Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Aston Villa wil probleem Van Gaal oplossen: 'Ik ga het zeker proberen'

Laatste update:

De kans dat Tom Cleverley als speler van Manchester United terugkeert naar Old Trafford, is niet groot. De middenvelder komt niet in de plannen van Louis van Gaal voor en speelt dit seizoen op huurbasis voor Aston Villa, dat in januari de mogelijkheid heeft om Cleverley voor zo'n tien miljoen euro te kopen. De club van Ron Vlaar en Leandro Bacuna wil de optie tot koop graag lichten.

/

De 25-jarige Cleverley is basisspeler in het elftal van Paul Lambert. "We hebben een optie om hem in januari te kopen en ik ga zeker proberen om hem hier te houden", zegt de manager van Villa. "We moeten kijken of het financieel haalbaar is. Ik heb al gesproken met onze algemeen directeur Tom Fox en als er iets betaalbaars voorbij komt wat goed voor de club is, dan zal hij vast handelen."

Lambert zal binnenkort ook met Cleverley gaan praten over de plannen van de middenvelder zelf: "Ik heb eigenlijk nog nooit zo'n gesprek met hem gehad", geeft de coach toe. "Hij is immers nog een speler van Manchester United. Ik heb in ieder geval dit seizoen de beschikking over hem en ik ben ervan overtuigd dat hij hier gelukkig is. Hij verzet erg veel werk voor het team en dat zie je niet altijd bij spelers die gehuurd worden."

Tom Cleverley hoort bij een grotere club dan Aston Villa te spelen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik hoop dat we hem terug halen en fletcher weg doen. Want met vertrouwen en een goede medespeler naast hem is het een zeer bruikbare speler. Want onder ferguson deed hij het heel goed

25 december 2014 om 23:22

?? Cleverley is totaal overbodig, ook als Fletcher weg is. Je hebt nog Herrera die op de bank zit. Als iedereen fit is en we 4-4-2 spelen zit Mata ook op de bank. Die 2 schat ik hoger in dan Cleverley

25 december 2014 om 23:35

Sorry, maar Mata en Cleverly vergelijken is nogal zinloos. Totaal verschillende spelers. Blind, Herrera en Carick zijn beter vergelijkingsmateriaal. En allen een stuk beter imo.

25 december 2014 om 23:52

Dat deed ik alleen omdat Blind/carrick sowieso een basispek hebben. Qua positie zijn zij natuurlijk vergelijkbaarder. Met een 4-4-2 opstelling heb je op het middenveld Di Maria, Rooney en een controleur(carrick of Blind) dus dan heb je nog 1 plek over. En die kan je aan Herrera, Mata, Fellaini, Januzaj geven. Dus dan is er sowieso geen plek voor Cleverley. Ook heeft Manchester United al laten weten dat ze Cleverely's contract die in 2015 afloopt niet gaan verlengen, een terugker is eigenlijk al uitgesloten.

Off topic: hoe doet bacuna het bij aston villa hoor latse tijd weinig over hem

25 december 2014 om 23:27

Weinig basis plaatsen dit seizoen. Vorig jaar bijna alles en nu bijna niks. Ik weet niet waarom.

25 december 2014 om 23:31

Ik weet waarom, Delph is de naam!

25 december 2014 om 23:40

Speelde Bacuna vorig seizoen niet voornamelijk als rechtsback? Delph is een middenvelder.

26 december 2014 om 00:29

Rechtsback inderdaad! Toch niet zijn positie. Speelde degelijk je hoorde hem vaak als hij een prachtige vrije trap binnen schoot

Laat hem daar maar mooi blijven, voegt niks toe aan ManUtd

26 december 2014 om 00:53

Plus voor Aston Villa een geweldige speler!
win-win dus

Ruildeal met Vlaar? United heeft z'n verdediger en is van cleverly af

We willen je niet meer, maar je moet nog wel even 10 miljoen kosten. Veel meer absurd moet het niet worden.

26 december 2014 om 07:58

En z'n contract loopt af in 2015, heel vaag allemaal.

26 december 2014 om 08:10

Oh god, echt? Dan zal die 10 miljoen wel gazettenpraat zijn.

26 december 2014 om 12:28

Ik zie villa hem zo overnemen hoor. Doet het echt goed en zolang united gewoon aan die vraagprijs vast blijft houden. Al is 10 miljoen wel echt veel, minimaal 8 zie ik ze wel geven

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren