Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Atlético Madrid speelt belabberd en komt niet langs zegeloze hekkensluiter

Laatste update:

Atlético Madrid is er niet in geslaagd te winnen van hekkensluiter Almería. De ploeg van trainer Diego Simeone speelde een teleurstellende wedstrijd en kwam niet verder dan een 2-2 gelijkspel. Luka Romero was de grote man bij Almería, door tweemaal, waaronder schitterend met buitenkant voet, raak te schieten. Atlético staat vierde en moet afwachten op nummer vijf Athletic Club erin slaagt in punten gelijk komen. Almería, dat dit seizoen nog niet won, staat na zijn negende gelijkspel op negen punten.

Aan de kant van Atlético kreeg Memphis Depay een basisplaats. Hij vormde het spitsenkoppel met Ángel Correa. Antoine Griezmann moest verstek laten gaan wegens een enkelblessure.

Almería speelde zeer behoorlijk, kwam enkele malen gevaarlijk voor het doel van Atlético en wist na een klein half uur spelen gelijk te maken. AC Milan-huurling Romero legde aan en schoot met links fraai raak in de verre hoek achter de kansloze Jan Oblak: 1-1. Vrijwel direct daarna kreeg Memphis een schietkans, maar de spits zag zijn poging vanaf een meter of achttien ternauwernood onschadelijk gemaakt worden door een verdediger van de thuisploeg.

Atlético trok na de gelijkmaker ten aanval, al wist het niet gek veel te creëren. Memphis claimde een strafschop nadat hij wat aan zijn shirt werd getrokken door Edgar González, maar genoeg voor een elfmetertrap was het niet. Memphis werd gezocht, maar een ultieme kans kwam daar niet uit voort.

Ook vlak na rust stond Memphis in de schijnwerpers. De spits claimde een vrije trap op een meter of achttien van het doel en schoot die een halve meter over. Toch leek het nog goed te komen voor Atlético, dat de voorsprong pakte via Rodrigo De Paul. De Argentijn zag zijn inzet met het nodige geluk, via het been van Aleksandar Radovanovic, in de verre hoek ploffen: 1-2.

Rodrigo Riquelme dacht daarna ook even het geluk aan zijn zijde te hebben. Zijn schot werd aangeraakt door een speler van de thuisploeg, waarna de bal op de bovenkant van de lat belandde. Aan de andere kant was het vervolgens raak voor Almería en weer was Romero de grote man. De Argentijn zette een één-tweetje op met Jonathan Viera en rondde schitterend af met buitenkant voet: 2-2.

Atlético speelde matig, al had het in blessuretijd kunnen en misschien wel moeten winnen. De voor Memphis ingevallen Álvaro Morata kreeg van dichtbij een enorme kans, maar liet die onbenut door ongecontroleerd over te schieten. De laatste kans was voor Gonzalo Melero, die die de bal in de handen van Oblak schoof en daarmee naliet om Almería zijn eerste zege van het seizoen te bezorgen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die Luka Romero is echt een heel leuk spelertje! Zowel die eerste als tweede goal waren absolute klasse. De 2e was persoonlijk mijn favoriet, zo snel uitgehaald met buitenkant links in de kruising. Heel erg knap.

Die misser van Morata in minuut 95 is weer typisch Morata.. mijn hemel.

Depay Depay Depay , voor je carriere maak een andere keuze het is leuk reserve spits bij atletico maar in deze vorm en de vorm van je concurrenten plus hun speelminuten had ik je thuis gelaten. ga naar een subtopper of terug naar de eredivisie top dit is pijnlijk

25 februari 2024 om 09:04

Niet zo overdrijven.
Komt terug van een tijd vol met blessures.
In de wedstrijden waar hij is ingevallen was hij vaker belangrijk dan ontzichtbaar.
De reactie dit is pijnlijk is zwaar overdreven.
Hij is zeker noet op top niveau, maar wij Nederlanders houden er van om onze jongens kritisch en vaker negatief dan positief aan te spreken.

25 februari 2024 om 10:34

Memphis is inmiddels alweer 30, op dit punt in zijn carriere is het ofwel eerste spits zijn bij een club als Ajax, PSV, Lyon, Fiorentina of Betis, ofwel reserve spits zijn bij een Atletico of Barcelona, ofwel afbouwen in Turkije, de MLS of S-A. Het is niet alsof hij hierna nog een stap omhoog gaat maken. Bij Atletico speel je tenminste nog Champions League en in de top van La Liga, en hij krijgt aardig wat speeltijd als Griezmann en Morata geblesseerd zijn (zoals nu). Niks mis mee.

25 februari 2024 om 10:35

Wat een onzin.. Memphis is elke 100 minuten betrokken bij een doelpunt welke andere aanvaller in Nederland haalt dat die niet in de Eredivisie speelt?

25 februari 2024 om 11:38

Memphis is 4e spits in de rangorde ondertussen bij Atleti

25 februari 2024 om 13:20

Dat klinkt dramatischer dan het is, Atletico speelt doorgaans met twee spitsen (Griezmann en Morata), Memphis en Correa zijn de twee reserves.

26 februari 2024 om 01:01

Het is nog dramatischer dan dat, Llorente gaat zeker vaker spits spelen omdat hij iets brengt wat niemand anders kan. Grizou start fit in principe altijd, dus daarnaast moet Memphis concurreren met 3 anderen…

Tja Atletico is dit seizoen ook gewoon niks. Kunnen nooit consistent presteren en staan al 1-0 achter tegen zowel Inter in de CL als Bilbao in de Copa. Als ze die return weer verliezen gaat hun seizoen als een nachtkaars uit. Lijkt ook alleen of ze de volle motivatie hebben als ze tegen Real spelen haha

24 februari 2024 om 23:50

Atletico uit is ook echt behoorlijk wat minder gevaarlijk dan in het eigen Wanda Metropolitano. Ik acht het ook vrijwel onmogelijk voor hun om terug te komen uit bij Bilbao, die zijn ongeslagen in San Mamés dit seizoen.

Champions league tegen Inter zie ik ook niet heel hoopvol tegemoet voor Atletico. Inter is echt heel erg stabiel en scoren vrijwel altijd. Ik zie Atletico er niet zo snel 2 inschieten tegen Inter, maargoed thuis stijgt Atletico soms boven zichzelf uit. Dan moeten ze hopen op zo’n avond.

1e klas chokers, ik ga het een schande vinden als Inter zich door dit team hier laat uitschakelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren