Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AS Monaco dankt Lemar en Diakhaby voor zwaarbevochten zege in Nice

Laatste update:

AS Monaco heeft zich dinsdagavond voor de halve finale van de Coupe de la Ligue weten te plaatsen. De regerend Frans landskampioen had het niet makkelijk op bezoek bij OGC Nice, dat het grootste deel van de wedstrijd de bovenliggende partij was, maar dit niet op het scorebord tot uiting wist te brengen. Thomas Lemar en Adama Diakhaby waren uiteindelijk de doelpuntenmakers bij de 1-2 overwinning.

Monaco had niet lang nodig om de score te openen, aangezien de bal al na drie minuten achter Walter Benítez lag. Keita Baldé Diao gaf de bal vanaf links voor en Lemar stond op de goede plek om binnen te koppen. De door Liverpool en Arsenal begeerde Fransman dacht nog geen tien minuten later ook de 0-2 te maken, maar Lemar werd teruggefloten wegens buitenspel. Alassane Pléa had even later wel meer geluk, ontsnapte aan de aandacht van de verdediging en maakte gelijk. Nice had daarna ruimschoots het meeste balbezit, maar zocht toch met een achterstand de kleedkamer op.

Keita Baldé nam een kleine tien minuten voor rust opnieuw de rol van aangever op zich en ditmaal was het Diakhaby die raak kon schieten. In de tweede helft bleef het overwicht voor les Aiglons, maar de thuisploeg slaagde er niet in de stand gelijk te trekken. Pierre Lees-Melou was een aantal keer dichtbij en ook Patrick Burner liet zich gevaarlijk voor het doel van Diego Benaglio zien. Doordat de Zwitser goed ingreep, hield Monaco echter stand.

Vind jij dat AS Monaco het verdiende om te winnen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lemar. Toch genieten met hem. Ben benieuwd wie er met hem vandoor gaat. Liverpool of arsenal. Arsenal zou hem denk ik harder kunnen gebruiken als alexis en Oziël weg zijn. Maar hoop toch dat liverpool hem neemt

9 januari 2018 om 23:21

Liverpool kan hem net zo hard gebruiken als Arsenal.
Liverpool mist ook couthino en straks ook Can.
Ik hoop ook dat hij voor Liverpool kiest want verwacht dat hij daar veel meer tot zijn recht komt.

9 januari 2018 om 23:27

Met welke speler kun je m vergelijken? Ik ken hem niet goed omdat ik Monaco eigenlijk nooit zie spelen.

9 januari 2018 om 23:50

Siskejari lemar is een creatieve speler die goede dribbel en schot heeft. Kan spelers goed voor goal zetten en kan zelf ook doelpuntje mee pikken daarom zou het een goede vervanger worden van coutinho. Lijken qua spel beetje op elkaar vind ik. Tuurlijk is couthino wel wat beter

10 januari 2018 om 00:07

Ok dank je wel barcalover123.
Kan Liverpool dus ook beter gebruiken dan een Mahrez.
Is belangrijk dat er echt een kwaliteit speler bijkomt voor coutinho. Anders blijf je als liverpool telkens rond die plekken 5 t/m 10 spelen. Kun je een Dijks wel kopen maar schiet je niets mee op.

10 januari 2018 om 02:21

Het is belangrijk dat er een spits komt die zich verder ontwikkeld en past binnen het team zoals Coutinho indertijd.
Van Dijk is een top aankoop die elk team zondermeer naar een hoger level stuwt, van Dijk is een multi-functionele speler met veel talenten ook als aanjager en druk uitoefenen van achteruit een onmisbare kracht, node gemist bij Oranje vanwege blessures.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren