Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arsenal-spits schermt met bizar voorstel: ‘Vergeet China, daar wil je niet heen’

Laatste update:
/

Alexis Sánchez is met Arsenal in gesprek over een nieuw contract. De Chileens international heeft volgens Engelse media echter ook een grote aanbieding uit China op zak. Roy Keane en Lee Dixon vinden dat Arsenal de aanvaller moet overtuigen niet in te gaan op het Chinese aanbod en bij moet tekenen in Londen.

Volgens Sportsmail zou Sánchez in China 468.000 euro per week kunnen verdienen en gebruikt de 27-jarige aanvaller die aanbieding om een hoger salaris af te dwingen bij the Gunners. Keane en Dixon denken niet dat de spits van Arsenal, dit seizoen al goed voor elf doelpunten, uit is op een Chinees avontuur en zijn keuze over zijn toekomst niet gebaseerd is op geld. “Het gaat niet alleen om het geld. Vergeet China, je wil niet naar China”, zegt Keane bij ITV.

Dixon vindt dat Sánchez het beste in de Premier League kan blijven. “Je bent nu nog op de top van je kunnen, dan wil je nergens anders spelen dan in de Premier League. Hij heeft in Spanje gespeeld en nu in Engeland, daar wil hij blijven. Als het om het geld zou gaan, dan zou dat schandalig zijn. Maar het gaat niet om het geld.”

Is Alexis Sánchez bezig aan zijn laatste seizoen bij Arsenal?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou ik kan je met zekerheid zeggen dat Sanchez zelf ook niet te wachten zit op China. Hij is nog steeds bezig met constanter worden. Dat is het enige wat hij nog mist om tot de echte wereldtop te behoren. Als hij een transfer zou maken, dan zou het wss naar een Europese grootmacht zijn, zoals Bayern.

8 december 2016 om 09:48

11 uit 14 dit seizoen. Ja, die moet werken aan constanter worden.

8 december 2016 om 13:52

een totaal zegt niets over constantheid. Hij heeft ook series waarin hij 3 a 4 wedstrijden niet scoort.

Overgens zegt doelpunten ook niet zoveel over constantheid. Pak dan ook assist en beslissende acties erbij.

8 december 2016 om 10:30

Om constant te zijn moet je ook in een solide team spelen. Zelfs Messi is bij Argentinie niet bijzonder. Wil Sanchez nog beter worden, dan moet hij kiezen voor een ingespeeld team. Als Ozil ook bijtekent, dan ben je nog maar éã©n aankoop verwijderd van een topteam.
Arsenal moet gewoon marktconform betalen. Dat is zoon 250k per week en heb je rust in de tent.

Ik snap bij veel voetballers de keuze voor China helemaal, lekker geld verdienen om voorgoed onafhankelijk te zijn. Als ik Sanchez was zou ik echter absoluut niet naar China gaan, een speler van zijn kaliber heeft daar niks te zoeken. Ik snap wel dat zijn zaakwaarnemer zo'n aanbod gebruikt om het salaris van Sanchez te verhogen, een slimme truc en hij wil alleen maar het beste voor zijn speler.

Alsof Sanchez, een grote hondenliefhebber, naar een land wilt gaan waar ze honden eten, dat is als Winston Bogarde die gaat werken voor Zenit.

8 december 2016 om 13:28

Ik ben er nog niet goed uit of dat een serieuze comment was of een grapje

8 december 2016 om 21:23

Een grapje.

Nou de meeste niet-Britse spelers willen op de top van hun kunnen toch liever bij Juve, Barca, Real of Bayern spelen. Maar goed. Ik denk dat Sanchez meteen weg is als Bayern concreet wordt. Maar dat zie ik niet gebeuren. Ik acht het best mogelijk dat ie naar een Engelse concurrent trekt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren