maar niet tegen Simeone en zijn mannen. Atletico zal doorgaan.

11 april 2017 om 15:47

Ik hoop echt van harte dat dit jaar slechts 1 van de grote 3 door gaat naar de halve finale. Barca had sowieso al uitgeschakeld moeten worden door Psg. Het zou mooi zijn als de halve finale bestaat uit: Bayern, Leicester, Dortmund en Juventus. Dan hebben we pas eindelijk eens een andere halve finale sinds jaren.

Ik gun het Leicester City en Dortmund het meeste om die CL te winnen, hoewel bij Leicester de kans vrij klein is. Dortmund vind ik de meest sympathieke club van Duitsland. Ze hebben namelijk een prachtig stadion en prachtige supporters. En Dortmund scout altijd super goed en geven ook nooit te veel uit aan spelers. Hun beleid is wat dat betreft ook nog eens fantastisch, dus na Leicester hoop ik van harte op CL winst van Dortmund.

11 april 2017 om 18:44

Waar heeft Zsv Ajax het over bevoordelen dan?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren