Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Arsenal zet Real Madrid-huurling op verlanglijst

Laatste update:
/
Wesley lijkt Club Brugge na dit seizoen in te gaan ruilen voor Lazio. De Braziliaan wordt in Rome gezien als de ideale partner voor Ciro Immobile. (Sportitalia)
/
RB Leipzig heeft deze maanden een aantal aanbiedingen voor Jean-Kévin Augustin ontvangen. Die Roten Bullen willen de aanvaller in januari echter niet laten vertrekken. (BILD)
/
De naam van James Rodríguez is op het verlanglijstje van Arsenal verschenen. Men is ervan overtuigd dat de Colombiaanse middenvelder, door Real Madrid verhuurd aan Bayern München, relatief goedkoop op te pikken is. (Daily Mail)
/
Het is nog maar de vraag of het deze maand van een overstap van Álvaro Morata naar Atlético Madrid komt. Los Colchoneros willen de spits eigenlijk alleen tot de zomer huren van Chelsea. (Daily Mail)
/
Fiorentina heeft bot gevangen in Londen. De Italianen brachten een bod van bijna tien miljoen euro uit op Pedro Obiang, maar dat bedrag kon West Ham United niet bekoren. (Sky Sports)
/
Newcastle United lijkt af te haken in de strijd om Miguel Almirón. The Magpies hebben geen nieuw bod meer uitgebracht nadat het Atlanta United van Frank de Boer een eerdere poging afwees. (Evening Chronicle)
Zou jij Arsenal een goede club vinden voor James Rodríguez?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Drop je voorspellingen ??
Reacties

Goedkoop op te pikken? Op basis van wat. James werd gewoon een transfer gegund en Bayern en Real Madrid hebben een goede relatie waardoor ze hem makkelijk weg lieten gaan. Je gaat James van Bayern of Real Madrid niet voor een prikkie krijgen?

16 januari 2019 om 18:21

Dit dus. James Rodriguez was een ‘relatiegeschenk’ van Perez jegens Bayern lijkt het wel, wanneer die jongen dan uiteindelijk zijn ‘vaste’ contract tekent zal hij minimum 80-100 miljoen euro moeten kosten wilt iemand hem wegkopen.

De betere, completer versie van Mesut Özil. Ik hoop echt van harte dat hij terug komt naar Real, zo een mooie voetballer met een prachtig linker been. Zijn wedstrijd met Bayern tegen Real zo goed was hij.

16 januari 2019 om 18:49

Ozil was op zijn top een klasse beter dan James Rodriguez. Snelste voetballer aller tijden die 50 assists heeft gehaald in de PL. James kan enkel maar dromen van Ozil's statistieken bij Real Madrid of bij Arsenal. Heb het u al paar keer duidelijk gemaakt, maar je kiest ervoor om het niet te geloven. Terwijl Ozil Kaka en Modric liet banken, heeft James niet eens altijd een basisplaats gehad.

Is hij completer dan Mesut? Jazeker. Is hij completer dan Iniesta? Ook. Maar dat maakt hem niet perse beter.

Maar: in de huidige situatie mag hij van mij Ozil vervangen. Hij is jonger en Emery lijkt duidelijk geen fan van de Duitser te zijn. Ook is Ozil gewoon te vaak geblesseerd om nog een impact te hebben, lijkt het. Hopelijk ben ik mis en keert hij gewoon terug naar zijn hoogste niveau.

Met alle respect, hij kan wel beter krijgen dan Arsenal en goedkoop zal hij zeker niet zijn.

Off: waarom is er geen meepraten voor de Supercoppa tussen Juventus en Milan? Debuut voor Paqueta in ieder geval.

16 januari 2019 om 18:49

Een uur geleden was het live meepraten er wel, maar is verwijderd. Zoveelste keer laatste weken dat dit gebeurt, heel merkwaardig

Volgens wilt Arsenal alles door het midden spelen. Een aanval met Lacazette - Aubemayang en daarachter Ozil - James.

Ik denk dat Arsenal zeker niet kansloos is voor James. Ik heb gelezen dat Bayern weliswaar de optie tot koop wil gaan lichten maar dan is het nog maar de vraag wat wil James. Kovac blijft maar vasthouden aan Muller en James hoort niet aan de zijkant te spelen. Ik ben benieuwd waar hij volgend jaar speelt. Bayern. Misschien wel een transfer naar Arsenal of Juventus of gewoon terug naar Real.

Persoonlijk vind ik James, Morata en Higuain ook.....allemaal overschatte voetballers.... Maar ja, zal wel aan mij liggen....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren