Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AS Monaco levert krachttoer en wist doelpunten van Ajax-cultheld uit

Laatste update:

AS Monaco heeft op de valreep puntverlies afgewend tegen Troyes. De regerend kampioen van de Ligue 1 wiste zaterdagavond een 0-2 achterstand uit: 3-2. Voormalig Ajax-cultheld Hyun-Jun Suk verzorgde beide treffers voor de nummer zeventien van de competitie, waarna Monaco het duel in de slotfase kantelde. De ploeg van Leonardo Jardim neemt de tweede plek in en heeft een achterstand van negen punten op koploper Paris Saint-Germain.

Het werd een eerste helft wedstrijd voor Monaco. Keita Baldé Diao trof weliswaar de paal, maar verder liet het veldspel van de thuisploeg te wensen over. Er zat weinig dynamiek of creativiteit in het voetbal en de uitgespeelde kansen waren schaars. Het enige doelpunt van de eerste helft kwam dus op naam van Suk, hoewel Saif-Eddine Khaoui het meeste werk deed. De Tunesiër drong vanaf rechts het strafschopgebied binnen en zag zijn indraaiende schot gekeerd worden door doelman Danijel Subasic, waarna Suk op de juist plek stond op de rebound binnen te werken. Het was alweer de vierde treffer voor de Zuid-Koreaan in zijn laatste zes wedstrijden.

Het duurde niet lang voordat nummer vijf zou volgen voor Suk. In de tweede helft sprintte Suk richting Subasic, die het leer vervolgens tegen hem aan schoot. Suk kreeg de bal op de arm, mocht desondanks verder en rondde af in een leeg doel. Toch kwam Monaco terug in de wedstrijd. Twintig minuten voor tijd werkte Mathieu Deplagne de bal met de borst achter zijn doelman, nadat Thomas Lemar een voorzet wilde geven. Het geloof keerde terug bij Monaco en het werd zelfs 2-2, door invaller Guido Carrillo. Diezelfde Carrillo bracht het thuispubliek in extase door ook de 3-2 voor zijn rekening te nemen.

Eindigt AS Monaco bij de bovenste twee in Frankrijk?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een verval heeft Monaco zeg. ze moeten echt wat fatsoenlijke aankopen gaan doen en dat kan zeker met het geld van onder andere Mbappe. 3-2 op het nippertje winnen is toch een groot verschil ten opzichte aan vorig jaar.

9 december 2017 om 22:15

Goeie aankopen zoals elk jaar maar het werkt gewoon op dit moment nog niet, dat moet ook kunnen want het gaat al 3 jaar heerlijk daar. Al deze aankopen hebben en groot potentieel, daarnaast hebben ze nog steeds sterkhouders die om een of andere reden het ook niet helemaal kunnen dragen. Denk dat ze het toch weer gaan omdraaien en het dus weer oppakken. Einde van het seizoen weer cashen en half(opnieuw) beginnen 😄.

9 december 2017 om 22:18

Nou, ik vind de aankopen kwalitatief toch matig hoor. Gewoon sup top materiaal zonder al te groot potentieel. Lemar is natuurlijk absolute top maar hij kan het natuurlijk niet alleen gaan dragen.

10 december 2017 om 00:18

Keita Balde zonder potentieel? Sorry, maar dit is echt een gevalletje nooit een club volgen maar wel een mening klaar hebben

9 december 2017 om 22:31

Geld van Mbappe krijgen ze volgend jaar pas, hij is officieel nu nog verhuurd. En waarschijnlijk zal dat geld ook niet in 1x worden betaald.

9 december 2017 om 22:35

Klopt inderdaad, maar er zijn meer jongens verkocht dus geld zullen ze nu vast wel zat hebben.

10 december 2017 om 08:08

Geen verval, vorig jaar was een uitschieter

Welke topper wil nou voor Monaco spelen...
Als er ergens geen sfeer is dan is het daar wel.
Voor een handjevol toeschouwers spelen wil toch niemand.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren