Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Assistent van Fortuna reageert stomverbaasd op vraag van Hélène Hendriks

Laatste update:

Javier Chocarro, die zondagmiddag de pers te woord stond bij afwezigheid van hoofdtrainer Júlio Velázquez bij Fortuna Sittard, bezweert dat hij tijdens de wedstrijd tegen Feyenoord (2-4 nederlaag) geen contact heeft gehad met de geschorste coach. Op beelden leek het alsof de staf van Fortuna constant met Velázquez belde, maar op vragen van ESPN-verslaggeefster Hélène Hendriks ontkende Chocarro dat.

Tijdens de tweede helft werd de bank van Fortuna gefilmd en was te zien dat twee stafleden met oordopjes in zaten en een telefoon in de handen hadden. Dat is in strijd met de regels, die zeggen dat een hoofdtrainer niet in contact mag staan met zijn staf tijdens een wedstrijd waarvoor hij geschorst is. Volgens Chocarro, die performance coach is in Sittard en bij afwezigheid van Velázquez met de pers sprak, brak Fortuna geen regels. "Sorry, wat bedoel je?", zo reageerde de Spanjaard op de vraag van Hendriks wat hij over de telefoon allemaal had besproken met Velázquez.

"Nee, nee, ik heb niet met Julio gesproken", legde Chocarro uit toen hij begreep wat Hendriks bedoelde. "We hebben altijd contact met onze analisten op de tribunes, dus daar heb ik mee gesproken. Daar hebben we ook een iPad voor. Je zult zien dat als je onze laatste wedstrijden terugkijkt, wij altijd mensen op de bank hebben die aan het bellen zijn." Het zou kunnen dat de KNVB nog een onderzoek gaat instellen naar het incident.

Zonder Velázquez slaagde Fortuna er niet om het Feyenoord lastig te maken. De Rotterdammers leidden na de eerste helft al met 0-3 dankzij een eigen goal van Ximo Navarro, een rake kanonskogel van Mats Wieffer en een uitgepakt cadeautje voor Santiago Giménez. Uiteindelijk eindigde de ontmoeting in Sittard in 2-4, omdat de Limburgers in de tweede helft via Deroy Duarte en Dimitris Siovas nog iets terug konden doen. De vierde goal voor de formatie van Arne Slot kwam op naam van Igor Paixão.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Je zag aan zn lichaamshouding en gezicht dat hij stond te liegen.

26 februari 2023 om 15:29

Aaaah ik zie al dat jij een echte deskundige bent he! Jij weet wie liegt en wie de waarheid spreekt!!! Dank voor de geweldige analyse

26 februari 2023 om 15:59

Het raakt je wel hè? Waar maak je je druk om….

27 februari 2023 om 00:18

Ooit het boek Telling Lies van Paul Ekman gelezen?

27 februari 2023 om 04:46

Dat zag iedereen wel ja. Maar het is makkelijk na te gaan...gewoon de gegevens op vragen. Ik snap niet dat ze niet in hebben gegrepen op het moment zelf.

Nog langer schorsen hoeft niet, welke trainer er ook staat, ze zijn daar allemaal even gek. Wat een gedrag joh. De hoofdtrainer geschorst, denk je dat het wellicht rustiger is, staan er 2 andere gek te doen.

Je ziet bij Ajax ook altijd Reiziger zitten met een oortje in en een iPad erbij. Verbaast me dus helemaal niets.

26 februari 2023 om 15:32

Ziet er altijd lachwekkend uit. Zo een wedstrijd wordt helemaal kapot geanalyseerd door dat soort fratsen. Ga gewoon lekker voetballen i.p.v. dat soort onzin

26 februari 2023 om 16:28

Wel bijzonder dat reiziger tijdens iedere wedstrijd met de trainer van fortuna belt.

Stel clowns daar op de bank bij Fortuna, alsof ze denken dat het een halve finale van de CL is. Ook net zo gek als die hoofdtrainer zelf, hoe kun je als clubje je ziel zo verkopen.

26 februari 2023 om 15:31

Het is professioneel voetbal? Wat een achterlijke opmerking hahaha.

Ach wat maakt het uit? Dat gebeurd altijd en overal als een trainer op de tribune zit. Alsof dat nu ineens iets nieuws is?! Ja, voor mensen die sinds dit seizoen wedstrijden kijken misschien.

Vind het vooral ook een kolderieke regel dat je, met de huidige technologie, gaat vertellen dat je geen contact mag hebben met een trainer. Wat een onzin.

Deze club maakt zich met de week meer belachelijk. Genieten om zo te zien, ik kan er om blijven lachen!

Let op mijn woorden...binnenkort gebruiken ze de tamtam. Of gaat alles via telepathie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren