Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AS Roma bevestigt slecht voorgevoel: horrorblessure voor Iturbe

Laatste update:

AS Roma liet zaterdag punten liggen tegen laagvlieger Empoli (1-1), maar dat was niet het meest vervelende voor de hoofdstedelingen. Juan Manuel Iturbe viel uit met een op het oog zware blessure en een dag later worden de negatieve voorgevoelens bevestigt. Iturbe liep zwaar knie- en enkelletsel op, mist de rest van het seizoen en mogelijk ook de start van komend seizoen.

/

De 21-jarige Iturbe kwam in het duel met Empoli op een vervelende manier terecht, zijn been kwam op een vreemde manier terecht onder zijn lichaam. AS Roma meldt zondag dat Iturbe schade heeft opgelopen aan zowel knie- als enkelbanden. De rest van het seizoen is hij in ieder geval niet meer inzetbaar.

Het is het tweede slechte blessurenieuws voor AS Roma in een aantal dagen tijd. Eerder werd al duidelijk dat Kevin Strootman een terugslag heeft gehad in zijn knieblessure. Strootman was net weer fit, maar is ook weer geruime tijd uitgeschakeld. Hoe lang Strootman precies niet inzetbaar is, is nog niet duidelijk.

Is de komst van Seydou Doumbia voldoende om het gemis van Juan Iturbe op te vangen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Ai hele erge blesure sterkte iturbe!

Pff was hij ook niet net terug van een blessure joh

AS Roma heeft wel echt pech afgelopen tijd.. Dan gun je echt niet. Hoop dat ze snel in vorm komen om ook voor Italie in de EL punten te pakken.

Ljalic Totti Florenzi doumbia en binnen een paar weken ook nog Gervinho. Dat zijn genoeg opties om deze blessure op te vangen. spijtig voor Iturbe wel, hij was de laatste tijd in betere doen.

1 februari 2015 om 15:52

4 spelers voor 3 posities is toch niet zo'n heel grote luxe. Op deze manier is Roma volledig kansloos voor de titel, het leek zo al moeilijk.

1 februari 2015 om 16:03

Dacht jij dan dat ze uberhaupt een kans maakten op de titel? Vanaf de eerste speeldag heeft Juventus op kop gestaan. Roma begon sterk aan het seizoen maar kon zelfs dan niet voorbij Juventus en sinds Bayern heb ik hun al volledig afgeschreven voor de titel. ik gun Totti wel een prijs, de Europa League ligt nog voor het oprapen maar de titel is van ons.

Edit: lees net dat Salah waarschijnelijk op huurbasis naar Roma gaat, dat zijn dan 5 opties, 6 als gervinho terug is, dat lijkt me genoeg.

1 februari 2015 om 16:28

Ik ging er ook vanaf de eerste speeldag vanuit dat juve kampioen ging worden, maar ik dacht wel dat het vrij spannend zou zijn, zeker na de onderlinge wedstrijd. Maar nu is de spanning voor mij wel verdwenen al speelt juve voorlopig zwak tegen Udinese.

Aah dan gaat Salah naar roma ipv fiorentina. Goede deal dan van Roma. Ik lees dat De ceglie, Matri en Sturaro naar juve gaan?? Vreemde aankopen, zullen wel niet veel minuten maken zeker?

Pff lelijke blessure, wens Iturbe beterschap en hoop dat we 'm volgend seizoen weer in actie zien. Voor Roma ook erg klote natuurlijk, die jongen is met een flink prijskaartje overgekomen.

Horrorblessure? Overdrijven is ook een vak zeg.

1 februari 2015 om 14:13

Lazylen, wat weet jij ervan??? Ben profvoetballer geweest en hen net dezelfde blessure gehad en ik kan beamen dat dit inderdaad een horrorblessure is...beetje respect aub

1 februari 2015 om 14:30

Prof? Voor welke clubs dan.

1 februari 2015 om 15:35

Cava is so funny. Als jij je afvraagt wat lazylen ervan weet, vraag ik me af wat jij ervan weet. Hoe weet jij nou dat je precies dezelfde blessure hebt gehad...

Ga nu maar je jeugdpuistjes uitknijpen ipv een stoer verhaal hier ophangen. Profvoetballer....:'

1 februari 2015 om 14:42

De rest van het seizoen en waarschijnlijk ook begin van het volgende seizoen missen. Hoe noem jij dit dan, Disney blessure?

2 februari 2015 om 08:44

Een horrorblessure noem ik een blessure a la Aaron Ramsey van een flinke tijd terug. Of een blessure zoals Djibril Cisse had. Dat zijn horrorblessures. Dit is simpelweg ongelukkig.

2 februari 2015 om 16:32

Het ziet er natuurlijk veel erger uit en in sommige gevallen is de nasleep inderdaad een nachtmerrie.

Toch zijn gewrichten minstens zo erg en vooral door zo een nasleep. Dit is een opeenstapeling en net zo erg hoor. Een jaap in je been kan op voorhand ook verschrikkelijk eruitzien en vooralsnog meevallen.

1 februari 2015 om 15:25

Knie- en enkelband blessures zijn twee van de meest vervelende blessures die je kan krijgen. Het is al erg als je 1 van beiden hebt, dus als je schade aan allebei hebt opgelopen kan je wel degelijk spreken van een horrorblessure

Word voor roma alleen maar lastiger op deze manier om nog voor de titel te gaan

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren