Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AS Monaco betaalt drieënhalf miljoen voor Frans jeugdinternational

Laatste update:

AS Monaco heeft zich versterkt met Farès Bahlouli. De twintigjarige aanvallende middenvelder komt voor drieënhalf miljoen euro over van Olympique Lyon en heeft een contract voor vijf seizoenen getekend in Stade Louis II.

/

Lyon krijgt bij een latere transfer overigens ook nog twintig procent van de verkoopsom. Bahlouli speelde sinds zijn negende bij les Gones en maakte in mei 2013 zijn debuut in het eerste elftal. De international van Frankrijk Onder-20 hoopt bij Monaco meer speelminuten te kunnen maken.

“Ik ben trots dat ik naar Monaco ga. Deze club bouwt aan een geweldig project en vertrouwt op de jeugd. Ik kan niet wachten om mijn medespelers te ontmoeten”, zegt Bahlouli. “Farès krijgt hier de kans om zijn talenten te ontplooien. We hopen dat hij zich onder de vleugels van Leonardo Jardim kan ontwikkelen”, reageert directeur Vadim Vasilyev.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En over twee jaar is hij publiekslieveling bij Psv.

30 juni 2015 om 19:50

Dan mogen we wel heel blij zijn .. een talentje dit.

30 juni 2015 om 20:09

Hahaha, dacht er ook gelijk aan inderdaad.

30 juni 2015 om 20:57

Zou mooi zijn.

Goeie zet van Monaco. Laatste tijd kopen ze alleen maar talenten. Maar wel degene die de oudere kunnen opvangen!

30 juni 2015 om 20:01

@ Milanagezero,

Het valt mij ook op dat AS Monaco echt vooral jonge spelers koopt en niet echt de portemonnee trekt voor absolute sterspelers. Toen ze werden overgenomen door die rijke Rus, had ik dat wel verwacht en hij haalde ook meteen nadat Monaco was gepromoveerd Radamel Falcao (52 miljoen), James Rodriguez (40 miljoen), Geoffrey Kondogbia (18 miljoen) en João Moutinho (30 miljoen) voor veel geld naar Monaco, maar daarna is het qua aankopen en transferbedragen heel erg rustig gebleven rondom Monaco.

Ze voeren prima beleid, door jonge talenten aan te trekken en die vervolgens weer voor veel geld door te verkopen en Monaco presteert zelf in de competitie en Europees verband prima. Kondogbia en James zijn zelfs nog met winst doorverkocht door Monaco, want ze kregen 70 miljoen voor James (gekocht voor 40) en 27 miljoen voor Kondogbia (gekocht voor 18 miljoen).

Moutinho speelt nu nog voor Monaco en op Falcao zullen ze waarschijnlijk geen winst maken, maar ze zullen er waarschijnlijk wel 'n aardig bedrag voor krijgen.

Monaco heeft ook gewoon meerdere jonge talenten rondlopen, zoals Fabinho, Layvin Kurzawa (zelf opgeleid), Bernardo, Yannick Ferreira Carrasco (zelf opgeleid), Anthony Martial en dus deze Farès Bahlouli.

Ik sluit niet uit dat deze Bahlouli ook een speler zal worden die Monaco met veel winst door zal verkopen. Leonardo Jardim geeft al die talenten wel kansen, Monaco is een prima club voor talenten en ze spelen ook nog eens in een prima competitie om talenten beter te maken.

Subašic
Fabinho
A.Touré
Abdennour
Kurzawa
Toulalan
Moutinho
Bernardo
Bahlouli
F.Carrasco
Martial
30 juni 2015 om 20:07

Ze hebben inderdaad een hele goede beleid. En ze strooien niet zomaar met geld. De enige flop was Falcao maar ook niet zo'n erge flop, omdat ze toch een aardige bedrag hebben gewonnen van zijn leenbeurt. Ik had nog laatst gelezen dat ze zelfs forse winst hebben gemaakt na de overname.

30 juni 2015 om 21:48

Ook Ocampos toch? Of is hij na de verhuur aan Olympique Marseille, ook gekocht door "OM" ?

30 juni 2015 om 22:28

@ Kingbony,

Zojuist is bekend geworden dat Olympique Marselle Lucas Ocampos definitief heeft overgenomen van AS Monaco: http://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=249368

30 juni 2015 om 23:59

De eigenaar van de club is een tijdje geleden gescheiden van zijn vrouw, dat heeft hem de helft van zijn vermogen gekost. Dat is van de redenen dat hij geen grote uitgaven qua transfers meer doet.

Kan iemand me meer vertellen over hem? Wat zijn ze kwaliteiten en wat ze minpunten?

30 juni 2015 om 20:18

Fysiek gezien is hij sterk. Hij kan ook goed dribbelen. Daarnaast heeft hij ook een hard schot.

30 juni 2015 om 20:20

Minpunten heeft hij zeker. Maar die verdwijnen wel omdat het probleem vooral mentaal is.

30 juni 2015 om 22:56

Aha dat zijn goeie kwaliteiten jammer dat hij mentaal dan niet zo sterk is ik hoop dat dat in de loop der tijd gaat veranderen

Goede aankoop van Monaco. Net als Martial een jeugdspeler van Lyon voor een schijntje. Over een paar jaar met dikke winst verkopen, die doorverkoop clausule is dan wel weer intelligent.

Dit word een heel groot voetballer hopelijk. Is niet voor niks al de nieuwe Fekir (ondanks 2 jaar verschil) genoemd maar toch opvallend dat hij naar Monaco gaat. Kan daar wellicht wel meer speeltijd krijgen dan bij Lyon. Verder jammer dat ook Bahlouli voor Frankrijk ipv Algerije lijkt te kiezen maar gun deze jongen een mooie carriere en hoop alvast dat hij slaagt bij Monaco, die erg op de talententoer zijn de laatste tijd. Goed om te zien.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren