Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Atlético begaat weer misstap en beleeft slechtste start onder Simeone

Laatste update:
/

Atlético Madrid is nog niet op gang te krijgen. Zes dagen na de remise tegen Alavés in eigen huis (1-1) slaagde de ploeg van Diego Simeone er ook niet in om te winnen van een andere promovendus, Leganés. De streekgenoot slaagde erin om de nummer drie van afgelopen seizoen op een doelpuntloos gelijkspel te houden: 0-0.

Het spelbeeld in het Estadio Municipal de Butarque had veel weg van een week geleden, toen Atlético liefst 27 pogingen nodig had om uiteindelijk vanaf elf meter te scoren. Hoe het team van Simeone het ook zaterdagavond probeerde, de verdediging van Leganés stond als een huis en het defensieve plan van Asier Garitano sorteerde effect.

Atlético heeft zodoende na twee speeldagen slechts twee punten en dat betekent de slechtste seizoenstart sinds de aanstelling van Simeone, in december 2011. Leganés overnacht op een derde plaats in LaLiga. De nieuwkomer boekte op de eerste speeldag namelijk een verrassende 0-1 overwinning bij Celta de Vigo.

Denk jij dat de chemie tussen Diego Simeone en Atlético Madrid is uitgewerkt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Atletico heeft 2 punten en aub, niet zo snel conclusies trekken, atletico zal er gewoon weer staan met simeone, misschien winneb ze niets maar ze zullen het barca en real sowieso moeilijk maken zoals ze al jaren doen

Atletico was beter maar heeft nauwelijks fatsoenlijke kansen gecreeerd.
Het lijkt erop dat atletico net als vorig seizoen moeite heeft met scoren en verdedigend ijzersterk staat.

28 augustus 2016 om 00:46

maar als de tegenstander met jan en alleman verdedigt, kun je weinig creëren. ik snap alleen niet waarom carrasco nooit begint. hij zorgt vaak voor veel dreiging.

28 augustus 2016 om 17:02

Omdat hij rent als een blind paard en nauwelijks het overzicht bewaard

Hopelijk treft PSV ze in deze vorm

28 augustus 2016 om 02:28

Inderdaad daarop hopen. Atletico is een sterke ploeg die er altijd vol ingaat. Ik ben er bang voor dat PSV Atletico weer in goede doen gaat tegenkomen.

28 augustus 2016 om 04:48

Twee keer gelijkspel zou ik zo weer voor tekenen.

Toch wel een bagger begin van Atletico zeg, Eerst Alaves en nu Leganes. Maar vaak zijn dat juist ook lastige wedstrijden, Maar met Real en Barca is zo beginnen niet lekker

Deze vorm nog even 2 weken volhouden en PSV maakt een goede kans om in eigen huis te winnen van Atletico. Atletico speelt nog maar 1 wedstrijd voor dat duel met Psv. Dat is op 10 september uit tegen Celta, nog helemaal geen zekerheidje. De kans is dus echt zeer aanwezig dat Atletico niet goed is ingespeeld als het op bezoek moet in het dan (hopelijk) regenachtige Eindhoven.

28 augustus 2016 om 10:39

Regen zou denk ik eerder in het voordeel van Atletico zijn. Wat is voor Godin, Jimenez en co lekkerder dan duelleren, ballen veroveren en slidings maken op een lekker nat veld? Maar ik help het je hopen

Lastig voor Atleti. Real namelijk geen puntverlies en denk dat Barca ook niks verkeerds gaat doen tegen Athletic. Ik denk dat Atleti er wel bovenopkomt, maar dit waren toch wel twee promovendi en de moeilijke wedstrijden komen er nog aan. Ze komen er bovenop en zullen het Barca en Real dit jaar zeker weer moeilijk maken.

De lat ligt hoger voor Atletico. Nu moeten ze het ook oppakken tegen versterkte verdedigingen en zelf het spel maken is voor het team van Simeone een pak lastiger dan spelen vanuit de omschakeling.

Op een manier zijn wedstrijden tegen Real en Barca voor hen makkelijker want dan kunnen ze wel met hun geprefereerd spelletje uitpakken.

Gameiro is geen Diego Costa of Falcao.... en valt me op dat Atletico pas veel dreigender begint te spelen als Carrasco mag invallen, die krijgt dan ook steeds dadelijk de bal van heel wat teammaats ipv dat die een pas op Gameiro sturen, zelfs wanneer Carrasco in een mindere positie staat. Denk dat Atletico met Gameiro na Jackson weer "misgeschoten" heeft na een extreem lange rij van superspitsen die ze wisten te halen. Die ene bal die Gameiro vanop rechts zwaar voorlangs schiet mocht op zn minst wel binnen het kader zijn.. Atletico als ploeg kan nog wel steeds met succes hetzelfde "defensief" spelletje spelen tegen Barca en Real maar als ze zelf een verdediging moeten ontwrichten komen ze voorlopig nog in de problemen met Gameiro als breekijzer. Simeone was ook minder actief aan de zijlijn dan vroeger, vraag me af of die zijn zin wel heeft gekregen van het bestuur aangaande de nieuwe spits maar Carrasco gaat binnenkort wel in de basis staan denk ik

28 augustus 2016 om 10:57

Is een beetje snel oordelen. Gameiro speelde vorige week een redelijk goede wedstrijd en deze week idd wat minder. Dit zijn voor spitsen als Gameiro ook enorm lastige wedstrijden. Je wordt constant door 3 man gedekt.

Ik verwacht dat de titel nu al zo goed als onhaalbaar is met de dominantie van Barca en Real, maar atletico gaat hier zeker bovenop komen

28 augustus 2016 om 12:01

Haha gameiro speelde dramatisch vorige week, hij had op een hattrick moeten staan na die wedstrijd. Hij had 3 intikkers die wedstrijd, allemaal gemist.... Gameiro speelt nu al 2 wedstrijden dramatisch. We hadden gewoon een kwaliteit spits naast griezmann nodig

Wel een beetje schandalig voor een finalist van de toernooi in club verband
Om van 2 teams die net weer laliga spelen niet meer dan een punt te halen eerste wedstrijd was et meer bad luck maar de 2de hebben ze lekker ook die anti voetbal systeem tegen ze gekregen heb dat ze erg gehaten van morinho en atletico hoop dat ze dit jaar 6 de worden

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren